GSB MBA specializată în Managementul Executiv (EMBA) este o experiență de învățare aplicată pentru directori și lideri care vă vor ajuta să vă dezvoltați în rolul dvs. executiv, astfel încât să fie mai îndeplinită și mai intenționată. Programul vă va dezvolta prezența, capacitatea conceptuală, înțelepciunea practică și prudența, astfel încât să puteți prioritiza în situații complexe și să vă asigurați eficient.

Lumea afacerilor oferă provocări care implică seturi mari de variabile privind comportamentul consumatorilor, tendințele, incertitudinile de reglementare, schimbarea concurenței și noile tehnologii. Pentru a ilumina acțiunea vizibilă, trebuie să dezvoltați o lentilă care să vă ajute să vă concentrați asupra variabilelor care contează. EMBA folosește gândirea sistemelor, gândirea de proiectare și gândirea integrativă în procesul de învățare transformator, care permite elevilor să construiască noi obiective.

EMBA la GSB este oferit într-un format modular de peste doi ani. Curriculum-ul cuprinde cinci module de contact, plus o disertație. Natura interactivă a programului presupune că trebuie să participați la toate modulele de contact și să contribuiți la experiența colectivă.

Randamentul investițiilor EMBA:

  • Dezvoltați competențe și stăpânire pe toată durata experienței manageriale
  • Faceți sens al totalității experienței dezordonate de gestionare într-o lume complexă
  • Depășește cunoștințele și teoria pentru a include experiența simțită de a fi în conducere
  • Fiți mai autentici în modul în care vă angajați cu dvs., cu echipa și cu lumea
  • Găsiți un nou scop și împlinire în rolul dvs. și dezvoltați o mai mare rezistență la locul de muncă
  • Înțelegeți necesitatea de a implementa inovații de succes în afaceri
  • Dezvoltați capacitatea de a integra mai multe perspective și strategii pentru a construi organizații mai cuprinzătoare și mai durabile
  • Alăturați-vă unei rețele puternice a colegilor dvs.

UCT GSB Executive MBA

Curriculumul EMBA cuprinde cinci module de contact, plus o disertație. Natura interactivă a programului presupune că trebuie să participați la toate modulele de contact și să contribuiți la experiența colectivă.

Modulul 1: Practica executivă sistemică

Acest prim modul vă va permite să începeți să construiți un cadru conceptual pentru practica de management sistemic, pe care toate celelalte module se vor dezvolta în continuare. Procesele și proiectele de învățare sunt concepute pentru a introduce și a încorpora practici sistemice în propria dvs. practică de management.

Modulul 2: Gestionarea valorii acționarilor

În acest modul veți explora oportunități pentru crearea de valoare viitoare. Modulul integrează concepte cheie din domeniile economiei, finanțelor, globalizării și antreprenoriatului într-un cadru strategic. Ea ghidează stabilirea unei intenții strategice și identifică și organizează activitățile, resursele, capabilitățile, structurile și procesele necesare pentru a realiza acest lucru.

Modulul 3: Gestionarea valorii clienților

Concentrându-se pe operațiuni, acest modul vă va oferi o înțelegere aprofundată a modului în care valoarea clientului intern și extern este creată în ceea ce privește calitatea, costul, volumul și calendarul. Cursul își propune să construiască un model conceptual cibernetic al operațiunilor și să aplice acest lucru lanțului valoric al organizației și diferitelor sale funcții.

Modulul 4: Gestionarea valorii societale

În acest modul, vă veți lărgi atenția pentru a lua în contextul socio-economic mai larg în care operează întreprinderile și alte instituții. Este conceput pentru a instila o apreciere că o organizație este la fel de viabilă ca și sistemul socio-economic din care face parte.

Modulul 5: Proiectarea modelelor de afaceri durabile

Modulul se va concentra pe a vă permite să dezvoltați un nou mod de a fi în management strategic și conducere. Permițându-vă să trăiți și să reflectați asupra unor experiențe particulare folosind concepte teoretice relevante, precum și prin încercarea diferitelor experimente euristice și gândite, veți începe să experimentați diferite moduri de a fi, care vor debloca noi competențe, agilitate și rezistență la locul de muncă .

Modulul 6: Disertație

Disertația marchează faza finală a EMBA. Vi se va cere să scrieți un raport de 25 000 de cuvinte pe un subiect de relevanță pentru organizația sau contextul dvs., care să demonstreze înțelegerea procesului de cercetare și abilitatea dumneavoastră de a aplica acest lucru.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Cape Town Graduate School of Business »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date