Rutgers director executiv al programului de administrare a afacerilor (emba)

Rutgers Business School Asia Pacific

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Rutgers director executiv al programului de administrare a afacerilor (emba)

Rutgers Business School Asia Pacific

Prezentarea programului:

Rutgers Executive Master of Business Administration Programul (EMBA) este alegerea premier de educație de afaceri pentru foarte motivate profesionist cu aspirații pentru o cariera de creștere accelerată și dezvoltare. Executive MBA oferă o experiență durabilă la nivel înalt, care va dura dvs. de-a lungul carierei dumneavoastră în cazul în care o intersecție de teorie și practică oferă beneficii maxime pentru persoanele cu intentia de a face fiecare conta clasă. Aplica ceea ce ai învățat în clasa astăzi la provocările de afaceri atunci când reveniți la birou luni.

Rutgers Avantaj:

Foarte clasate de publicații majore. Anumite referințe bibliografice includ: Financial Times: # 7 în Finanțe (2016), # 8 în Corporate Strategy la nivel mondial (2015), # 10 în Salariu Progress în US (2016/17), # 15 în US (2016/17) # 16 carieră progres la nivel mondial (2016/17) & # 67 toată lumea (2016/17)

timp minim off de la locul de muncă. Finalizarea procesului de EMBA în 14,5 luni, în modul part-time. EMBA este proiectat pe un format modular pentru profesioniști ocupat pentru a reduce la minimum întreruperea la locul de muncă și de retenție maximă și aplicarea de noi cunoștințe și competențe la locul de muncă.

Gamă completă de subiecte. Programul EMBA este alcătuit din 18 module care includ o gamă largă de subiecte, cum ar fi strategia de afaceri, Strategia financiară internațională, Strategia globală de marketing, Contabilitate financiară, Management financiar, International Business, Global Leadership si Supply Chain Management. Alegerea de electives avansate sunt oferite în fiecare an.

A învăța de la o facultate distins. Clasele sunt pe deplin livrate în Singapore de la facultatea noastră, respectat atât calitatea predării lor și excelența cercetării lor, dintre care unii au absolvit calificări de la instituții, cum ar fi Columbia, Harvard, MIT, Universitatea din New York, Stanford, British Columbia, UCLA, Michigan , Pennsylvania, si Wisconsin, Madison.

Profilul student divers. Rutgers EMBA selectează directori remarcabili, care sunt capabili să contribuie la clasă. Cohortele EMBA reflectă o varietate bogată de profile profesionale, industrii și medii culturale pentru a îmbogăți peer-to-peer de învățare. In medie, directorii noștri EMBA au o medie de 16 ani de experienta de peste 10 industrii din MNC, IMM-uri, GLCs și organele statutare. contacte valoroase și prietenii durabile sunt un important produs de a grupurilor de studiu

Acreditat de Asociatia la Advanced Collegiate School of Business (AACSB). Rutgers Business School a fost acreditat de către Asociația la Advanced Collegiate School of Business (AACSB) din anul 1941. AACSB acrediteaza 755 din cele mai bune scoli de afaceri din lume peste 51 de țări și teritorii.

Oportunități de învățare pe tot parcursul vieții. Rutgers este dedicată învățării pe tot parcursul vieții și salută Alumni din nou pentru a participa la o clasă de EMBA oricând la nici un cost.

CURRICULUM:

EMBA are un total de 18 module sunt livrate cu fiecare modul format din 38 de ore de față în față timp sala de clasă. Programul EMBA utilizeaza o abordare de tip "clădire-bloc", în cazul în care fiecare modul se bazează pe cea anterioară. Metodologia de predare include prelegeri, discuții de caz, prezentari, jocuri de rol, industrie invitați și vizite la fața locului. Fiecare modul este evaluată prin cursuri și / sau examen.

Durata:

14,5 luni

Taxele de :

SGD75,000 (supus la 7% GST). Taxa de scolarizare include materialele de curs.

Cerințele de admitere:

  • O diplomă de licență sau echivalent internațional de la o universitate acreditată
  • Cel puțin 8-10 ani de experiență este de preferat
  • vârsta minimă de 28 de ani
  • Candidații cu responsabilitate la nivel înalt și experiență internațională
  • Maturitatea și motivația de a reuși în EMBA
  • Competență în scris și oral limba engleză
GMAT / GRE nu este necesară pentru admiterea în program. În mod excepțional, candidații cu alte calificări academice / profesionale și au experiență de muncă substanțială la nivelul conducerii superioare vor fi luate în considerare de la caz la caz. Programul este deschis pentru Singaporeans, rezidenții permanenți și deținătorii de viză ocuparea forței de muncă.

Data de început:

24 februarie 2018
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Rutgers Business School Asia Pacific
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Feb. 2019
Duration
Durata
14 - 15 luni
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
75,000 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Data începerii : Feb. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Feb. 2019
Singapore - Singapore
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala