Sport mba - mba în managementul sportiv

Generalități

Programul de descriere

A URMEAZĂ URMĂTOARELE CELE MAI BUNE STUDII DE MASTER ÎN MANAGEMENTUL SPORTIV ÎN LUME DE CĂTRE REVISTA DE AFACERI SPORTIVE 2017

San Diego Universitatea de Stat Strong Assets În alegerea programului de absolvent corect pentru a studia afacerea sportivă, există o serie de factori de luat în considerare. Mai jos sunt principalele motive pentru care credem că SDSU Sports MBA este locul ideal pentru a urma un MBA axat pe sport. Credem că clasamentul nostru recent de # 4 la nivel mondial în Sports Business International, clasamentul principal al programelor postuniversitare de afaceri sportive, reflectă munca pe care am și absolvenții noștri au pus-o pentru a face acest lucru o alegere de top pentru studenții ambițioși. În plus, Colegiul de Afaceri Fowler este clasat în Top 50 de Școli de Afaceri Publice ale SUA.

Cadre universitare: Primul și cel mai important factor în selectarea unui program de absolvent în domeniul sportului este calitatea educației. Sportul este o afacere și acest program vă pregătește să intrați în această afacere cu o diplomă de MBA de la Universitatea de Stat din San Diego Fowler College of Business. În timp ce multe universități oferă diplome de master care se concentrează asupra managementului sportiv sau necesită să completați două grade pentru a obține un MBA, acest program oferă studenților cu o diplomă de afaceri în care toate clasele sunt concentrate pe sport. Dincolo de tipul de diplomă, cursul în programul Sport MBA sunt predate de către membrii facultății de vârf ai SDSU, sunt extrem de riguroși și se concentrează pe dezvoltarea unui set de instrumente de MBA de competențe necesare directorilor sportivi de succes.

Locație: San Diego, California este destul de probabil locația ideală pentru a studia afacerea sportului. Suntem acasă la două echipe profesioniste, mai multe departamente atletice NCAA, inclusiv sportivul atletic Aztec în campusul nostru, o rețea regională sportivă și un centru de formare olimpică american. Acesta este un oraș activ care îi iubește sportul și este acasă pentru sute de organizații sportive care se ocupă de industrie, inclusiv sporturi de anduranță, sporturi de acțiune, îmbrăcăminte, MMA, golf, echipament, memorabilii și multe altele. Avem o scenă de pornire sportivă și vibrantă, care include o serie de companii de tehnologie orientate spre sport. Dincolo de liniile județului, suntem la doar două ore de la Los Angeles și noi frontierează piața emergentă de fotbal și de baseball din Tijuana la sud. Această locație excepțională oferă studenților noștri posibilitatea de a se angaja pe parcursul mai multor zile pe săptămână și de a câștiga experiență esențială în domeniu în timp ce completează cursurile. Campusul nostru nu este într-un oraș colegiu cu perspective profesionale limitate; Zona San Diego prezinta studentilor SDSU Sports MBA cu nenumarate oportunitati. Pur și simplu, acesta este un loc în care studenții pot construi o rețea și pot începe o carieră de succes și plină de satisfacții în domeniul sportului.

Există un eveniment sportiv în San Diego în fiecare weekend. De fapt, programul începe în fiecare an cu studenții care lucrează toate cele cinci zile ale unui eveniment PGA Tour, Farmers Insurance Open, atât pentru organizatorii evenimentului, Century Club din San Diego, cât și pentru sponsorul titular, Asigurătorii Fermierilor.

Numai in acest an, studentii au petrecut sute de ore de voluntariat la sfarsitul saptamanii pentru evenimentele din apropiere, cum ar fi Jocul All-Star de Baseball Major League, turneul Dew, Jocurile Olimpice Speciale, Rock'n'roll San Diego Marathon, ESPYs, SurfGirl, Conferințe pentru Jurnalul Sportului, Conferința SEAT, Campionatul Sweet 16, Campionatul de baschet de la Conferința Mountain West, Evenimentele Ironman, Turneul Amgen din California, Turneul IMG World Junior Golf, un eveniment AVP și evenimentele SDSU Athletic, printre altele .

Timpul accelerat: Cele mai multe programe MBA necesită un angajament de doi ani de la studenți, dar calendarul nostru intensiv de 18 luni (12 luni în campus și 6 luni în forță de muncă) utilizează termeni consecutivi, fără pauză de vară pentru a condenseze un tipic de doi ani MBA și să permită Stagiu în 18 luni. Programul începe în ianuarie. Perioada de aplicare este de la sfârșitul lunii august până la sfârșitul lunii octombrie a anului precedent.

alumni: Rețeaua dedicată de absolvenți din industria sportivă cuprinde peste 300 de directori și sunt implicați mult mai mult decât majoritatea rețelelor absolvente de absolvenți de școli pe care le puteți întâlni. Începând cu procesul de admitere, în care intervievează solicitanții și ajută la luarea deciziilor de acceptare, absolvenții noștri sunt implicați în procesul educațional la fiecare pas. SDSU Sport absolvenții MBA se întorc în mod constant în campus pentru a da cursuri, a demonstra programele software, ateliere gazdă, lucra cu facultate, și să închirieze studenți. Dincolo de activitatea lor cu studenții actuali, absolvenții noștri lucrează în poziții importante cu organizații de top din domeniul sportului din întreaga lume și, ca atare, sunt resurse profesionale deosebit de valoroase unul pentru celălalt. Universitatea are peste 300.000 de absolvenți din întreaga lume.

Diverse: Poate că cea mai importantă distincție pe care o oferă programul SDSU față de concurenții noștri este că este un program cu adevărat tip boutique în care fiecare elev este așteptat să joace la un nivel ridicat și să contribuie la experiența colegilor săi. Acest program este concentrat pe plan internațional, cu un curriculum axat pe plan global, un corp geografic divers de studenți și o experiență internațională imersivă inclusă în curriculum. Suntem în continuă evoluție și punem un accent deosebit pe tehnologiile emergente și pe competența software-ului practic. Elevii participă voluntar la o serie de sesiuni de curs suplimentare în fiecare săptămână, dincolo de curriculum-ul academic, în care elevii se învață unul pe altul, Skype cu autori, vorbitori de oaspeți gazdă și dezvoltă cunoștințe specifice industriei. Preferăm zile lungi în sala de clasă și să luăm proiecte suplimentare în afara acesteia, pentru că ne place ceea ce studiem și așteptăm cu nerăbdare în fiecare zi împreună cu colegii și facultățile noastre.

O industrie cu creștere rapidă, incitantă Activitatea de sport de mai multe miliarde de dolari este în continuă evoluție, iar industria nu prezintă semne de încetinire a creșterii rapide, atât în ​​SUA, cât și în străinătate. O diplomă specializată în acest sector este o investiție valoroasă pentru studenții potențiali, având în vedere influența din ce în ce mai mare a lumii sportive. Dincolo de această alegere rațională de a urmări un grad în această industrie de creștere, studenții noștri fac, de asemenea, o alegere pasionată. Studenții și absolvenții noștri iubesc ceea ce fac.

Investiția în diplomă Indiferent dacă aveți o industrie sportivă cu normă întreagă sau nu, valoarea adăugării unui MBA la acreditările dvs. nu poate fi supraestimată. Timpul dvs. de lucru la Statul San Diego vă va lărgi abilitățile de afaceri, iar accentul pe cursuri cantitative vă va pregăti pentru o industrie sportivă bazată pe date. Pur și simplu, un MBA este un grad respectat în majoritatea industriilor, iar lumea sportului continuă să accentueze luarea deciziilor analitice în rândul managerilor, absolvenții cu diplome de MBA sunt în cerere și mai mare.

Care este diferența dintre un MBA și un grad de management sportiv? Multe programe de absolvent legate de sport oferă grade în administrarea sportului, managementul sportului și oferă doar un MBA ca opțiune de gradul dublu cu unul dintre aceste diplome de masterat. Întrucât organizațiile sportive la toate nivelurile continuă să crească și să încurajeze inovația, aptitudinile absolvenților de MBA sunt din ce în ce mai solicitate. În plus, absolvenții cu diplomă de MBA au o flexibilitate profesională mai mare dacă cariera lor le va scoate din industria sportivă; Un MBA este aplicabil în toate sectoarele, în timp ce un grad de management sportiv nu este.

Am nevoie de experiență sportivă anterioară sau de cursuri de afaceri? Mulți dintre studenții noștri ne alătură fără cursuri anterioare în discipline precum statistici, finanțe sau analize, dar învață rapid materialul și lucrează în colaborare cu colegii lor care au luat astfel de cursuri.

Există numeroase motive pentru a alege un program de absolvent în domeniul sportului și sperăm că unele din meritele de mai sus ale programului SDSU Sports MBA vă aduc la cunoștință. Pentru a afla mai multe despre unele dintre caracteristicile suplimentare ale programului care se referă la dvs. și la interesele dvs. specifice de carieră, vă rugăm să ne contactați la @ smbainfo@sdsu.edu.

Ultima actualizare Iul 2017

Despre facultate

For nearly 60 years, the College of Business Administration at San Diego State University has established itself as a leader and innovator in business education. With an impressive list of alumni, wid ... Citeste mai mult

For nearly 60 years, the College of Business Administration at San Diego State University has established itself as a leader and innovator in business education. With an impressive list of alumni, widely respected faculty and a ground-breaking curriculum, the college continues to educate talented leaders who are equipped with theoretical knowledge and real world experience. Citește mai puţin