Conceput pentru a răspunde acestor provocări, UVic week-end MBA este o experiență educațională ca nici o alta. Aici, veți învăța abilitățile critice care managerii trebuie să se ocupe de o lume complexă, într-un format de week-end, care vă permite să continue să lucreze în timp ce luați programul.

UVic week-end MBA se deschide cu un modul introductiv de o săptămână în care vei lucra indeaproape cu grupul respectiv, să reflecteze asupra stilul de conducere propriu și să înceapă să se lupte cu complexitatea deciziilor de afaceri în BC și din lume. Pe măsură ce programul se desfasoara, va fi introdus la funcțiile de bază ale afacerii prin cursuri de fundație, să învețe modul în care acestea se aplică în diferite contexte în cursuri de context, și cred că dincolo de granițele în cursuri de integrare.

Clase va avea loc într-un week-end, aproximativ o dată la fiecare patru săptămâni, timp de 24 de luni. Între sfârșit de săptămână de clasă, veți lucra cu echipa pe proiecte de curs de muncă și au fost aplicate on-line sau în persoană. Proiectul Internațional Aplicate vă va lua în străinătate pentru o durata de o săptămână imersiune în cazul în care vă veți desfășura activități de cercetare pe-teren pentru un proiect de consultanță internațională. Vei termina programul cu un modul Capstone-o săptămână și proiecte integratoare.

Prin angajarea profund cu lumea reală, problemele locale, care au implicații globale, va dezvolta abilitățile de a înțelege problemele actuale și se confruntă cu provocări de mâine. UVic week-end MBA vă ajută să vă mutați la nivelul următor și dincolo.

Caracteristici ale programului:

  • Formatul week-end conceput pentru viata ta
  • proiecte aplicate bazate pe client fundamentate în rezolvarea problemelor din lumea reală
  • clase de mărime mică și echipa pe bază de învățare cohorta
  • Programul Mentorship Executiv care va conecteaza cu liderii de afaceri cu experiență
  • proiecte de consultanta bazate pe clienti, inclusiv a unui proiect de consultanță internațională de o săptămână în Asia sau America Latină

Conectează-te cu noi completând formularul de solicitare de informații.

Program predat în:
English (Canada)

Vezi 1 mai multe cursuri de la Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
24 luni
Part time
Deadline
Contactează şcoala
Application deadline for international applicants: April 30
După locații
După dată
End Date
Sept 15, 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application deadline for international applicants: April 30
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Application deadline for international applicants: April 30
End Date
Sept 15, 2019