Strathclyde mba în malaezia

CDC Management Institute

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Strathclyde mba în malaezia

CDC Management Institute

Strathclyde MBA în Malaezia

MBA Strathclyde în Malaezia, administrat de Management Development CDC (M) Sdn Bhd are un stil flexibil de livrare care încorporează fracțiune de normă și elemente de învățare deschise într-un format de 180 de credit. Elevii pot sta în locurile lor de muncă și să ia întreaga curs în doar doi ani. Acest lucru face ca programul nostru o alternativă viabilă atât pentru tine, individul, și pentru compania dumneavoastră.

Parteneriatul

University of Strathclyde Business School ofera toate materialele de bază pentru program și desfășoară toate seminarii cu o echipă aleasă de profesori de conducere din personalul lor în Marea Britanie. Membrii personalului din Marea Britanie sunt de asemenea responsabile pentru interogările subiectul abordat și de sprijin. Toate procedurile de admitere și evaluare sunt responsabilitatea Strathclyde, iar participanții de succes vor fi acordate un Universitatea Strathclyde Master of Business Administration.

CDC în Malaezia oferă servicii administrative locale, precum și sesiuni de consiliere care dețin, seminarii și examene. SBS oferă materiale didactice de bază și trimite Strathclyde University membri ai facultăților în Malaezia pentru a rula seminarii intensive. CDC-ul are, de asemenea, o serie de specialiști locali de educație de management care oferă suport permanent consiliere.

Școala de vară MBA

Un punct culminant al calendarului Strathclyde International MBA este anual școala de vară de MBA, care are loc în Glasgow, în perioada mai și iunie. Școala de vară este deschisă pentru toate rutele studiu de MBA, care au ajuns în faza de studiu elective și este o oportunitate minunata de a studia opțiunile elective, alături de un grup de colegi internaționali ca-minded.

Student Mărturie

"The Strathclyde MBA este una dintre școlile de afaceri de top pentru strategie și este în ansamblu a fost o experiență minunată și foarte semnificativ. Disciplinele care sunt predate ai ajuta pe elevi să analizeze mai critic atât în ​​mediile externe și capabilități interne pentru strategie. Ea ne cere pentru a vedea lucrurile care afectează o organizație din diferite puncte de vedere și diverse. Un avantaj al Strathclyde MBA este permite elevilor să completeze cele mai multe sarcini, și chiar teza sau proiectul lor, fie ca individ sau ca grup. Pe măsură ce elevii provin din diferite medii și industrii, precum și de la ambele companii din Malaysia și multinaționale, opinii și abordările noastre sunt diferite, iar noi toți învățăm din aceste diferite puncte de vedere. "

Atsushi Ikarashi
MBA 2012

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
2 - 6 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
74,300 MYR
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala