Programul mba - managementul proprietății intelectuale

Generalități

Programul de descriere

Programul MBA - Managementul Proprietății Intelectuale

Gestionarea proprietății intelectuale (IPM) este unul dintre factorii-cheie ai politicii moderne de inovare și a competitivității la nivel național, regional, industrial și la nivel de companie. Programul este conceput în cooperare cu Institutul Republican de Cercetare a Proprietății Intelectuale (RNIIS), instituția de lider rusesc în domeniu, cu legături internaționale ample.

Noul program MBA este conceput pentru a spori calitățile profesionale ale managerilor de top responsabili cu inovațiile și dezvoltarea, precum și pentru a-și spori cunoștințele în domeniul formării, achiziției, evaluării, drepturilor și protecției juridice a proprietății intelectuale (IP).


De ce programul este unic


Există o lipsă serioasă și o mare cerere de specialiști în IPM la toate nivelurile. RNIIS a acumulat o vastă experiență, a dezvoltat metode de cercetare, studiu și evaluare a IP-urilor și le-a implementat cu succes atât în ​​Rusia, cât și în străinătate. Aceste metode sunt utilizate pe scară largă în acest program. IPM este, de asemenea, inclus în programele de licență și masterat în studiile de afaceri, ceea ce face să se înțeleagă programele tradiționale oferite la universitățile rusești. Cursul de studiu se desfășoară într-un mediu educațional adaptabil și include metode interactive, studii de caz, discuții în grup, clase de maeștri de manageri profesioniști din sectorul de înaltă tehnologie.


Beneficiile dvs.


● Studiu într-o universitate privată modernă și reînnoită din Rusia;

● Abilități într-un domeniu specific și solicitat;

● Experiență practică;

● Accesul la metode de cercetare deosebite și aplicații practice;

● Predarea de către specialiștii majori ai Rusiei.

Cursuri de program

Cursuri de bază


Modulul 1. Inovația și strategia globală. Reglementarea IP.

● Rusia în lumea modernă (economie, politică, tendințe globale și modernizare)

● Politica guvernamentală

● Reglementarea juridică a afacerilor

● Piețele și piața IP

● Impozitarea

● Finanțe

● Contabilitate

● Business Analytics

● Tehnologia IT

● Economia IP-ului

Modulul 2. Gestionarea inovațiilor cu accent pe inovații și IP.

● Discipline de management de bază

● Gestiunea strategică

● Gestionarea operațiunilor

● Marketing

● Managementul resurselor umane

● Guvernanța corporativă


Modulul 3. IPM

● Metode

● Infrastructura

● Management de proiect

● Reglementarea juridică a IP

● Evaluarea IP

● Evaluarea și managementul afacerilor (sectorul de înaltă tehnologie)

● Analiza și managementul financiar

● Relații internaționale și cooperare în perioada de anchetăElectives


● Piețele de valori mobiliare / Sectorul de înaltă tehnologie

● PR, GR, SR (Relații științifice) ale unei companii de inovare

● Asigurarea IP

● Dezvoltarea planului de afaceri

● Logistica companiei de inovare

Limba de predare: rusă

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

International University din Moscova IUM este prima universitate privată din Rusia, care ocupă o poziţie de frunte printre şcolile ruse private. Ea a fost fondată în 1991 de către preşedintele său act ... Citeste mai mult

International University din Moscova IUM este prima universitate privată din Rusia, care ocupă o poziţie de frunte printre şcolile ruse private. Ea a fost fondată în 1991 de către preşedintele său actual Gavriil Popov, un economist notabil, politician, şi primul primar al Moscovei. Ideea de această universitate a fost susţinută iniţial de către preşedintele URSS Mihail Gorbaciov si presedintele SUA George Bush, Sr. IUM este un nou tip de instituţie de învăţământ care, în timp ce din punct de vedere financiar şi independent, este de stat acreditate. Certificat de acreditare № 0078 din 14 decembrie 2009. De la sfârşitul anului 90-S BBA şi programe de MBA de la IUM sunt acreditate în mod regulat de către Consiliul European pentru Educaţie de afaceri (de acreditare curente valabilă pînă la iunie 2014).&nbsp&nbsp Misiune Misiunea noastra este de a pregăti specialişti de înaltă calificare, care sunt capabili să lucreze în mediul actual de afaceri naţionale şi internaţionale. IUM are orientare liberală. Printre principiile sale de bază sunt valorile democraţiei, drepturilor omului şi multiculturale, se concentreze asupra lumii moderne, cuprinzător de formare, îngrijirea şi atenţia elevilor. IUM sprijină, de asemenea de calitate superioara de predare. Printre lectori sale sunt academicieni de renume, profesori calificaţi şi specialişti, profesori care vizitează recunoscute internaţional. Cele mai eficiente metode avansate de predare şi sunt aplicate. Universitatea are relaţii solide de parteneriat cu mai multe instituţii de învăţământ din străinătate. În prezent, aproximativ 1 / 8 din toţi elevii sunt internaţionale.Periodic conferinţe, seminarii şi mese rotunde la IUM aduce idei noi şi să dezvolte gândirea creativă şi astfel să îmbunătăţească atât de predare şi activitatea de cercetare. Va oferim programe universitare, postuniversitare şi post-universitare în domeniile de administrare a afacerilor, economie, administraţie metropolitane, de afaceri de artă, limbi străine, drept şi jurnalism. &nbsp&nbsp Campusuri IUM are două campusuri: sediul in centrul de aproape Campus Moscova şi Kuntsevo la Skolkovo Innovation Center (2 km vest de Moscova Buclă Autostradă). Citește mai puţin