Programul de Master în Leadershipul Educațional

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Deveniți lider în educație în secolul XXI

Aflați elementele esențiale despre conducerea oamenilor și a afacerilor în contextul educației internaționale. Programul nostru de masterat în Leadershipul Educațional este un program unic de colaborare la distanță. Acesta este organizat în principal online, cu trei săptămâni obligatorii, dar interactive și distractiv, în Finlanda.

Această diplomă de masterat la mijlocul carierei necesită 3 ani de experiență profesională după licență.

Programul se concentrează asupra competențelor și conceptelor de ultimă generație ale conducerii educaționale internaționale. Veți dezvolta competențele necesare pentru a conduce schimbările umane și tehnologice cu care se confruntă instituțiile de învățământ. Veți obține o perspectivă mai profundă asupra sistemului educațional finlandez de succes pentru a transfera cele mai bune practici în mediul dvs. Veți obține, de asemenea, instrumente practice și teorii cu privire la motivarea și conducerea dvs. și a altor educatori eficient și etic.

Cu această diplomă de masterat, veți avea abilitățile necesare pentru a vă dezvolta într-un lider educativ viitor inovator, agent de schimbare și factor de decizie politică. Programul de gradul vă oferă cunoștințele și abilitățile de a lucra în instituții de învățământ complexe și diverse publice sau private, managementul resurselor umane, poziții guvernamentale sau ONG-uri.


Obiectivele studiului

 • Aflați competențele necesare pentru a conduce schimbările umane și tehnologice cu care se confruntă instituțiile de învățământ.
 • Obțineți contacte personale directe și cunoașteți mai profund sistemul de educație finlandez de succes, pentru a transfera cele mai bune practici în mediul dvs.
 • Aflați instrumentele practice și teoriile despre motivarea și conducerea în mod eficace și etice a dvs. și a altor educatori.
 • Beneficiați de abordarea noastră autentică de învățare, în cadrul căreia toate cursurile sunt concepute să vă ajute cu propria sarcină de dezvoltare, teza Masteratului dumneavoastră.
 • Deveniți un agent de schimbare la nivel internațional care va face diferența.

Gradul de Master în Leadershipul Educațional este un grad de studii superioare profesionale. Programul se concentrează asupra competențelor și conceptelor de ultimă generație ale conducerii educaționale internaționale. Permite absolvenților să schimbe și să reformeze politica și practicile educaționale din țara lor în mediul internațional. Gradul se concentrează pe leadership și management, cu o specializare a aplicării aptitudinilor de leadership contemporane în contextul educației.

Gradul respectă criteriile stabilite de sistemul național de diplomă finlandeză, precum și de cadrul european de diplome și competențe. Gradul oferă o calificare pentru o programare publică unde este necesară o diplomă de masterat.

În calitate de solicitant, trebuie să aveți un plan fezabil cu privire la o propunere de teză de master care este prezentată în momentul depunerii cererii.


Conținutul studiului

Aceasta este o practică combinată de învățare de zi sau de zi cu normă întreagă în administrarea afacerilor bazată pe învățarea autentică autentică pentru o varietate de contexte educaționale diferite. Participanții vor învăța din analiza și discutarea cazurilor reale și a problemelor din viața reală. Programul a fost proiectat cu cele mai moderne teorii de învățare, permițând participanților să aplice cunoștințele în contextul lor particular și să obțină experiențe pozitive ale elevilor. Dorim ca învățarea și studierea în cadrul programului să fie atât o experiență plăcută și plină de satisfacții, care va crea rezultate durabile pe termen lung.

Acesta este un program de credite de 90 ECTS, cu accent pe studiile necesare pentru a dezvolta și gestiona programe educaționale, instituții sau organizații din sectorul public sau privat. Timpul estimat de studiu este de 1,5 ani, cu o opțiune de extensie pentru cei care lucrează alături de studiile lor. Proiectul Masteratului (30 de credite) include seminarii de cercetare și este susținut de studii metodologice.


Structura studiilor

Programul este alcătuit din 3 săptămâni obligatorii intensive în Finlanda și etapele de învățare la distanță individuale și flexibile, după cum urmează:

 • Intensivă săptămână 1 în Finlanda
 • Intensa săptămână 2 în Finlanda
 • Intensa săptămâna 3 în Finlanda

O a patra întâlnire față-în-față în Finlanda este opțională în ultima parte a studiilor. Partea principală a studiilor are loc în colaborare online.

În primul semestru și al doilea semestru, veți învăța elementele esențiale de masterat despre conducători, schimbări de conducere și management financiar și financiar. De asemenea, veți lua în considerare și reflectați asupra diferitelor teorii ale învățării și asupra modului în care propriile opinii despre învățare și evaluare influențează deciziile dvs. de conducere. Veți examina aspectele de leadership în proiectarea și implementarea curriculumului. Se va examina, de asemenea, impactul tehnologiei educaționale și a provocărilor, oportunităților și provocărilor pe care aceasta le oferă. Aceste studii vor fi finalizate în colaborare cu colegii dvs. de studenți, în timpul săptămânilor intensive față-în-față și apoi în timpul activității online, cu sprijinul facilitatorilor TAMK . Veți planifica și perfecționa în continuare subiectul și obiectivele dvs. de dezvoltare și veți învăța elementele de bază ale cercetării academice. Veți cerceta teoria dvs. în teorie și veți clarifica obiectivele și cronologia sarcinii de dezvoltare (teza de masterat), care se va face în mod ideal în cadrul instituției dvs. educaționale.

În cel de-al treilea (și al patrulea) semestru, veți lucra la proiectul de dezvoltare și, eventual, veți implementa schimbarea în mediul dvs. folosind lecțiile învățate din programul de masterat. Veți aprofunda înțelegerea dvs. privind gestionarea reușită a schimbărilor prin aflarea mai mult despre comunicare, gestionarea conflictelor și gestionarea diversității. Veți lua în considerare mediul mai larg în care are loc educația și impactul acesteia asupra politicii educaționale și veți examina tendințele emergente din domeniul educației. Metodele de cercetare academică vă vor ajuta să realizați o cercetare empirică de înaltă calitate. În semestrul al cincilea, veți finaliza și raportați rezultatele tezei.

Proiect final

În calitate de solicitant, trebuie să aveți un plan fezabil cu privire la o propunere de teză de master care este prezentată în momentul depunerii cererii. Scopul acestei entități este de a perfecționa sarcina inițială de dezvoltare practică într-o teză finală disciplină bazată pe regulile scrierii academice. Scrierea tezei finale este susținută de seminarii în care aveți posibilitatea de a raporta progresul muncii dvs. și de a obține feedback.


Internalizarea

Participanții, cu o varietate de medii culturale și localizați în diferite țări, aduc un aspect cu adevărat internațional. Aplicarea conținutului învățat are loc în mediul propriu al studenților și astfel într-un context global.


Oportunități de carieră

Absolvenții se califică pentru poziții de lider în domeniul educației în medii multiculturale. Se presupune că absolvenții dobândesc poziții de conducere în instituțiile de învățământ atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat. Gradul oferă absolvenților abilitățile și abilitățile de a lucra în organizațiile guvernamentale, ministerele educației și ONG-urile globale.


Posibilități de studii postuniversitare

Certificatul de masterat TAMK vă oferă posibilitatea de a aplica pentru studii doctorale în alte universități, în conformitate cu politica de admitere.


Taxe de școlarizare și burse

Taxa de școlarizare pentru program este de 10800 de euro pe an universitar pentru studenții din afara UE / SEE cu un sistem de burse pentru studenți care plătesc taxe.

Nu vi se va cere să plătiți taxa dacă sunteți:

 • un cetățean UE / SEE
 • echivalent cu cetățeanul UE / SEE (adică un cetățean al Elveției)
 • deja locuiesc în Finlanda (un permis de ședere continuă A sau permanentă P / P-UE) sau care au emis în Finlanda o Carte Albastră a UE. Eliberarea permisului de ședere trebuie să fie valabilă atunci când solicitați studii și cel puțin până la data de 1 august, respectiv data la care începe să înceapă studiul. Vă rugăm să rețineți că un permis de ședere într-o altă țară din UE / SEE nu vă scutește de taxa de școlarizare.


burse de studiu

 • -1 500 € Școală timpurie, dacă anul întreg a fost plătită într-o singură tranșă până la data de 31 mai
 • Premii academice - școli 25% - 50% pentru al doilea an pe baza creditelor obținute

Absolvenții se pot califica pentru burse de excelență academică din mai multe motive: lucrul la lucrări excepționale, succesul în plasamentele practice sau munca în proiect. Aceste burse sunt guvernate și acordate de TAMK R

Elevii pot fi, de asemenea, sponsorizați fie de familie, fie de organizații / companii. TAMK negociază în prezent sponsorizări pentru viitorii studenți.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. ... Citeste mai mult

Welcome to the most popular university of applied sciences in Finland! TAMK has a good reputation among students; its fields of study are interesting and its graduates are in demand on the job market. TAMK is also highly respected in all sectors of working life - both as a successful educator of bright new professionals, and as a valued partner in many forms of collaboration. Citește mai puţin