Un an mba

Generalități

Programul de descriere

-un an mba

Clasat pe locul printre cele mai bune MBA în națiune și în lume de publicații respectate, cum ar fi Bloomberg Businessweek și US News & World Report, Notre Dame de un an de MBA oferă o puternică educație strategic de afaceri și va face parte din una dintre absolventii cei mai loiali și activi din lume rețele.

Un an de MBA începe în luna mai, cu un, sesiune intensivă de vară de 10 de săptămâni, care vă oferă o pregătire temeinică în disciplinele de afaceri fundamentale de contabilitate, economie, finanțe, conducere și comportament organizațional, marketing, statistică, și strategie. In toamna, vă veți alătura la cohorta de-al doilea an de doi ani de MBA program de o mare oportunitate de a extinde rețeaua dumneavoastră, chiar mai mult - și începe să se specializeze gradul dvs. de a alege o pistă de concentrare. Concentrările includ: analize de afaceri,
Leadership de afaceri,
Consulting,
Corporate Finance,
Antreprenoriat,
Investiții, sau
marketing.

Cu un an de MBA de la Notre Dame, vei fi recunoscut ca un strateg de afaceri extrem de capabil, care poate face față provocărilor unui mediu competitiv în continuă schimbare, de afaceri. La fel de important ca aptitudinile și cunoștințele vei dobândi, vei avea o rețea mondială Notre Dame și la nivel global de brand respectat pentru a deschide ușile.

Cine este pentru?

Pre-rechizite pentru Notre Dame program de un an

Pentru a aplica, viitorii studenți trebuie să aibă:

  • O diplomă de licență în afaceri de la o universitate acreditată în care limba engleză este limba de bază
  • SAU o competență demonstrată în cunoștințe de afaceri și abilități fundamentale (de obicei, dobândită prin experiență semnificativă de lucru)
  • Trei ore de credit de Contabilitate financiară
  • Trei ore de credit de Statistică

Notă: Înscrierea nu este încurajată pentru cei care caută o schimbare de cariera drastică sau semnificativ. De un an programul de MBA Notre Dame urmează un program mai-la-mai și oferă un curriculum care oferă o măiestrie echilibrata a tuturor zonelor funcționale de afaceri. În timpul semestrului de vară de 10 săptămâni, elevii participa la sesiuni intensive în disciplinele de bază, apoi se alăture al doilea an al programului de doi ani în semestrul de toamna. Pe tot parcursul programului, elevii sunt expuse la complexitatea de afaceri la nivel mondial printr-o serie de angajamente cu liderii de afaceri din întreaga lume.

Privire de ansamblu asupra curriculum de un an

Începând cu un intens, semestru de vară abreviat, elevii participa la sesiuni în disciplinele de bază care în mod normal sunt explorate în cursul primului an al programului de doi ani. După semestrul de vară, studenții se mute direct în al doilea an al programului de doi ani, care unește pe cei care s-au întors pentru al doilea an.

La finalul sesiunii de vară, fiecare elev de un an de MBA selectează o cale de concentrare și cursuri pentru această piesă. În timpul semestre toamna si primavara din al doilea an, studenții de un an de MBA au posibilitatea de a lua parte la MBA imersie internaționale sau în cazuri vii cu Fortune 500 de organizații.

Studenții sunt obligați să completeze 46 de ore de credit.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Citește mai puţin
Notre Dame , Chicago + 1 Mai mult Mai Puțin