Sussex MBA

Generalități

Programul de descriere

Faceți următorul pas în cariera dvs. cu un MBA de la Sussex. Deveniți un lider de afaceri eficient cu idei importante și câștigați abilitățile necesare pentru a vă pune în practică ideile.

De ce studiați MBA la Sussex?

Înscrierea pe un MBA este o decizie importantă. Veți dori să faceți acest lucru corect, alegeți un curs care să se potrivească ambitiilor și obiectivelor dvs. și o universitate care vă sprijină, vă inspiră și vă provoacă.

  • Sussex MBA este o calificare recunoscută la nivel global care vă poate propulsa și cariera.
  • Îmbunătățiți gândirea critică și strategică și obțineți abilitățile practice pentru a aplica teoria de afaceri de vârf.
  • Dezvoltați o gamă de abilități de conducere și conducere sub îndrumarea unor experți academici și industrie de vârf.
  • Aflați de la și cu cohorta dvs. Prin munca în echipă, vă îndreptați mai adânc în teme transversale din lumea afacerilor.
  • Avem burse MBA de până la 5.000 de lire sterline oferite specialiștilor cu experiență în management.
  • În plus, acreditarea și parteneriatul nostru cu Institutul de Management al Chartered înseamnă că, la absolvire, veți fi eligibil pentru o calificare CMI Level 7 în Management Strategic și Leadership (supusă moderării CMI și finalizarea cu succes a tuturor modulelor cartografiate).
"Completarea MBA-ului meu nu numai că a dat CV-ul meu un mare impuls, dar mi-a îmbunătățit într-adevăr capacitatea de a vorbi credibil și încrezător față de părțile interesate."

Alexandra Hentschel - Director de eveniment și de formare, CEB Global

Calitatea de membru al Institutului de Management Chartered (CMI)

Elevii de la MBA de la Sussex beneficiază de statutul de membru automat la Chartered Management Institute (CMI), singurul organism profesional din Marea Britanie dedicat promovării celor mai înalte standarde în managementul și excelența în leadership.

Membrii dvs. vă oferă acces la resurse, inclusiv dezvoltarea carierei, îndrumarea în domeniul industriei, îmbogățirea curriculumului și multe altele.

La absolvire, veți fi eligibil pentru o diplomă CMI de nivel 7 în management strategic și leadership (sub rezerva finalizării tuturor modulelor cartografiate). Această calificare înseamnă că sunteți recunoscută pe scară largă de către angajatori ca manager care are capacitatea de a traduce strategia organizațională într-o performanță eficientă.

Personalizat pentru a vă potrivi

Puteți studia MBA fie cu jumătate de normă sau full-time, astfel încât să puteți adapta MBA în jurul intereselor dvs. și să învețe într-un mod care vă convine.

Cu normă întreagă

MBA nostru full-time este un program de un an și este ideal dacă puteți lua un an de la locul de muncă pentru a vă concentra asupra studiilor.

Aflați mai multe despre MBA-ul nostru cu normă întreagă

Cu jumătate de normă

Studiați-ne cu MBA part-time, astfel încât să puteți potrivi studiile dvs. în jurul valorii de munca. Livrate peste doi ani, puteți aplica ceea ce învățați direct pentru munca dvs. de zi.

Aflați mai multe despre MBA-ul nostru part-time

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Citeste mai mult

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Citește mai puţin