Programul Rochester-Bern Executive MBA oferă o varietate de beneficii directorilor care caută o educație viitoare orientată spre viitor. Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale programului:

Abordare internațională

Programul este oferit de Universitatea din Rochester (NY, SUA), în colaborare cu Universität Bern (Elveția). Participanții provin din întreaga lume și studiază în Elveția, Statele Unite și China. În timpul studiilor, au posibilitatea de a lucra cu studenții programului executiv paralel din Statele Unite.

Două licențe

Absolvenții câștigă o diplomă internațională de Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea din Rochester (Simon Business School), precum și un nivel național de Master Executive de Administrarea Afacerilor (EMBA) gradul de la Universität Bern. Simon Business School a fost acreditată de AACSB International încă din 1966.

119459_181109_Rochester_HZ_F5A0247-.jpg

Cunoștințe superioare

Programul este construit pe baza unui curriculum transversal bazat pe principii economice solide. Oferă mentalitatea liderilor care doresc să reușească în lumea afacerilor de astăzi și de mâine. Cursurile sunt bine integrate și urmează o ordine logică pornind de la instrumente fundamentale la considerații strategice și abilități de leadership.

Aplicare imediată

Programul este conceput pentru directori și predat de profesori internaționali remarcabili. Participanții provin din diferite industrii și au mai mulți ani de experiență în management; profesorii predă și se consultă în întreaga Europă și în Statele Unite. Discuțiile de clasă se concentrează asupra exemplelor din lumea reală, cu accent pe aplicarea imediată la locul de muncă.

Cost

Costul programului este de 75.000 CHF și se plătește în trei tranșe de trei ani. Aceasta include atât o taxă cât și o mare parte din cheltuieli. Diferite burse sunt disponibile (consultați site-ul nostru pentru mai multe detalii).

Format

Programul începe în ianuarie și se întâlnește în două săptămâni în zilele de vineri și sâmbătă până la jumătatea lunii mai în Elveția. Participanții petrec apoi o rezidență intensă de vară de patru săptămâni la Universitatea din Rochester. Ulterior, instruirea continuă în Elveția de la mijlocul lunii august până la absolvirea lunii mai a anului următor. În primăvara anului, un seminar de o săptămână din Shanghai completează experiența educațională. Durata totală a programului este de 17 luni.

Beneficii pentru directori

Formatul biweekly al programului elvețian al programului este destinat directorilor care nu doresc să întrerupă o carieră de succes și au nevoie de un program care să fie compatibil cu responsabilitățile lor de afaceri. În plus, formatul permite participanților la programe să analizeze critic, să asimileze și să aplice ceea ce au auzit în clasă. Învățarea necesită timp și perspectivă, ceea ce este proiectat să furnizeze formatul. Clasele se desfășoară la Hotelul Congress Hotel Seepark din Thun. Unele sesiuni de curs pot fi frecventate online pentru a reduce timpul petrecut în birou.

cuprins

Programul general de management oferă o serie de 18 cursuri de credit bine integrate (60 de ore de credit din SUA, echivalentul a 90 de puncte ECTS) care urmează o secvență logică, pornind de la instrumente fundamentale la considerente strategice. Pe lângă dobândirea cunoștințelor manageriale, participanții își dezvoltă abilitățile de personalitate și de conducere pe tot parcursul programului. Provocările actuale pentru management (de exemplu, durabilitatea, schimbarea de conducere) sunt abordate în cadrul cursurilor și de către vorbitorii de vârf de lider. Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

119463_181109_Rochester_HZ_F5A0424-.jpg

Admitere

Solicitanții se pot înscrie direct la program sau pot fi nominalizați de către angajatorul lor actual. Selectarea se bazează pe experiența de afaceri, realizările academice, potențialul pentru creșterea profesională și motivația și conducerea pentru a reuși într-un program Executive MBA provocator.

Cerințele candidatului

Candidații pentru acest program sunt manageri de nivel mediu sau superior, cu potențialul de a-și asuma responsabilități sporite în cadrul organizațiilor lor. Ei au o pregătire academică sau echivalentă și mai mulți ani de experiență de management. Ei dețin poziții de mare responsabilitate, au demonstrat potențialul de avansare și vorbesc fluent limba engleză. În plus, aceștia sunt capabili să stabilească priorități și să echilibreze familia, locurile de muncă și studiile.

Vom schimba modul în care credeți.

În Elveția din 1995.

119458_IMG_4952.JPG

Program predat în:
  • Engleză
University of Rochester & Universität Bern
Ultima actualizare August 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
17 luni
Part time
Price
75,000 CHF
Deadline
Contactează şcoala
Early applications by June 15 benefit from a discount!
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early applications by June 15 benefit from a discount!
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early applications by June 15 benefit from a discount!
End Date
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Early applications by June 15 benefit from a discount!
End Date

About the Rochester-Bern Executive MBA

Rochester Bern Executive MBA