De ce să alegeți un MBA pe ani de la Emory?

Numără-ne pe noi ca să te ducem pe drum. Creat pentru studenții pentru care un "stagiu de vară" nu este critic, Goizueta One-Year MBA oferă o experiență MBA completă, inclusiv dezvoltarea profesională și personală în doar 12 luni.

 • # 20 Cel mai bun US Full-time MBA ( Financial Times, 2019 )
 • 157.727 dolari salariu mediu de bază
 • 5: 1 raport student la facultate, cea mai mică mărime de clasă a oricărui program de top MBA de 25 de ani

Unic Goizueta

Goizueta MBA este singurul program de top-20 MBA care oferă cursuri academice de clasă mondială și cursuri mici de design livrate într-un oraș dinamic și global . Câștigați un MBA recunoscut la nivel internațional și primiți feedback de înaltă calitate, personalizat și acces la Fortune 500 și la întreprinderi emergente.

Cel mai bun din toate lumile

Nu trebuie să tranzacționați accesul pentru intimitate sau compromis în domeniul educației de afaceri de nivel mondial. MBA de la Goizueta oferă toate cele trei.

Educație de afaceri de clasă mondială

Nu numai că veți învăța de la facultatea de renume mondial, dar veți și angaja cu un curriculum de cel mai bun nivel din clasa MBA, care este practic, concentrat asupra clientului și captivant. Nu trebuie să luați cuvântul nostru pentru asta. Știri din SUA

Mediul de învățare intim

Goizueta este mică de design și concepută să fie mică. Veți începe programul prin crearea de legături strânse în experiența noastră intensă de vară. Atenția personalizată pe care o meritați se desfășoară pe tot parcursul programului - atât în interiorul cât și în afara sălii de clasă. Veți crea relații de lungă durată cu cadrele didactice, cu personalul de program și cu cariera și cu colegii de clasă, care vă vor îmbunătăți experiența academică și vă vor îmbogăți cariera.

Oraș dinamic, global

Urmărirea Goizueta MBA înseamnă accesul la toate Atlanta are de oferit. Cu corporațiile multinaționale, printre care și The Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta și SunTrust, toate cu sediul în Atlanta, se află pe locul trei în rândul orașelor cu cel mai mare sediu FORTUNE 500. Adăugați o cultură vibrantă de pornire și un sector imobiliar fierbinte, cel mai aglomerat aeroport din lume, arte, divertisment și sport de clasă mondială - și veți descoperi că Atlanta are mai mult de oferit decât vremea bună și farmecul sudic.

 • # 20 Cel mai bun US Full-time MBA ( Financial Times, 2019 )
 • 5: 1 raport student la facultate, cea mai mică mărime de clasă a oricărui top-25 de MB cu normă întreagă în SUA
 • # 3 rang Atlanta printre noi, cu cele mai multe 500 sediul ( Fortune, 2017 )

Du-te dincolo de cadre universitare

Cursul nostru cuprinzător de un an de MBA oferă o experiență academică completă în domeniul MBA plus abilități critice de rezolvare a problemelor - toate în 12 luni . Prin intermediul proiectelor bazate pe client , al formării profesionale în conducere și al expunerii globale imersive , veți personaliza o experiență academică, aliniată la obiectivele dvs. profesionale și personale.

Învățare rapidă.

Emory's One-Year MBA oferă trei semestre de învățare riguroasă pentru a vă pregăti pentru succesul carierei. Curriculum-ul nostru este intenționat conceput pentru a vă furniza cursurile de bază în timpul verii, lăsându-vă două termeni de electives pentru a vă îmbunătăți aptitudinile în cursurile care vă interesează cel mai mult. Creșteți prin învățarea experiențială și expunerea globală pentru a vă duce la succes - mai repede.

 • 20 de concentrații oferite
 • 90 de cursuri elective oferite
 • 5 opțiuni de călătorie internaționale disponibile în fiecare an

Totul în MBA-ul nostru de un an este conceput pentru a vă oferi o cale de accelerare a succesului la locul de muncă. Mediul nostru de învățare oferă oportunități ample pentru leadership și pune teoriile pe care le-ați învățat în practică. MBA noastre de un an este un loc pentru a vă perfecționa abilitățile și pentru a vă întoarce la lumea de lucru cu o întrerupere minimă.

 • Cursurile Goizueta IMPACT ajută conceptele de la clasă la locul de muncă.
 • Subliniază disponibilitatea zilei unu să vă asigurați că tot ceea ce învățați este aplicabil în lumea reală.

Structura programului

Douăsprezece luni de academicieni riguroși, complet pregătiți pentru carieră, învățarea bazată pe proiecte, dezvoltarea conducerii și o mulțime de rețele. Programul de MBA al lui Emory este structurat astfel încât să puteți maximiza fiecare moment pe calea spre vârf.

Concentrații populare

De la clasele de bază până la ofertele elective, concentrările spre studii direcționate, experiența dvs. One-Year MBA este o explorare în ceea ce este posibil.

 • Consultanta in domeniul sanatatii
 • Banca de investitii
 • Consultanță in management
 • Analiza marketingului
 • De gestionare a operațiunilor
 • Management de produs
 • Proprietate imobiliara
 • Întreprindere socială
 • Consultanță în domeniul strategiei

Învățarea experimentală

Teoria în clasă este critică, dar este nevoie de mai mult pentru a deveni un lider de afaceri și un gânditor bine rotunjit. Emory este un pionier în învățarea experiențială - teoria și practica în căsătorie într-un mod care aduce viața la clasă - și viitorul tău în centrul atenției.

Oportunități globale

Imaginea pentru Oportunități Globale de Afaceri nu este despre locul în care vă aflați astăzi - este vorba despre locul unde se îndreaptă lumea. De aceea, o perspectivă globală este un semn distinctiv al MBA Emory. Explorați altă țară, studiați o altă limbă - chiar lucrați la proiecte din întreaga lume. Luați învățarea globală în serios și vă va duce la nivelul următor.


Încrederea în carieră

Goizueta se situează în mod consecvent printre primele 10 programe MBA pentru ocuparea forței de muncă, deoarece ne dezvoltăm serviciile de carieră pentru a vă susține obiectivele individuale de carieră. Accesați serviciile de carieră înainte de a vă pune piciorul pe campus și de a lucra cu un antrenor de carieră personalizat care corespunde intereselor dvs. La Goizueta, veți găsi resurse neprețuite, iar absolvenții angajați vă vor sprijini în fiecare pas al călătoriei dvs. de carieră.

Mai devreme, excelează mai devreme.

Gestionarea carierei începe în timpul experienței de vară cu cursuri concepute pentru a vă ajuta să vă exprimați obiective pe termen scurt și lung, începeți să vă construiți rețeaua și să practici pentru interviurile angajatorului. În plus, există ateliere care sunt adaptate dezvoltării individuale a carierei, panourilor absolvenților și interviurilor falsificate. Veți absolvi cu un plan clar pentru modul în care vă veți avansa cariera, precum și instrumentele și rețeaua de a face acest lucru.

 • Prin "Night Company Nighting Networking", studenții de un an de MBA primesc acces la recrutorii.
 • Pe lângă rețeaua noastră puternică de corporații și absolvenți, studenții de un an de MBA au toată atenția bibliotecarilor de afaceri Goizueta, precum și a personalului Centrului de Management al carierei în timpul verii.
 • Cu 8 sesiuni de cursuri, Dezvoltarea Profesională pregătește un MBA de un an pentru procesul lor de carieră pe termen scurt și pentru gestionarea carierei pe tot parcursul vieții.
 • 157.727 dolari SUA SALARUL SALARIAL MEDIU
 • 100% STUDENȚI CU CABINET DE CARIERE DEDICAT

Admitere

Un an până la impact imediat.

MBA de un an este ideal pentru studenții care au:

 • Câștigat un grad de licență, de obicei, în afaceri, economie, inginerie sau o majoritate cantitativă
 • A obținut cel puțin doi ani de experiență postuniversitară, cu normă întreagă (cu excepția cazului în care se aplică unui program de studii comune)
 • A prezentat abilități cantitative puternice
 • Obiective de carieră post-MBA clar definite
 • Identificat o cale de carieră care nu necesită un stagiu de vară

Termen limită pentru 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Termenul preferat pentru solicitanții de un an de MBA, candidații internaționali și candidații interesați în apreciere pentru bursele de top numite

** Termen limită finală pentru burse generale bazate pe merite

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Goizueta Business School »

Ultima actualizare June 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
1 an
La zi
Price
- Total școlarizare
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019