Strathclyde mba în malaezia

Generalități

Programul de descriere

Strathclyde MBA în Malaezia

MBA Strathclyde în Malaezia, administrat de Management Development CDC (M) Sdn Bhd are un stil flexibil de livrare care încorporează fracțiune de normă și elemente de învățare deschise într-un format de 180 de credit. Elevii pot sta în locurile lor de muncă și să ia întreaga curs în doar doi ani. Acest lucru face ca programul nostru o alternativă viabilă atât pentru tine, individul, și pentru compania dumneavoastră.

Parteneriatul

University of Strathclyde Business School ofera toate materialele de bază pentru program și desfășoară toate seminarii cu o echipă aleasă de profesori de conducere din personalul lor în Marea Britanie. Membrii personalului din Marea Britanie sunt de asemenea responsabile pentru interogările subiectul abordat și de sprijin. Toate procedurile de admitere și evaluare sunt responsabilitatea Strathclyde, iar participanții de succes vor fi acordate un Universitatea Strathclyde Master of Business Administration.

CDC în Malaezia oferă servicii administrative locale, precum și sesiuni de consiliere care dețin, seminarii și examene. SBS oferă materiale didactice de bază și trimite Strathclyde University membri ai facultăților în Malaezia pentru a rula seminarii intensive. CDC-ul are, de asemenea, o serie de specialiști locali de educație de management care oferă suport permanent consiliere.

Școala de vară MBA

Un punct culminant al calendarului Strathclyde International MBA este anual școala de vară de MBA, care are loc în Glasgow, în perioada mai și iunie. Școala de vară este deschisă pentru toate rutele studiu de MBA, care au ajuns în faza de studiu elective și este o oportunitate minunata de a studia opțiunile elective, alături de un grup de colegi internaționali ca-minded.

Student Mărturie

"The Strathclyde MBA este una dintre școlile de afaceri de top pentru strategie și este în ansamblu a fost o experiență minunată și foarte semnificativ. Disciplinele care sunt predate ai ajuta pe elevi să analizeze mai critic atât în ​​mediile externe și capabilități interne pentru strategie. Ea ne cere pentru a vedea lucrurile care afectează o organizație din diferite puncte de vedere și diverse. Un avantaj al Strathclyde MBA este permite elevilor să completeze cele mai multe sarcini, și chiar teza sau proiectul lor, fie ca individ sau ca grup. Pe măsură ce elevii provin din diferite medii și industrii, precum și de la ambele companii din Malaysia și multinaționale, opinii și abordările noastre sunt diferite, iar noi toți învățăm din aceste diferite puncte de vedere. "

Atsushi Ikarashi
MBA 2012

Ultima actualizare May 2016

Despre facultate

Strathclyde Business School’s triple accreditation status and international rankings place it in the top echelons of global business schools. Our recent accolades include: Triple accredited by AMBA / ... Citeste mai mult

Strathclyde Business School’s triple accreditation status and international rankings place it in the top echelons of global business schools. Our recent accolades include: Triple accredited by AMBA / EQUIS and AACSB Economist’s debut global rankings of Executive MBAs (July 2013). Strathclyde Business School’s MBA was ranked in the UK’s business schools top 5 and in the European top 10. Overall Strathclyde was placed 28th out of 62 international business schools. Citește mai puţin