Programul Executive MBA

2 ani, part-time programul MSM România EMBA ofera state-of-the-art de învățământ postuniversitar în administrarea afacerilor la profesioniști la mijlocul carierei, cu scopul de a avansa cunoștințele și practica lor de gestionare și de a le instrui să conducă într-o dinamică mediul de afaceri la nivel mondial.

EMBA este oferit în comun de către MSM și Asociația București MSM într-un format de week-end. Programul este facilitat de facultate și de personal, care au gestionat și predat în școlile de afaceri recunoscute în întreaga lume în ultimii zece ani cu succes. Gradul conferit participanților de succes vor fi acordate numai de către CSM.

Politica de afaceri și publice

De azi liderii de afaceri din România trebuie să pună accent pe inter-play dintre mediul de afaceri, societate, cultură și forțele politice. Această interacțiune nu a fost niciodată mai evidentă decât în ​​timpul actualei crize economice mondiale. Acest curs oferă studenților instrumentele necesare pentru a face față tuturor acestor forțe într-un mod etic și durabil, în același timp îndeplinirea responsabilităților sale unei părți interesate de afaceri.

Action Learning

Sala de clasă a programului de MBA este pus la încercare cu proiecte de consultanta reale din companii romanesti si companiile multinationale care opereaza in România. Studenții MBA sunt susținute de o echipă de facultate, care va monitoriza platforma de învățare și de a oferi îndrumare, îndrumare și module de învățare după cum este necesar în timpul proiectului. În cursul ultimei săptămâni, participanții se vor angaja în lucrul cu echipele lor și vor vizita organizațiile lor client desemnate pentru a aduna informații suplimentare, ipoteze de testare, și pentru a obține feedback cu privire la recomandările preliminare. Proiectul se încheie cu o prezentare finală de către echipele pentru managementul organizațiilor client.

Unele companii participante anterioare au fost UniCredit Tiriac Bank, WesternUnion, Kraft Foods, Xerox, PriceWaterhouseCoopers, Ursus Breweries si multe altele.

Finanțe și Marketing în profunzime

In timpul acestui modul vei avea șansa de a săpa mai adânc într-una dintre aceste subiecte, care sunt atât de importante pentru afaceri persoane de astăzi. Fie pentru a alege un subiect care completează cariera curentă sau de a folosi acest lucru ca pe o oportunitate de a te impinge in afara zonei de confort.

Dacă ați alege marketing, veți învăța cum să evalueze mai bine clientul dvs. în curs strategic de marketing. Vei invata apoi cum să vândă produsul acelor clienți pe care le aveți țintă în cursul Management de vânzări.

Ar trebui să alegeți Finanțe, veți învăța cum să evalueze mai bine detaliile de propria companie, un potențial de achiziție sau de o societate în care s-ar putea dori să investească în curs de analiză a situațiilor financiare. Apoi, după ce ați terminat analiza, veți obține instrumentele pe care le va avea nevoie în scopul de a investi efectiv în cursul Investments & Capital Markets.

Program de proiectare

Programul nostru de EMBA este conceput pentru a stimula gândirea creativă și de management pentru a satisface nevoile candidaților care doresc să-și îmbunătățească bazelor teoretice și instruirea necesare pentru aplicarea cunoștințelor de management în practică. Candidații sunt formați într-un cadru internațional, multicultural și multidisciplinar pregătindu-i să opereze cu succes în mediul de afaceri la nivel mondial.

Programul EMBA poate fi finalizată în aproximativ 22 de luni. Prelegeri și cursuri sunt în mod convenabil ritm propriu și se desfășoară la sfârșit de săptămână alternativ, cu o pauză prelungită de iarnă și de vară (programul exact poate fi consultat pe site-ul nostru). Astfel, participanții sunt departe de locurile lor de muncă doar pe o perioadă minimă de timp.

Programul este format din patru segmente, incepand cu un segment de Fundație, oferind o bază solidă de cunoștințe în fiecare dintre cele mai importante discipline de management. Următorul segment Core oferă cursuri cu un accent mai larg. Acestea sunt mai integrate și adesea multidisciplinare în natură. Segmentul Specializarea conține un set de cursuri, care vă oferă posibilitatea de a obține mai multe cunoștințe de specialitate în domeniile marketing sau finanțe. Acest segment include, de asemenea, un proiect de acțiune de învățare în care va aborda o problemă "live" de afaceri cu o companie românească.

Programul este completat de scrierea unei teze de Master în segmentul de performanță, pe baza unui proiect de cercetare de afaceri actual de alegere.

Metodologia de predare

Scopul nostru este de a preda concepte și teorii de management, stimulează gândirea critică și de a transforma problemele de management în oportunități dintr-o perspectivă multidisciplinară și multiculturală. Abordarea generală include prelegeri, exerciții de învățare pe bază de probleme, analize de studiu de caz, participarea studenților, seminarii, discuții și studiu independent.

Majoritatea cursurilor predate includ studii de caz pentru a simula procesul de luare a deciziilor. Studii de caz ofera un vehicul pentru identificarea problemelor, analiza acestora, derivând soluții și având în vedere modul în care să le pună în aplicare.

De lucru în mod eficient și eficace în grupuri multiculturale este subliniată în programul de EMBA printr-o abordare de grup de studiu. Aceasta este considerată o abilitate de neprețuit pentru manageri. Utilizarea de studiu de grup permite participanților să beneficieze de experiența altora. Membrii grupului sunt selectați în mod aleatoriu, în scopul de a maximiza oportunitatea de a învăța într-un mediu care favorizează colaborarea cu ceilalți membri din diferite culturi și medii de lucru. Inutil să mai spunem, un program care este predat de facultate dintr-o varietate de țări oferă șanse excelente de sporire a abilităților de comunicare interculturală.

Absolvenții de Executive MBA

Candidații admiși la programul nostru de EMBA sunt directori la mijlocul carierei, lucrătorii independenți, și experții consultanți în management general, care au responsabilități de locuri de muncă cu normă întreagă, și, prin urmare, nu își pot permite să participe la cursuri pe bază de full-time.

Studiile au arătat că absolvenții noștri EMBA reveni la organizațiile lor, cu perspective de carieră promițătoare și o mai mare încredere. Majoritatea absolvenților asumat noi responsabilități cu oportunități sporite de avansare, în timp ce alții au utilizat abilități suplimentare pentru a lua noi provocări profesionale sau schimbări de carieră.

Consiliul consultativ român

Misiunea Consiliului Consultativ MSM din România este de a oferi perspectivă externă și de revizuire precum și de advocacy și sprijin pentru programele școlii, direcția strategică și obiectivele generale. Membrii actuali ai consiliului consultativ includ Steven van Groningen (Raiffeisen Bank România), misu Negritoiu (ING Bank România), Peter de Ruiter(PWC România) și Sandra Pralong (Fostul presedinte, Fundatia Soros România), printre altele.

competențe distinctive ale MSM / MSM România MBA

 • reputație remarcabilă în domeniul educației de management
 • Continuând moștenire de facultate și a personalului de rang superior program de MBA din România
 • comunitate de cunoștințe la nivel global în rețea
 • 22 luni, program de week-end
 • Toate studiile au loc la București
 • Ai posibilitatea de a studia la campusuri din Olanda, China, Egipt sau Peru.
 • Interacțiunea cu directori și antreprenori romani la nivel înalt
 • Combină cariera profesională cu studii de MBA
 • Facultatea de excelenta nationale si internationale
 • State-of-the-art curriculum MBA, cu arome specifice țării dvs.
 • Să aplice cunoștințele și abilitățile dobândite de la clasa de MBA imediat la munca de zi cu zi
 • Construi academice la nivel mondial și rețele de afaceri prin clasa de MBA și rețeaua de absolvenți la nivel mondial MSM
 • Obțineți acces la o vastă rețea românească și la nivel mondial absolventi

Cerințele de admitere și procedura

Principala condiție prealabilă pentru admiterea în România programul de EMBA MSM este un fundal academice de sunet. Solicitanții trebuie să dețină cel puțin o diplomă de licență sau echivalentul său academic dintr-o universitate recunoscută, cu preferință, o fundație în economie și management.

Competență în limba engleză este absolut esențială pentru a finaliza programul de EMBA. Solicitanții, ale căror studii anterioare a fost într-o altă limbă decât engleza, trebuie să prezinte dovezi de competență în limba engleză. Minim TOEFL (Test de limba engleza ca limbă străină), scor: 570 pe suport de hârtie TOEFL, 230 pe bază de calculator, 88 bazate pe internet sau minim IELTS scor de 6,5. A GMAT (Test Admitere Graduate Management) scor de cel puțin 500 este premisa de dorit pentru înscriere.

Cinci sau mai mulți ani de de conducere sunt necesare experiență. A Declarație de motivare precum și două Scrisori de recomandare. Vă rugăm să fie completă și precisă la completarea cerere formă. Numai cererile complete vor fi acceptate. Cererile trebuie depuse cu cel puțin 6 săptămâni înainte de începerea programului. Vă rugăm să consultați site-ul www.msm.nl sau www.msmro.org pentru programul de pornire și datele de până la data de criterii de admitere. Nu va fi un interviu de admitere o dată cererea este completă.

Maastricht School of Management România își rezervă dreptul de a se retrage, adăugați sau modificați un curs de specializare sau pentru a schimba titlul unui curs din cauza tendințelor pieței în evoluție. Candidații sunt admiși pe bază de concurs.

Pe formularul de cerere, veți găsi o listă de cerințe suplimentare. Acestea trebuie să fie trimise împreună cu formularul de cerere pentru: MSM România
Oficiul de admitere
Putul lui Zamfir, nr. 36
011684 București
România

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
2 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date