Programul International de MBA

Generalități

Programul de descriere

Program full-time, de doi ani, realizat în limba engleză

Programul International de MBA este un program full-time, de doi ani, realizat în limba engleză. Acesta este primul nostru program de MBA. Acesta este conceput pentru a oferi o abundență de expunere internațională cu obiectivul de a educa elevii să devină lideri de afaceri la nivel mondial.

Una dintre cele mai mari programe de MBA predate în limba engleză în Japonia

Aproximativ 70 de studenți din întreaga lume sunt admiși în acest program în fiecare an. Relațiile dezvoltate la WBS continuă și după absolvire. Universitatea Waseda, inclusiv WBS, se mândrește cu cea mai mare rețea de absolvenți din Japonia. A deveni absolvent al Universității Waseda deschide uși de oportunitate pentru afaceri în Japonia.

Interacțiunea studenților dintre clasele predate în limba japoneză și engleza

Deși acest program poate fi completat prin luarea tuturor cursurilor predate în limba engleză, unele cursuri bilingve sunt oferite pe bază de pass / failure pentru a facilita interacțiunea dintre studenții japonezi și internaționali. În aceste cursuri, elevii pot participa fie în limba engleză, fie în limba japoneză, pe măsură ce instructorii rezumă și traduc în ambele limbi. În plus, studenții care au sau dezvoltă competențe în limba japoneză se pot înscrie la cursuri desfășurate în limba japoneză. Acest sistem unic îi va oferi studenților posibilitatea de a învăța despre Japonia și despre diferite țări din Asia.

Sistem unic de seminar

Elevii aleg o clasă Zemi (seminar), care constă dintr-o grupare de grupuri mici cu același domeniu specific pe care membrii ar dori să-l studieze. Fiecare țară este condusă de un profesor care este specializat în fiecare domeniu, iar studenții sunt obligați să discute și să studieze cu colegii lor. Elevii își pot extinde cunoștințele și, în același timp, pot crea o rețea umană interculturală de înaltă calitate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Waseda Business School (WBS) aims to support those who aspire to a step-up in their career and those who plan to start a new career by studying at a business school. Our society today is undergoing ra ... Citeste mai mult

Waseda Business School (WBS) aims to support those who aspire to a step-up in their career and those who plan to start a new career by studying at a business school. Our society today is undergoing rapid change. The world is globalizing, new technologies are appearing successively, and the market is changing. In order to survive in the global competitive environment, management knowledge of a global standard is essential. Citește mai puţin