UCT GSB Executive MBA

Generalități

Programul de descriere

MBA UCT GSB specializat în Managementul Executiv (EMBA) este o experiență de învățare aplicată pentru directori și lideri, care vă va ajuta să vă dezvoltați în rolul dvs. executiv, astfel încât să fie mai satisfăcător și cu scop. Programul vă va dezvolta prezența, abilitatea conceptuală, înțelepciunea practică și prudența, astfel încât să fiți capabil să acordați prioritate în situații complexe și să vă oferiți eficient.

Lumea afacerilor oferă provocări care implică seturi mari de variabile privind comportamentul consumatorilor, tendințe, incertitudini în materie de reglementare, schimbarea concurenței și noile tehnologii. Pentru a lumina o acțiune perspicace, trebuie să dezvolți o lentilă care te ajută să te concentrezi asupra variabilelor care contează. EMBA folosește gândirea sistemelor, gândirea de proiectare și gândirea integratoare în procesul de învățare transformativ care permite studenților să construiască noi lentile.

EMBA la GSB este oferit într-un format modular de peste doi ani. Curriculum-ul cuprinde cinci module de contact, plus o disertație. Natura interactivă a programului presupune că trebuie să participați la toate modulele de contact și să contribuiți la experiența colectivă.

Randamentul investițiilor EMBA:

  • Dezvoltați competențe și stăpânire pe toată durata experienței manageriale
  • Faceți sens al totalității experienței dezordonate de gestionare într-o lume complexă
  • Depășește cunoștințele și teoria pentru a include experiența simțită de a fi în conducere
  • Fiți mai autentici în modul în care vă angajați cu dvs., cu echipa și cu lumea
  • Găsiți un nou scop și împlinire în rolul dvs. și dezvoltați o reziliență mai mare la locul de muncă
  • Înțelegeți necesitatea de a implementa inovații de succes în afaceri
  • Dezvoltarea capacității de a integra multiple perspective și strategii pentru a construi organizații mai holistice și durabile
  • Alăturați-vă unei rețele puternice a colegilor dvs.

UCT GSB Executive MBA

Curriculumul EMBA cuprinde cinci module de contact, plus o disertație. Natura interactivă a programului presupune că trebuie să participați la toate modulele de contact și să contribuiți la experiența colectivă.

Modulul 1: Practica executivă sistemică

Acest prim modul vă va permite să începeți să construiți un cadru conceptual pentru practica de management sistemic, pe care toate celelalte module se vor dezvolta în continuare. Procesele și proiectele de învățare sunt concepute pentru a introduce și a încorpora practici sistemice în propria dvs. practică de management.

Modulul 2: Gestionarea valorii acționarilor

În acest modul, veți explora oportunitățile pentru crearea de valori viitoare. Modulul integrează concepte cheie din domeniile economiei, finanțelor, globalizării și antreprenoriatului într-un cadru strategic. Ghidează stabilirea unei intenții strategice și identifică și organizează activitățile, resursele, capacitățile, structurile și procesele necesare pentru realizarea acestui lucru.

Modulul 3: Gestionarea valorii clienților

Concentrându-vă pe operațiuni, acest modul vă va oferi o înțelegere aprofundată a modului în care se creează valoarea internă și externă a clienților în ceea ce privește calitatea, costul, volumul și calendarul. Cursul își propune să construiască un model conceptual cibernetic de operații și să aplice acest lucru lanțului valoric al organizației și diferitelor sale funcții.

Modulul 4: Gestionarea valorii societale

În acest modul, vă veți extinde atenția pentru a lua un context socio-economic mai larg în care își desfășoară activitatea și alte instituții. Este conceput să insufle aprecierii că o organizație este la fel de viabilă ca și sistemul socio-economic din care face parte.

Modulul 5: Proiectarea modelelor de afaceri durabile

Modulul se va concentra pe a vă permite să dezvoltați un nou mod de a fi în management și leadership strategic. Permițându-vă să vă bazați și să reflectați la experiențe particulare folosind concepte teoretice relevante, precum și încercând diverse euristice și experimente de gândire, veți începe să experimentați cu diferite moduri de a fi care vor debloca noi competențe, agilitate și rezistență în la locul de muncă.

Modulul 6: Disertație

Disertația marchează faza finală a EMBA. Vi se va cere să scrieți un raport de cercetare de 25 000 de cuvinte pe un subiect relevant pentru organizația sau contextul dvs. care demonstrează înțelegerea procesului de cercetare și abilitatea dvs. de a aplica acest lucru.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) is internationally renowned as one of a handful of business schools in Africa with the prestigious triple-crown accreditation with endorse ... Citeste mai mult

The University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) is internationally renowned as one of a handful of business schools in Africa with the prestigious triple-crown accreditation with endorsements from EQUIS (the European Foundation for Management Development), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), and AMBA (The Association of MBAs). Citește mai puţin