Universitatea din Hull Business School MBA în GCC

Generalități

8 locații disponibile

Programul de descriere

De ce să alegeți Universitatea din Hull MBA cu MDCI?

MBA este de la o universitate din Marea Britanie care își propune să promoveze cunoașterea, să construiască încredere și să câștige o perspectivă globală în pregătirea pentru responsabilități mai mari în management sau pentru a deveni un lider senior în industrie.

Cu clase predate în Orientul Mijlociu, studenții sunt prezentați cu un program riguros din punct de vedere intelectual, care urmărește să ofere învățare adaptată nevoilor actuale și viitoare de dezvoltare, promovând conștiința de sine, creativitatea și gândirea critică.

De ce să alegeți un Executive MBA (EMBA) de la Universitatea Hull livrat de MDCI?

Acum este momentul să explorați oportunitățile de a studia pentru un program de masterat britanic la nivel local, de ce să nu vorbiți cu MDCI - care au peste 25 de ani de experiență și au ajutat peste două și jumătate de mii de absolvenți din regiune.

Multe dintre companiile multinaționale și mari naționale din Arabia Saudită care au beneficiat de lideri au absolvit studiile Executive MBA la Universitatea Hull.

Faceți clic aici pentru a citi poveștile de la absolvenții noștri anteriori

Structura programului

Programul este format din opt module de predare, precum și o disertație și un modul de proiectare și metode de cercetare conexe.

Modulele de exemplu includ: Gestionarea oamenilor, Economia afacerilor, Marketing și inovare și Strategia organizațională.

Structura de livrare

Programul este livrat peste 18 luni printr-o combinație de sesiuni de predare față în față și suport online.

Fiecare modul este format din trei zile întregi de contact cu lectorul și ceilalți studenți. În plus față de sesiunile față-în-față, studenții se implică în discuții și evaluări online, facilitată de un tutore.

Sesiunile rezidențiale au loc aproximativ la fiecare șase săptămâni, în funcție de sărbătorile legale; nu există învățătură în timpul sezonului Ramadan.

Criterii de intrare

  • 3 ani de experiență profesională necesară.
  • Un minim 2: 2 gradul de onoruri.

În plus, studenții a căror limbă maternă nu este limba engleză trebuie să aibă o calificare în limba engleză a IELTS 6 sau echivalent.

* Sub rezerva aprobării

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

MDCI works in the United Kingdom, Middle East and Africa providing logistical, administration and marketing support for postgraduate academic programmes on behalf of a number of United Kingdom univers ... Citeste mai mult

MDCI works in the United Kingdom, Middle East and Africa providing logistical, administration and marketing support for postgraduate academic programmes on behalf of a number of United Kingdom universities. Citește mai puţin
Manama , Muscat , Durham , Londra , Kuwait City , Doha , Riyadh , Al Khobar + 7 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited