TOP UP INTERNATIONAL MBA

Buckinghamshire New University International MBA este o diplomă de masterat pentru cei care dețin o diplomă de licență și o diplomă de studii postuniversitare și doresc să obțină măiestrie în domeniul Administrarea Afacerilor pe piața globală. Elevii vor dezvolta abilități de ordin înalt în analiză și evaluare critică; abilitatea de a analiza informații și de a rezolva probleme complexe; gândiți-vă riguros și independent și aplicați aceste abilități în sfera profesională a unei întreprinderi alese.

Conținutul cursului / Descrierea

Nivelul 7 Diplomă în management strategic și conducere (8 unități) (120 Credite)

 • Dezvoltarea ca manager strategic
 • Conducerea unui proiect de management strategic
 • Finanțe pentru manageri
 • Marketing strategic
 • Direcție strategica
 • Planificare strategica
 • Gestionați performanța echipei pentru a sprijini strategia
 • Managementul informațiilor și luarea deciziilor strategice

International MBA acordat de Universitatea din Buckinghamshire , Marea Britanie (3 Unități) (60 Credite)

 • CW1 - Propunere de cercetare
 • CW2 - Metode de cercetare
 • Proiectul CW3 - IMBA

MBA EXECUTIVĂ ÎN 10 LUNI

Executive MBA:

Executive MBA este un program de 10 luni oferit de Cromwell UK. Îți dorești o carieră minunată cu oportunități remarcabile în viitor? Dacă da, programul Cromwell UK Executive MBA va oferi lecții neprețuite în management. Eligibilitatea pentru Executive MBA este de minim 5 ani de experiență de muncă. Este o mare oportunitate de a câștiga abilități de afaceri și leadership și vă pregătiți pentru un viitor minunat. Spre deosebire de un MBA cu normă întreagă în cazul în care veți găsi studenți tineri și neexperimentați, un program de Executive MBA este special conceput pentru profesioniștii care au minim 5 ani de experiență de muncă. Deci, dacă sunteți interesat să vă dezvoltați cunoștințele manageriale și să aprofundeți cunoștințele dvs. de afaceri, contactați-ne pentru că am colaborat cu universități de vârf din Regatul Unit.

Formarea noastră:

În prezent, oferim programul Executive MBA în locațiile Ajman, Dubai, Sharjah și Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite. Vrem ca generațiile viitoare să-și stăpânească abilitățile și să se confrunte cu lumea competitivă, gestionând cu succes fiecare provocare. Un beneficiu principal pe care l-ați obține de la programul nostru este că veți învăța abilități care vă vor ajuta să vă privească pe angajator și veți câștiga atenția tuturor. Cu siguranta vei fi recunoscut ca un lider mult mai bun cu abilitati superioare fata de altii. Formarea noastră este concepută în așa fel încât să-i stăpâniți abilitățile care vă vor ajuta să ieșiți de la alții.

Beneficii de Executive MBA:

Cu gradul Executive MBA sub centură, vă puteți consolida poziția de lider de echipă, de cineva care poate fi implicat în gândirea strategică, de a lua inițiative în compania dvs. și de a deveni un angajat-cheie al firmei. Vă putem asigura că acest grad va deschide calea pentru o schimbare uriașă a rolului dumneavoastră în lumea corporativă.

Concluzie:

Deci, un mod mai matur de evaluare a valorii tale pentru companie ar fi finalizarea programului Executive MBA și recompensarea companiei dvs. cu cunoștințele și perspectivele dvs. sporite. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi!

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare September 20, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
10 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date