Solvay Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

Solvay Executive MBA este un program unic în inima Europei, creat de Școala de Economie și Management Solvay din Bruxelles, care însoțește directorii în evoluția și dezvoltarea carierei. Solvay Executive MBA include cursuri de ultimă generație, profesori de clasă mondială, vorbitori invitați de inspirație, diversitate multiculturală în clasă, dezvoltare personală și coaching individual. Printr-o abordare personală puternică, îi ajutăm pe participanții noștri să-și transforme propriile vieți și cariere în scopul de a face o diferență în societate în general, lucrând împreună în numele "a fi în afaceri pentru a face o lume mai bună.

Oferim un program de 18 luni, compatibil cu echilibrul vieții personale și profesionale, datorită cursurilor care au loc la sfârșitul săptămânii lungi la fiecare 3 săptămâni la Bruxelles.

Cine este pentru

Solvay Executive MBA este îndreptată spre managerii dinamici și directorii care doresc să avanseze în cariera lor, precum și pentru a-și îmbunătăți cunoștințele despre cele mai recente instrumente de management.

Este, de asemenea, adaptat pentru profesioniștii care doresc să își dezvolte cariera într-o poziție de conducere sau să-și schimbe actualul domeniu sau cariera.

6 motive pentru a lua Solvay Executive MBA

ÎMBUNĂTĂȚIREA CAREERULUI FOCUS

Solvay Executive MBA vă va face un lider de clasă mondială și vă va oferi un avantaj competitiv pe piața internațională a forței de muncă. Abilitățile de management nu mai sunt suficiente. Trebuie să vă transformați talentul, realizările, caracterul și potențialul într-o poziție valoroasă care vă pune în prim-plan. Cu programul de avansare a carierei, veți primi coaching profesional și metode pentru a răspunde pieței cu obiective clare, abilități superioare și încredere pentru a câștiga oportunitatea provocatoare și plină de satisfacții pe care o căutați.

HOLISTIC 360 ° Abordare

Solva Executive MBA transformă teoria în practică. Lumea de afaceri din prezent necesită cunoștințe și abilități, viziune strategică și expertiză detaliată, inițiativă individuală proactivă și muncă în echipă. În prima zi, integrați cunoștințele acumulate de la subiecți și aplicați cunoștințele despre situațiile reale de afaceri, câștigând abilități tari și moi, precum și o inventivitate care vă va ajuta să vă adaptați la orice situație nouă. Veți fi gata să vă implementați cunoștințele la locul de muncă din prima zi. Provocarea din lumea reală culminează cu un proiect din lumea reală în cadrul Laboratorului de Antreprenoriat, al Laboratorului de Strategie sau al Laboratorului consultativ. ty MEDIUL INTERNAȚIONAL DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Solvay Executive MBA oferă o experiență multiculturală stimulantă în limba engleză. Atragem participanți din peste 30 de țări, cu diverse medii profesionale, inclusiv știință și tehnologie, finanțe, comerț, drept, marketing, afacerile publice, consultanță și arte. Angajamentul nostru față de diversitate asigură fertilizarea încrucișată a ideilor și metodelor, creând inovații și sinergii și pregătindu-vă pentru provocările complexe ale schimbărilor globale. REȚELE GLOBALE ALUMNI În economia mobilă de astăzi, o rețea internațională puternică face diferența critică cariera, rezultatele și performanța dvs. Asociația noastră de absolvenți activi și angajați adaugă până la peste 20.000 de membri activi, cu sediul în peste 100 de țări, vă oferă contacte pe tot parcursul vieții pentru oportunități de afaceri, soluții și îndrumare, oriunde vă aflați, oriunde vrei să mergi FACULTATEA INTERNAȚIONALĂ EXCLUSIVĂ Un facultă dinamic și de înaltă calificare = "din lumea întreagă este o forță lider în succesul MBA-ului Solvay Executive. Pe parcursul programului, beneficiați de o educație de stat de ultimă oră personalizată pentru dvs. de către manageri, academicieni, practicieni și experți internaționali renumiți. Sunteți sigur că sunteți expuși la marginea practicilor de afaceri, la cunoașterea din toate colțurile lumii și la diverse puncte de vedere. BRUSSELS, Inima Europei Cu sală de clasă Executive MBA Solvay puteți intra în întreprinderea socială și economică cu creștere rapidă, care este Europa. Luați-vă oportunitatea de a învăța cum să conduceți afacerile europene și să vă cunoaștem lumea. Solvay Ponts este poarta dvs. de intrare în și din Europa, cu campusuri partenere din Vietnam, Statele Unite ale Americii și Mexic, pentru a face legătura cu cea mai puternică afacere rețele internaționale. Cerințe de admitere Solicitanții sunt obligați:

  • Să aibă o experiență de muncă semnificativă și valoroasă;
  • Repere academice remarcabile - Competență în afaceri engleza;
  • Dorința de a lucra într-un mediu internațional și deschiderea spre diversitate;
  • Ambiție profesională;
  • Abilități de conducere și diligență, împreună cu abilitatea de a lucra sub stres.

Scopul nostru este de a crea un comunicat = "participanților care să contribuie la diversitatea" și unicitatea programului MBA. Prin urmare, Comitetul de Admitere va examina cu meticulozitate informațiile biografice și academice, scorul GMAT, realizările, premiile și onorurile, istoricul ocupării forței de muncă și scrisorile de recomandare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Citeste mai mult

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Citește mai puţin
Bruxelles , Georgetown , Milano + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări