Programul mba (opțiune pentru 8 specializări)

Generalități

Programul de descriere

O mba Programul este conceput pentru a produce leadership de transformare și etică pentru întreprinderi și industrie prin curriculum integrat și învățare experiențială și pregătește absolvenți pentru provocările de afaceri care decurg din globalizare, conectivitate și inovații conduse de tehnologie. Programul este conceput pentru a produce o piscină calificată de lideri de afaceri care posedă un set solid de expertiză multidisciplinară.

O trăsătură distinctivă a trăsăturilor programului este ecosistemul academic al învățării experiențiale care îmbogățește elevul într-un ciclu de "învățare prin practică" prin reflecție. Studiile de caz și lucrul cu proiectul se numără printre pedagogiile utilizate pentru furnizarea conținutului curricular. O caracteristică semnificativă adăugarea de valoare a CBM MBA este de 6 ore de credit de un proiect Capstone Graduate împărțit în două componente de credit 3 oră. Elevii se angajează, individual sau în grupuri mici, într-un proiect de viață reală, cu o companie care abordează o problemă reală care, prin aplicarea cunoștințelor și competențelor multidisciplinare dobândite în timpul studiilor MBA, ajută la luarea deciziilor și implementarea mai profitabile și competitive în organizare. Acest proiect este supravegheat în comun de un membru al facultății cu competențe și interese aliniate și un mentor al industriei și este evaluat într-o expoziție deschisă de către directori și facultate.

O Program standard MBA Este un program de 72 de ore de credit pe care majoritatea studenților îl pot finaliza în doi ani. Este conceput pentru studenții care au un minim de 16 ani de studii cu diplome într-o gamă largă de discipline, cum ar fi afaceri, comerț, inginerie, drept, știință, medicină, arte și farmacie.

Programul este împărțit într-o etapă de înființare de 36 de ore de credit, urmată de 36 de ore de credit de cursuri riguroase de MBA și un proiect care se ocupă cu strategia și transformarea afacerii. Stadiul de înființare acoperă domenii precum contabilitatea, finanțele, marketingul, economia și managementul și constă în lucrări pregătitoare necesare cursurilor de MBA de nivel superior. Stadiul MBA se referă la cerințele programului MS / MBA conforme cu HEC.

Este un Weekend version și un Versiunea de seară Din programul standard MBA pentru studenții cu studii de 16 ani. Există două componente ale programului standard MBA; Programul MBA cu specializări și programe specializate de MBA.

Programul MBA cu specializări

Programul de MBA cu specializări permite studenților să se specializeze în specializări, cum ar fi Marketing, Finanțe, Managementul Resurselor Umane, Logistică și Supply Chain Management și Studii de Dezvoltare. Cerințele pentru orele de credit pentru acest program pot varia în funcție de durata calificării anterioare și de volumul fondului de bază relevant pentru stagiul MBA:

 • Programul MBA pentru solicitanții cu studii de 14 ani este de 108 ore de credit. Se compune dintr-o etapă fundamentală de minim 2 ani și constă din 72 ore de credit, urmate de 36 de ore de credit de cursuri riguroase de MBA. Elevii care completează stagiul de 2 ani de bază sunt eligibili pentru o diplomă de licență de Business Studies (BBS). Există, de asemenea, o versiune de weekend și o versiune de seară a programului MBA pentru studenții cu educație de 14 ani.
 • Programul de MBA pentru candidații cu diplomă de licență de 4 ani de la IoBM în discipline legate de afaceri, cum ar fi BBA (Onoruri), BS Joint (Onoruri), BS (Onoruri) Contabilitate, Management & Legea sunt exceptate de la etapa fundamentală, iar programul lor de MBA este Din 36 de ore de credit.
 • Programul MBA pentru candidații cu licență de 4 ani de la IoBM în discipline non-business sunt scutiți de la până la 6 cursuri echivalente ale etapei fundamentale efectuate la IoBM.

Programe specializate de MBA

Specializate programe de MBA sunt toate de 72 de ore de credit și să împărtășească liniile directoare structurale ale programului standard de MBA cu acoperire a cursurilor de bază în domenii cum ar fi Economie, Cantitative, Comunicare, Cercetare, Management, Marketing, Finanțe, Contabilitate etc și să păstreze accentul Pe cursuri de strategie de bază la nivel de MBA. Programele de MBA specializate includ:

 • MBA Educational Management pentru o educație de 14 ani
 • MBA Educational Management pentru o educație de 16 ani
 • MBA Media Management
 • MBA Management Industrial
 • MBA Mediu și Managementul Energiei
 • MBA Finanțe și Managementul riscului
 • MBA Logistică și Managementul Lanțului de Aprovizionare
 • MBA Sănătate și Management Spital
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For the last four years, IoBM has been rated as one of the top universities in the private sector, both by the Higher Education Commission of the Federal Government and the Provincial Government of Si ... Citeste mai mult

For the last four years, IoBM has been rated as one of the top universities in the private sector, both by the Higher Education Commission of the Federal Government and the Provincial Government of Sindh. Eduniversal, during its international conventions of Deans of Business Colleges has awarded IoBM 2 Palms as one of the two best Business Schools in Pakistan since 2010. Citește mai puţin