Sasin Executive MBA

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

O Programul EMBA servește directori la mijlocul carierei se pregătesc pentru următorul nivel, precum și a directorilor executivi care doresc pentru a îmbunătăți abilitățile lor și eficacitatea leadership. Acest 2 ani Programul Executive MBA este special conceput pentru directori promițătoare cu experiență de management substanțiale. Programul oferă cele mai recente instrumente și concepte de management la nivel mondial, care să permită participanților EMBA de a dezvolta competențele manageriale esențiale pentru a opera întreprinderi și alte organizații, la nivel național, regional și internațional. Programul este livrat în limba engleză, în Bangkok, Thailanda - inima Asiei de Sud-Est.

Începând cu 2012, EMBA vor fi predate în serile de vineri și sâmbătă toată ziua. Vineri cazare peste noapte va fi disponibil la Sasa Casa de participantii la program, la o reducere de 50%.

Acest lucru va face programul mai convenabil pentru directori care trebuie să călătorească în timpul săptămânii. Și, pentru prima dată, va face programul nostru ușor accesibile pentru cei care trăiesc în afara Bangkok.

Structura

Cursurile sunt programate in timpul sase cinci săptămâni "module" în fiecare an, cu participanții având două cursuri pe module. Fiecare curs este în valoare de trei credite de ore; participanții sunt obligați să completeze un total de douăzeci și patru de cursuri (72 de credit-ore). Pentru datele exacte de module vezi Date cheie. Acesta este predată de către profesori de la vizitarea multe programe de clasă mondială, precum și de Sasin facultate full-time și alți experți în Thailanda și Asia de Sud-Est.

Lucrul în echipă

În timp ce sunt necesare misiuni individuale, grupuri de studiu și munca în echipă sunt esențiale pentru experiența EMBA, cu multe proiecte clasa atribuite grupurilor, mai degrabă decât la persoane fizice. Participanții EMBA formează de obicei grupuri de cinci la șapte membri cu medii academice și / sau profesionale diverse. Pe tot parcursul programului, elevii EMBA învăța cum să lucreze eficient cu ceilalți, îmbunătăți abilitățile lor de lucru, ca parte a unei echipe, și de a dezvolta prietenii personale și-a lungul vieții de rețea.

CLASE

Clasele sunt în mod normal programate vineri de la 18:00 la 21:15 și sâmbătă de la 8:30 la 16:30. Ocazional, make-up cursuri au loc în alte perioade. Este necesară prezența clasă obișnuită. Elevii sunt de așteptat să participe la toate sesiunile de cursuri pentru care sunt înregistrate și vor fi permis să ia examenele numai dacă satisface o condiție de participare de 80%. Participanții trebuie să se aștepte ședința grupului informal o dată sau de două ori pe săptămână pentru a lucra pe studii de caz și trebuie să se aștepte să-și petreacă cel puțin 15 de ore pe saptamana in afara de clasa de studiu.

Goluri EMBA de învățare

  • Analitic, de luare a deciziilor și creative - încrederea în sine și spiritul antreprenorial - Munca în echipă și leadership - comunicare, prezentare si negociere abilități eficiente - etica Corporate, responsabilitatea socială și durabilitatea mediului - Conștientizarea diversității culturale Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Sasin .
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and T ... Citeste mai mult

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and The Wharton School, two of the best business schools in the world. Sasin was the first business school in Thailand to earn AACSB and EQUIS international accreditation, and is one of the few business schools in Southeast Asia with both. Citește mai puţin
Bangkok , Pa Tong + 1 Mai mult Mai Puțin