Read the Official Description

Prezentare generală a programului:

Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) este alegerea premier de educație de afaceri pentru profesioniști extrem de motivați, cu aspirațiile pentru o creștere și dezvoltare de carieră accelerată. Executive MBA oferă o experiență durabilă la un nivel înalt care va rezista pe tot parcursul carierei, unde o intersecție de teorie și practică oferă beneficii maxime persoanelor fizice care intenționează să facă fiecare clasă conta. Aplicați ceea ce ați învățat în clasă astăzi provocărilor dvs. de afaceri atunci când vă întoarceți în birou luni.

Avantajul Rutgers:

Foarte ocupat. Câteva citări includ: Financial Times: # 2 în economie, # 3 în strategia corporativă

Durata minimă de lucru. Completați EMBA în 14,5 luni în modul part-time. EMBA este proiectat într-un format modular pentru profesioniști ocupați pentru a minimiza întreruperea la locul de muncă și păstrarea maximă și aplicarea de noi cunoștințe și aptitudini la locul de muncă.

O gamă largă de subiecte. Programul EMBA este format din 18 module care includ o gamă largă de subiecte precum Strategia de Afaceri, Strategia Financiară Internațională, Strategia Globală de Marketing, Contabilitatea Financiară, Managementul Financiar, Afacerile Internaționale, Leadership Global și Managementul Lanțului de Aprovizionare. Alegerea opțiunilor avansate este oferită în fiecare an.

Învățați de la o facultate distinsă. Clasele sunt livrate pe deplin în Singapore de către facultatea noastră, respectate atât pentru calitatea predării, cât și pentru excelența cercetării lor, dintre care unii au obținut calificări din instituții precum Columbia, Harvard, MIT, NYU, British Columbia, UCLA, Michigan, Pennsylvania , și Wisconsin, Madison.

Profilul diverselor studenți. Rutgers EMBA selectează directori restanți care sunt capabili să contribuie la clasă. Cohortele EMBA reflectă o bogată varietate de profiluri profesionale, industrii și medii culturale pentru a îmbogăți învățarea peer-to-peer. În medie, directorii EMBA au o medie de 16 ani de experiență din peste 10 industrii de la MNC, IMM-uri, GLC-uri și organisme statutare. Contactele valoroase și prieteniile durabile reprezintă un produs secundar important al grupurilor de studiu

Acreditat de Asociație la Advance Collegiate School of Business (AACSB). Rutgers Business School a fost acreditată de Asociația Advance Collegiate School of Business (AACSB) din anul 1941. AACSB acreditează 755 dintre cele mai bune școli de afaceri din lume din 51 de țări și teritorii.

Învățarea pe tot parcursul vieții. Rutgers se angajează să învețe pe tot parcursul vieții și îi salută pe Alumni înapoi pentru a participa la o școală EMBA oricând, gratuit.

Curriculum:

EMBA are un total de 18 module sunt livrate cu fiecare modul constând din 38 de ore de la fata la fata clasa timp. Programul EMBA folosește o abordare "clădire-bloc", în care fiecare modul se bazează pe cel precedent. Metodologia de predare include prelegeri, discuții de caz, prezentări, jocuri de rol, vorbitori de industrie și vizite la fața locului. Fiecare modul este evaluat prin cursuri și / sau examen.

Durată:

14,5 luni

Taxe:

75.000 SGD (supus la 7% GST). Taxa de școlarizare include materiale de curs.

Cerințe de admitere:

  • O diplomă de licență sau un echivalent internațional de la o universitate acreditată
  • Se preferă cel puțin 8-10 ani de experiență
  • Vârsta minimă de 28 de ani
  • Candidați cu responsabilitate la nivel înalt și experiență internațională
  • Maturitate și motivație pentru a reuși în EMBA
  • Experienta in limba engleza orala si scrisa

GMAT / GRE nu este necesară pentru admiterea în program. În mod excepțional, candidații care au alte calificări academice / profesionale și au o experiență de muncă substanțială la nivel de conducere vor fi luați în considerare de la caz la caz. Programul este deschis pentru deținătorii de vize din Singapore, rezidenți permanenți și muncitori.

Data de început:

9 februarie 2019. Cererea se încheie la 9 ianuarie 2019.

Program taught in:
Engleză
Rutgers Business School Asia Pacific
Last updated November 5, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
14 - 15 luni
Part time
Price
75,000 SGD
By locations
By date
Start Date
Feb. 2020
Application deadline
Start Date
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date