Programul Global Leader - Master în Management

The NUCB Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Programul Global Leader - Master în Management

The NUCB Business School

Programul Global Leader este programul de limba engleză de la The NUCB Business School care cuprinde atât studenți profesioniști, cât și internaționali, reprezentând peste 40 de naționalități diferite, 90% instructori practicieni cu experiență în afaceri internaționale și o echipă administrativă dedicată pentru a vă ajuta dezvoltarea carierei în timpul înscrierii și Dupa absolvire.

Situat în cartierul de afaceri și financiar din Nagoya, la noul Campus Marunouchi Tower, vă invităm să vizitați campusul nostru și să învățați cum să faceți upgrade la abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă atinge nivelul următor în cariera ta prin programul Global Leader al The NUCB Business School !

Programul Global Leader (GLP) este un program de masterat conceput pentru cei care caută calitate și flexibilitate pentru a-și îmbunătăți abilitățile pentru viitoarele oportunități de angajare și leadership. Scopul programului este de a cultiva profesioniști cu înaltă calificare, cu o mentalitate globală, cu un sentiment puternic de etică și cu capacitatea de a contribui pozitiv la comunitatea internațională de afaceri.

 • Începerea programului: septembrie / aprilie
 • Durata: 1 an full-time (MBA), 2 ani (MBA / MSc)
 • Limba de predare: engleză
 • Cerinte: 3 ani experienta de lucru (MBA)
 • Dimensiunea clasei: Media 40
 • Programe suplimentare: Schimbul de studii în străinătate, Programul Double Degree
 • Gradul: MBA / MSc

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Masterat în Management

BPL oferă două căi de studiu care depind de contextul solicitantului în momentul înscrierii. Solicitanții cu o experiență de peste trei ani de experiență profesională intră pe ciclul de un an, cu normă întreagă de masterat în management. O opțiune de doi ani pentru un Master în Management prin GLP este, de asemenea, disponibil pentru studenții care doresc să efectueze un program de dublă diplomă sau de studiu în străinătate de schimb cu una dintre instituțiile de The NUCB Business School de peste mări. Mulți studenți care urmează cursul de doi ani continuă să lucreze în Japonia în timp ce își câștigă diploma de masterat. Pentru solicitanții cu o experiență de muncă mai mică de trei ani, școala oferă o cursă de doi ani pentru un masterat care are un set diferit de cursuri obligatorii decât un stagiu de master de un an.

Școala de afaceri urbane

Situat în centrul orașului Nagoya, Campusul Marunouchi Tower are excelente acces la centrele afacerilor asiatice și culturii japoneze. Multe organizații internaționale și instituții financiare își întemeiază sediul central în Nagoya, cu districtele de divertisment și de cumpărături la distanță de mers pe jos. The NUCB Business School este dedicată mobilizării locației sale pentru a atrage profesioniști de top, precum și o facultate care exercită o puternică influență globală.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Învățarea activă

The NUCB Business School efectuează cursuri în limba engleză 100%, urmând metoda studiului de caz. Provenită în clasele de afaceri din întreaga lume, această metodologie de predare facilitează comunicarea dintre studenți cu un fundal și perspective foarte diverse. În plus, The NUCB Business School are propriul centru de caz cu peste 1.000 de cazuri care se concentrează în special asupra companiilor japoneze și asiatice. Peste 100 de cazuri noi sunt publicate în fiecare an de către școala postuniversitară de management, cu cazuri cercetate și scrise de elevi înșiși sub supravegherea facultății.

GLP se potrivește cel mai bine celor care doresc

 • Aflați din cazuri de afaceri de vârf
 • Obțineți informații noi despre modurile de afaceri asiatice și japoneze
 • Extindeți perspectivele acestora
 • Extindeți rețeaua globală
 • Adoptați soluții inovatoare pentru afacerea lor

Termen limită de aplicare - aprilie 2019 Înscriere

Runda de aplicare

* Numai pentru solicitanții casnici.

** Interviurile pot fi solicitate la cerere pentru cei care au nevoie de decizii rapide sau decizii bazate pe termen limită (pentru bursă, cum ar fi MEXT), după depunerea cererii vă rugăm să contactați școala pentru a solicita o dată de interviu.

Numai Japonia Business School acreditat de AACSB și AMBA

Există mai mult de 10.000 de programe de educație de management în lume. Asociațiile internaționale, cum ar fi AACSB International și AMBA, acreditează școli de afaceri care îndeplinesc standardele stricte pentru calitatea educației. În comunitatea internațională de afaceri, numai programele cu acreditare internațională sunt considerate "programe reale de MBA".

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare August 13, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
2,250,000 JPY
Taxele includ aproape toate materialele academice de învățare și bufetul de prânz la sfârșit de săptămână.
Locations
Japonia - Nagoya, Aichi Prefecture
Data începerii : Apr. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Apr. 2019
Japonia - Nagoya, Aichi Prefecture
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Sept. 2019
Japonia - Nagoya, Aichi Prefecture
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Videoclipuri

Why Choose the NUCB Business School

Case Methodology