Programul International de MBA

Generalități

Programul de descriere

Câștigați-vă MBA într-un an în Programul International de MBA la Guilford Glazer Facultatea de Afaceri și Management (GGFBM)

Relevanță, inovare, angajament

Universitatea Ben-Gurion University of the Negev se află în centrul cercetării interdisciplinare internaționale și inovării științifice, capitala cibernetică a Israelului.

Facultatea de Afaceri și Management Guilford Glazer GGFBM servește ca fundație pentru liderii de afaceri israelieni, cu un amestec neobișnuit de programe de studii universitare și se angajează în responsabilitatea corporativă, socială și de mediu care răspunde provocărilor dezvoltării afacerilor locale și globale în toate sectoarele. Această viziune atrage studenții și cercetătorii cu raționamente inovatoare, împreună cu conștiința și implicarea socială, civică.

Descrierea programului

Programul Internațional de MBA de la BGU Guilford Glazer Facultatea de Afaceri și Management (GGFBM) vă oferă posibilitatea de a câștiga un MBA, împreună cu o experiență de lucru stagiu de lucru în termen de un an. GGFBM, Universitatea și orașul Beer Sheva sunt renumite ca un mediu vibrant de învățare și social.

Acest program de studiu integrat este destinat studenților internaționali și israelieni care doresc să obțină diplome MBA, punând accent deosebit pe inovare. O cohortă de studenți dintr-o varietate de medii personale și academice îmbogățește experiența de învățare printr-un mediu multicultural și diversificare.

Structura programului

  • Un modul de bază de cursuri în disciplinele de afaceri de marketing, comportament organizațional, finanțe, managementul operațiunilor, contabilitate și strategie de afaceri
  • Instruire avansată în fiecare dintre disciplinele de afaceri, precum și în dezvoltarea afacerilor curente
  • Îmbunătățirea ulterioară cu ateliere avansate, prin vizitarea savanților
  • Stagii: inovație
  • Facultatea cuprinde cercetători locali și de renume din întreaga lume și lideri de afaceri

Data începerii programului: Anual la jumătatea lunii ianuarie și la mijlocul lunii septembrie

Cerințe de aplicație: Diplomă de licență de la o universitate acreditată și GMAT sau GRE, TOEFL (dacă este cazul), experiență profesională

Limba de predare: engleză

Taxe de școlarizare: Pregătirea academică standard reglementată de Consiliul israelian pentru învățământul superior

Informatii suplimentare:
Programul IMBA al Facultății de Afaceri Guilford Glazer

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Citește mai puţin