Transforma mentalitatea ta, și cariera ta.

Lumea se schimbă, dar cele mai multe scoli de afaceri nu sunt. MBA Hult este diferit prin învățarea prin practică, vă va dota cu instinctele de un antreprenor, o viziune care transcende granițele, și dorința de a contesta status-quo.

Aflați mai multe din cazuri și experți în materie subiect care aduc cunoștințe de afaceri și din viața reală abilități de lider în sala de clasă. Curriculum-ul nostru premiat este fundamentul noii noastre abordări a educației de afaceri.

Nu poți învăța de afaceri doar stând într-o sală de clasă. curriculum unic Hult lui te învață teorie și vă oferă oportunități de a aplica procesul de învățare în lumea reală.

intens nostru multi-luni Hult Business Challenge vă permite să pună în practică teoria prin rezolvarea problemelor companiilor reale ". Programul nostru de conducere este informat prin consultarea cu 100 de directori executivi din lume; iar facultatea noastră au o experiență de afaceri din lumea reală.

1ymba01

Locații

MBA începe să în Boston, San Francisco, Londra, Dubai sau, apoi alege să exploreze alte două campusuri ca parte unic de rotație Campus Global Hult lui.

Curriculum

Aflați mai multe cunoștințe de bază de afaceri, să dezvolte abilități de conducere, specializati, și cultura de experiență de afaceri în până la trei orașe la nivel mondial toate într-un singur an.

Imersiune

MBA începe cu o imersiune de trei săptămâni.

De la o zi te lupta cu blocurile de afaceri prin cursuri intensive, seminarii, ateliere de lucru în timp ce le orientează spre campus și să cunoaștem colegii dumneavoastră. De asemenea, evaluați punctele forte și punctele slabe de conducere prin coaching, exerciții de echipă, și o simulare Capstone în cazul în care vă veți dezvolta și executa o nouă strategie de risc, gestionarea tuturor domeniilor funcționale ale unei afaceri.

Cursuri de bază

Pentru primele trei module, cursurile de bază se va concentra pe elementele de bază ale teoriei predate de afaceri dintr-o perspectivă globală. scris de student pe tablă

 • De afaceri și Societatea Globală
 • Comportament organizațional
 • contabilitate
 • Operațiuni globale
 • Abilități de conducere I
 • Marketing International
 • Management Financiar
 • Business Challenge I
 • Economie managerială
 • Abilități de conducere al II-lea
 • Strategia globală
 • Business Challenge II
 • Abilități de conducere III

Notă: Cursurile enumerate mai sus sunt doar o selecție a eșantionului a cursurilor disponibile

Specializări

Elevii vin la Hult cu scopuri diverse și personale, precum și mulți găsesc că specializările noastre le ajuta să își atingă obiectivele. Noi vă permit să semnaleze interesele angajatorilor prin specializarea într-una dintre cele șase domenii.

În ultimele două module, aveți posibilitatea de a alege patru cursuri de electivă dintr-o gamă largă de subiecte. Pentru a primi o specializare, trebuie să completeze trei dintre cele patru opționale în specializarea aleasă.

 • marketing
 • finanțe
 • Afacere de familie
 • antreprenoriat
 • Management de proiect
 • Analytics de afaceri

Dezvoltarea carierei

Navigarea o căutare internațională de locuri de muncă necesită o abordare individuală. La Hult, suntem experți în plasament internațional de student și de a lucra unul-la-unu cu tine la ambarcațiunile de o strategie de cariera adaptate.

Carierei Fast Track

Mai devreme de a începe căutarea de locuri de muncă, cu atât mai mare sansa ta de succes. Cariera Programul nostru Fast Track vă permite să aveți totul în loc, astfel încât să puteți începe să aplice pentru locuri de muncă imediat ce sosesc în campus.

Înainte de a începe programul la Hult, veți avea acces la software-ul care vă oferă o revizuire line-by-line CV-ul, webinarii privind scrierea CV-ul, tendințele globale de angajare pe piață, precum și crearea unei strategii de căutare de locuri de muncă vizate. Așa că, atunci când ajunge în campus vă puteți concentra asupra studiilor tale, oportunități de colaborare în rețea și pentru a începe căutarea de locuri de muncă imediat.

 • Line-by-line CV-ul comentarii
 • Webinare privind tendințele globale ocuparea forței de muncă, personalizarea căutarea de locuri de muncă, și cum să obțineți CV-ul la un standard competitiv la nivel mondial
 • Sesiuni interactive cu experti Advisors Cariere

Sprijin personalizat

Noi lucrăm unu-la-unu cu tine la ambarcațiunile de o strategie de carieră adaptată și vă va oferi instrumentele necesare pentru a le executa.

Coaching
Pe tot parcursul programului, vei participa la workshop-uri și sesiuni de coaching pentru a vă dota cu cunoștințe esențiale și abilități în domenii cum ar fi optimizarea LinkedIn, branding personal, negocieri, pregătirea interviu și strategia de căutare de locuri de muncă.

Sfat
Vei primi o Cariere cu caracter personal Advisor, care va lucra cu tine unul-la-unu pentru a vă ajuta să vă poziționați pentru a intra în locația dvs. țintă și industrie. Ei te pot consilia cu privire la orice, de la vize pentru cererile de locuri de muncă și căi de carieră pe termen lung. De asemenea, aveți posibilitatea de a avea un mentor absolventi.

EVENIMENTE
Există un program încărcat de evenimente de carieră care aduc companiile pe campus să prezinte, de rețea, și recruteaza, precum si absolventi mixere, invitați experți și carieră evenimente open house.

Dupa absolvire

Dezvoltarea cariera ta nu se oprește atunci când absolvent și nici nu suport Hult lui.

În mod constant rămâne conectat

rețea de absolventii dvs. este una dintre cele mai mari dvs. active, Hult Connect este un portal online care vă permite să conectați cu 16.000 de absolventi Hult care lucreaza in fiecare industrie majore în fiecare colț al lumii. Vei avea acces la consiliul nostru de locuri de muncă la nivel mondial, astfel încât să puteți continua să profite de relația noastră cu angajatorii de top din lume care caută talente. Alumni Mentorship Programul Hult vă oferă o oportunitate de a fi o parte a coaching urmatoarea generatie de lideri care ies din Hult.

 • Hult Connect, portalul on-line pentru 16,000+ rețeaua absolvenților
 • Absolventii programului Mentorship
 • bord de locuri de muncă la nivel mondial și de evenimente de networking

educația pe tot parcursul vieții

Schimbare nu se oprește niciodată, astfel încât procesul de învățare de afaceri nu ar trebui să fie. Împuternicim să fiți la curent cu tendințele emergente de a lua o gratuit elective în fiecare an, pentru tot restul vieții tale.

Una electivă un an, pe noi.

Cele mai multe cariere de zeci de ani se întind și abilitățile critice pot schimba pe măsură ce progresul în vechime. Ritmul rapid al schimbărilor înseamnă, de asemenea, în viitor cunoștințe critice de afaceri ar fi fost pur și simplu imposibil să învețe în timpul programului. Înainte de 2004 nu a existat nici un Facebook sau YouTube; nici iPhone, nici Airbnb a existat înainte de 2007; și totuși înțelegerea impactului acestor inovații este critică pentru succesul de afaceri de azi. La Hult, puteți reîmprospăta un skillset sau pentru a obține până la viteza într-o nouă tendință de afaceri prin înscrierea într-un singur electivă de un an, la oricare dintre campusuri noastre globale. E o mică taxă de înregistrare, dar cursul este altfel în mod gratuit.

Opțiunile de educație executiv pentru viață.

În loc de a studia o elective, în fiecare an, absolventii Hult se pot înscrie într-o gamă de conducere de vară Executive Programe de educație la campusul nostru istoric Ashridge Estate în Berkhamsted, Cursuri Marea Britanie dispun de o serie de programe de conducere și de dezvoltare, și sunt predate de către experți cu funcții practice, teoretice , și experiența comercială. E o mică taxă de înregistrare, dar cursuri costa altfel de peste 10.000 $, astfel economii a lungul timpului pentru absolventii Hult sunt semnificative.

Admitere & taxe

Hult are o abordare holistică pentru examinarea cererii dvs. pentru a afla ceea ce te face unic. În plus față de realizarea academice, căutăm o pasiune a demonstrat de a învăța, curiozitatea despre lume, și potențialul de lider.

Opțiunea de a adăuga un al doilea grad de Master în încă șase luni de studiu accelerat la campusuri noastre din SUA

curriculum ambițios Hult vă permite să câștige un MBA de un an și un al doilea grad de Master în doar 18 luni. Aceasta înseamnă că puteți câștiga două grade în momentul în care s-ar lua pentru a finaliza un MBA la o școală de afaceri tradiționale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Hult International Business School »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Aug 2019
Duration
1 an
La zi
Price
73,000 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date