Sino-internațional mba (simba)

Generalități

Programul de descriere

58210_SinMBA01.jpg

58482_2.png

China este atât o țară străveche, cât și o putere în creștere, trebuie să ne confruntăm cu acest fapt: în timp ce introducând și dobândind toate roadele civilizației mondiale cu o minte deschisă, China își exporta cultura în lume cu scopul de a contribui la lume dezvoltare. Acest proces include, desigur, cultura creată de comercianții chinezi la nivel global și este o internaționalizare proactivă și auto-motivată.

Cu o istorie de peste 100 de ani, Universitatea Jinan (JNU) prezintă educația culturală chineză în limitele sale și subliniază educația directorilor de afaceri chinezi. Universitatea Jinan are în prezent două programe de MBA: unul care este un program de MBA cu program part-time instruit în limba chineză, celălalt este programul chino-internațional MBA (SiMBA), care este un program internațional cu normă întreagă pentru solicitanții din întreaga lume.

SiMBA este un program unic de MBA proiectat special pentru studenții străini care sunt interesați de managementul chinez și speră să exploreze o carieră în China. Curriculum-ul unic, diversitatea corpului elevilor și apropierea de angajatorii internaționali sunt trei caracteristici ale programului SiMBA.

58211_SinMBA02.jpg

58212_SinMBA03.jpg

58213_SinMBA04.jpg

58214_SinMBA05.jpg

58483_3.png

58481_4.png

58480_1.png

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In 1906 in Nanjing, the Qing Dynasty established the Jinan School, the first state-run school for Overseas Chinese. Its goal was to spread education and establish ties with Overseas Chinese. Jinan Sch ... Citeste mai mult

In 1906 in Nanjing, the Qing Dynasty established the Jinan School, the first state-run school for Overseas Chinese. Its goal was to spread education and establish ties with Overseas Chinese. Jinan School was the predecessor of Jinan University, which is now located in Guangzhou. Known as the top institution of Higher education for Overseas Chinese, Jinan encourages the spread of Chinese culture of excellence throughout the world. This thought expresses the confidence of the school’s founders in promoting Chinese culture and their mission to connect with compatriots all over the world. Citește mai puţin

Acreditări