Politica de confidenţialitate

Internetul este un instrument uimitor. Ea are puterea de a schimba felul în care trăim, şi noi suntem incepand pentru a vedea că astăzi potenţial. Cu doar câteva clicuri de mouse, puteţi urmări ştirile, să caute faptele, cumpăra bunuri şi servicii, şi de a comunica cu alte persoane din întreaga lume. Este important să Masterstudies pentru a ajuta utilizatorii şi clienţii noştri îşi păstrează intimitatea lor atunci când a profita de toate pe Internet are de oferit.

Noi credem că afacerea dvs. este nimeni altcineva. Confidenţialitatea dumneavoastră este important pentru tine şi pentru noi. Deci, vom proteja informaţiile pe care le imparti cu noi. Pentru a vă proteja confidenţialitatea, Masterstudies urmează principii diferite, în conformitate cu practicile în toată lumea pentru viaţa privată şi protecţia datelor clienţilor.

  • Nu vom vinde sau de a da away numele, adresa de mail, numar de telefon, adresa de email sau orice alte informaţii pentru oricine.
  • Vom folosi de stat a măsurilor de securitate de ultimă oră pentru a proteja informaţiile dvs. de la utilizatorii neautorizaţi.

&nbsp

ANUNŢ

Vă vom întreba atunci când avem nevoie de informaţii care vă identifică personal (informaţii personale) sau ne permite de a vă contacta. În general, această informaţie este solicitată atunci când creaţi un ID de inregistrare pe site-ul sau, atunci când descărcaţi software-ul liber, introduceţi un concurs, buletine de ştiri de e-mail comanda sau se alăture un site premium cu acces limitat. Noi folosim informaţiile dumneavoastră personale pentru patru scopuri principale:

  • Pentru a face site-ul mai uşor pentru tine de a utiliza de a nu intra în vedere mai multe informaţii t Han o singură dată.
  • Pentru a vă ajuta să găsiţi rapid software, servicii sau informaţii.
  • Pentru a ne ajuta sa cream conţinutul cel mai relevant pentru tine.
  • Pentru a vă alerta pentru upgrade-produs, oferte speciale, informatii actualizate si alte servicii noi de la Masterstudies.

&nbsp

Consimţire

Dacă nu alegeţi să vă înregistraţi sau să furnizeze informaţii cu caracter personal, puteţi utiliza în continuare cea mai mare parte site-ul nostru. Dar nu va fi capabil să zone de acces care necesită înregistrare tion.

Dacă decideţi să înregistrezi, vei fi capabil pentru a selecta tipurile de informaţii pe care doriţi să primiţi de la noi prin abonarea la diverse servicii, cum ar fi newsletter-ul nostru electronice. Dacă nu doriţi ca noi să comunicăm cu dumneavoastră despre alte oferte în ceea ce priveşte produsele Masterstudies, programe, evenimente sau servicii de e-mail, poştă sau telefon, puteţi selecta opţiunea care să ateste că nu doriţi să primiţi mesaje de marketing de la Masterstudies.

Masterstudies ocazional allo alte companii a fost de a oferi clienţilor noştri înregistraţi informaţii despre produsele şi serviciile lor, prin poştă. Dacă nu doriţi să primiţi aceste oferte, puteţi selecta opţiunea care să ateste că nu doriţi să primiţi materiale de marketing de la terţi.

&nbsp

ACCES

Noi vă vor oferi mijloacele pentru a se asigura că informaţiile dvs. personale sunt corecte şi actuale. Aveţi dreptul să revizuiască şi să actualizeze aceste informaţii în orice moment pe ou R site-ul web. Acolo, puteţi:

  • Vizualizaţi şi editaţi informaţiile personale pe care le au deja ne-a dat.
  • Spune-ne dacă doriţi ca noi să vă trimitem informatii de marketing, sau dacă doriţi terţe părţi pentru a va trimite ofertele lor prin poştă.
  • Înscrieţi-vă pentru newsletter electronic cu privire la serviciile si produsele noastre.
  • Registru. Odată ce vă înregistraţi, nu veţi avea nevoie pentru a face din nou. Oriunde te duci pe site-ul nostru, informaţiile dvs. rămâne cu tine.

&nbsp

SECURITATE

Masterstudies a luat măsuri ferme pentru a proteja securitatea informaţiilor dumneavoastră personale şi să se asigure că alegerile pentru utilizare sunt onorate. Ne ia măsuri de precauţie puternic pentru a proteja datele de la pierderea, abuzul, accesul neautorizat sau divulgarea, modificarea, sau distrugere. .

Masterstudies strict protejează securitatea informaţiilor dumneavoastră personale şi onoruri alegerile pentru utilizarea sa prestabilită. Noi proteja atent Datele R de la pierderea, abuzul, accesul neautorizat sau divulgarea, modificarea, sau distrugere.

Informaţiile dvs. personale nu este niciodată partajate în afara companiei fără permisiunea dvs., cu excepţia cazului în condiţiile explicate mai sus. In interiorul companiei, datele sunt stocate în serverele parola controlate cu acces limitat. Informaţiile dumneavoastră pot fi stocate şi procesate în ţările în care Masterstudies, filialele sale, afiliatii sau agenţii sunt situate.

Aveţi, de asemenea, un rol important în protejarea yo ur informaţii. Nimeni nu poate vedea sau edita informaţiile dvs. personale, fără să ştie numele de utilizator şi parola, aşa că nu împărtăşesc aceste cu alţii.

&nbsp

EXECUTAREA

Dacă din anumite motive crezi Masterstudies nu a aderat la aceste principii, va rugam sa ne anuntati prin e-mail la webmaster@masterstudies.com si vom face tot posibilul pentru a identifica şi corecta problema cu promptitudine. Fii anumite cuvinte Politica de confidenţialitate sunt în linia Subiect.

&nbsp

CLIENŢI PROFILE

Aşa cum am menţionat mai sus, fiecare client înregistrat are un profil personal unic. Fiecare profil este atribuit un număr unic de identificare personale, care ne ajută să ne asigure că numai puteţi accesa profilul tău.

Când vă înregistraţi, vom crea profilul tau, atribuie un număr personal de identificare, apoi trimite acest număr personal de identificare înapoi pe unitatea hard disk sub forma unui cookie, care este un pic foarte mic de cod. Acest cod este uniquel y ta. Este paşaport pentru a călători fără sudură din întreaga Masterstudies site-ul web.

&nbsp

Ce facem cu informaţiile pe care le parts

Când ni se alăture, să ne furnizaţi informaţiile dvs. de contact, inclusiv numele dvs. şi adresa de e-mail. Noi folosim aceste informaţii pentru a vă trimite actualizări despre contul dvs., chestionare pentru a măsura satisfacţia cu serviciul nostru şi anunţuri despre noi servicii şi incitante pe care le oferim.

Angajăm ocazional alte companii de a furniza servicii limitate în numele nostru, inclusiv a răspunde la întrebările clienţilor despre produse sau servicii, trimiterea prin poştă şi de înregistrare eveniment de prelucrare. Noi va oferi numai acele companii care au nevoie de informaţii pentru a furniza servicii, şi sunt interzise de la utilizarea acestei informaţii pentru orice alt scop.

Masterstudies va dezvălui informaţiile dvs. personale, fără preaviz, numai if necesare pentru a face acest lucru prin lege, în or good credinţă convingerea că astfel de acţiuni este nca sară la: (a) în conformitate cu prevederile legii sau indeplini procedurile legale servit pe Masterstudies sau site-ul, (b) a proteja şi apăra drepturile sau proprietatea Masterstudies şi familiei sale de site-uri, si, (c) să acţioneze în circumstanţe de urgenţă pentru a proteja siguranţa personală a utilizatorilor de Masterstudies, site-urile sale, sau a publicului.