Programul accelerat mba

Generalități

Programul de descriere

Master Administrarea Afacerilor

CSU Long Beach oferă un program MBA acreditat de 48 de unități AACSB. În plus, ca una dintre puținele școli calificate din statele membre ale Consiliului de Admitere la nivel național (GMAC), programul MBA se află în prim-planul educației postuniversitare de perfecționare. Există mai multe opțiuni de program MBA disponibile studenților, inclusiv programul Self-Paced Evening MBA, programul Full-Employed MBA (FEMBA) și programul de un an accelerat de MBA. Toate programele permit candidaților să urmeze studii postuniversitare, menținând în același timp angajamente personale și de carieră.

Accelerat MBA

MBA accelerată (AMBA) oferă studenților posibilitatea de a câștiga un grad de MBA într-un an. Programul este alcătuit din cinci ședințe trimestriale, în care studenții frecventează cursurile cu normă întreagă, de luni până joi și în general finalizează două-patru clase pe sesiune. Elevii trec prin programul intensiv de studiu în format lockstep și câștigă un MBA de la un colegiu AACSB International acreditat. În prezent, studenții sunt admiși doar pentru data de începere a căderii.

Administrarea programului

Serviciile de administrare a programelor pentru AMBA (înregistrarea clasei, plăți, distribuția cărților etc.) sunt realizate de către Colegiul Universitar & Servicii de Extindere (UCES). Consilierea studenților și toate celelalte funcții academice sunt gestionate de Biroul MBA din cadrul Colegiului de Administrare a Afacerilor. În timp ce elevii sunt înregistrați pentru cursuri prin UCES, gradul este acordat de Colegiul de Administrare a Afacerilor.

Programul de finanțare

MBA accelerată este un program financiar susținut financiar, care nu este finanțat sau susținut de veniturile fiscale de stat. Dacă intenționați să utilizați o derogare de taxe pentru veterani sau orice alt tip de exonerare de taxe, vă rugăm să contactați coordonatorul programului sau UCES înainte de înregistrarea în clasă.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

College of Business Administration este o comunitate de predare-învăţare de oameni de ştiinţă care academic şi profesional pregăteşte un corp student diversă să exceleze într-un mediu global dinamic. ... Citeste mai mult

College of Business Administration este o comunitate de predare-învăţare de oameni de ştiinţă care academic şi profesional pregăteşte un corp student diversă să exceleze într-un mediu global dinamic. Căutăm să devină Colegiului de alegere pentru studenţii de afaceri din California de Sud, prin furnizarea de învăţare de înaltă calitate şi mediu de cercetare cu o perspectivă globală şi contribuie la dezvoltarea economică regională. Cifre & fapte de bază College of Business Administration (ACB) este una din cele şapte colegii din California State University, Long Beach (CSULB). Fiind cea mai mare singur campus din statul California sistemul University, CSULB este o instituţie complet, de patru ani, care a fost stabilit ca Angeles-Orange County State College din Los în 1949 pentru a servi zone din Orange County şi sud-estul Los Angeles County. Studiile de afaceri de la California State University, Long Beach a început în 1949 cu afaceri de 24 elevi şi patru membri ai facultăţilor, de contabilitate pentru o şeptime din populaţia campus. Administrarea de afaceri a fost parte a diviziei de Ştiinţe Sociale de la începuturile sale până în 1957, când divizia a fost redenumită Direcţia de Afaceri şi Ştiinţe Sociale. În 1958, cele două domenii academice divizat şi Administrarea Afacerilor a devenit o divizie de sine stătător, cu Dr. S. Austen Reep ca decan fondator. De la mijlocul anilor 1960, scoala de afaceri a avut aproape 3800 de studenţi de afaceri, 29 membri cu normă întreagă facultate, si 13 lectori part-time. Astăzi, College of Business Administration este acasa, la aproape 5.000 de majors de afaceri, inclusiv studenţi absolvent de aproximativ 400 şi 140 de facultate full-time-echivalent şi a personalului. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited