Read the Official Description

Despre Tippie Full-Time MBA

La fel ca cele mai bune companii din lume, ne concentrăm pe punctele noastre forte. Și, concentrându-se pe ceea ce facem cel mai bine ne-a permis să construiască programe renumite pentru profunzime și inovare.

Planul tau de 68-semestru-oră de studiu va fi personalizat în funcție pe pista academică selectată. Fiecare piesa este găzduit într-o academie de carieră. Gândiți-vă la academii de carieră ca "acasă" în timpul experienței Tippie MBA; o comunitate de persoane cu aceleași interese, toate de lucru spre a fi 100% pregătit în prima zi a ta cariera post-MBA.

Tippie este situat la vest de Chicago, și la sud de Minneapolis, în estul Iowa. Parcurgem distanta de la o serie de zone metropolitane mari, inclusiv la Chicago, Minneapolis, St. Louis, Kansas City, Omaha, și Des Moines. Cel mai apropiat aeroport este la 25 minute în Cedar Rapids.

Traseele academice

 • De marketing: Management Clienți, Produse & Mărci
 • Finanțe corporative
 • Investment Management
 • Managementul strategic și inovare
 • Lanțul de aprovizionare și Google Analytics

Învățarea experiențială

Real-lume proiecte de consultanta sunt cel mai bun instrument pentru ca elevii să învețe cum să aplice cunoștințele în clasă pentru a rezolva provocările de afaceri din lumea reală.

curriculum Tippie este unic prin faptul că elevii să înceapă procesul de învățare experiențială în anul 1, iar fiecare student Tippie finalizează cu cel puțin două proiecte de consultanță din lumea reală, cu posibilități de a face chiar mai mult.

Randamentul investițiilor și ajutor financiar

Tippie oferă premii financiare generoase și un cost rezonabil de trai, împreună cu predare la prețuri accesibile. Acest lucru în mod concertat cu salariile noastre în mod constant ridicat post- MBA înseamnă să experiență # 1 cea mai rapidă recuperare a investiției de orice program de MBA în țară (# 1 clasament, cravată, Forbes).

au un număr de burse disponibile noi, inclusiv premii pentru femei, candidații de pe piețele emergente, veterani militare, Americorps absolventi, și multe altele. A se vedea lista completă la http://tippie.uiowa.edu/fulltimemba/admissions/scholarships.cfm

Tippie Emerging Markets Award este o predare de atribuire completă de MBA pentru cetățenii economiilor emergente ale lumii, inclusiv , dar fără a se limita la Argentina, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bulgaria, Chile, China, Columbia, Republica Cehă, Egipt, Estonia, Ungaria, India , Indonezia, Iordania, Kuweit, Letonia, Lituania, Malaezia, Mexic, Maroc, Nigeria, Oman, Pakistan, Peru, Filipine, Polonia, Qatar, România, Rusia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Sri Lanka, Taiwan, Tailanda , Turcia, Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Venezuela si Vietnam.

Cerințe de aplicare

Înainte ca cererea dumneavoastră va fi considerată completă, trebuie să fie prezentate elementele enumerate mai jos.

 • CV profesional (să nu depășească 2 pagini)
 • Cerere (depuse on-line)
 • Eseu (1, inclus în cerere)
 • Trei nume Recommender cu informații de contact
 • Transcrieri de la toate instituțiile de învățământ postsecondary la care ai participat
 • GMAT oficiale / raport GRE
 • TOEFL sau IELTS scoruri (solicitanții internaționale numai)
 • Taxa de înscriere de 60 $ (elevi interni) sau $ 100 (studenți internaționali). scutirea de taxe sunt disponibile pentru solicitanții de înaltă calificare; ne e - mail pentru a fi luate în considerare.
 • Admitere interviu. De către personalul de admitere realizat în campus sau prin Skype, cu doar o invitație (sau inclus într-o vizită campus).
Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
21 luni
La zi
Deadline
Contactează şcoala
See all deadlines here: http://tippie.uiowa.edu/fulltimemba/admissions/
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline
Contactează şcoala
See all deadlines here: http://tippie.uiowa.edu/fulltimemba/admissions/

Aug. 2019

Location
Application deadline
Contactează şcoala
See all deadlines here: http://tippie.uiowa.edu/fulltimemba/admissions/
End Date