AACSB Accredited

West Virginia University , recondiționată, de 12 luni, full-time Master of Business Administration (MBA) program oferă studenților cu experiențe din lumea reală și oportunități pentru ei să crească în statul de Virginia de Vest și dincolo.

Admitere

Cerințe preliminare

Elevii care intră în programul de MBA trebuie să fi câștigat un C sau mai bine în următoarele cursuri de licență înainte de înscriere. Acceptarea la program nu va fi condiționată de îndeplinirea prealabilă a acestor condiții preliminare. Elevii care nu au absolvit cursurile necesare, ca parte a gradului lor de licență vor fi obligați să participe la o tabără de boot intensiv de trei săptămâni imediat înainte de începerea programului.

 • Introducere în contabilitate
  • ACCT 201 și 202. Principiile contabilității: conceptele, principiile și procedurile referitoare la pregătirea, analiza și interpretarea situațiilor financiare.
 • Introducere în economie
 • ECON 201 și 202: Principii ale economiei: Analiză economică introductivă. Comportamentul competitiv al firmelor, determinarea prețurilor, eficiența producției și echitatea în distribuție.

Dacă studiile de licență au fost la un alt colegiu sau universitate, descrierile de mai sus pot servi ca modalitate de a determina un înlocuitor echivalent.

Procesul de aplicare

Solicitanții trebuie să fie admiși la WVU ca student absolvent folosind 2110 ca cod major.

 1. Introduceți portalul aplicației WVU.
 2. Creați un nume de utilizator și o parolă.
 3. Odată ce un cont a fost creat, solicitanții pot edita aplicația la discreția lor. Vă rugăm să completați toate întrebările cerute.
 4. Când selectați un termen de început, alegeți "vară".
 5. Încărcați un CV actualizat: CV-ul dvs. ar trebui să includă suficiente informații pentru comitetul de admitere pentru a vă urmări întregul istoric profesional și ar trebui să indice orice afiliere relevantă.
 6. Solicitați 1-3 scrisori de recomandare prin portalul online. Scrisorile individuale nu trebuie să depășească o pagină: Vă recomandăm ca referința dvs. să furnizeze informații care nu sunt găsite în celelalte materiale trimise. Subiectele referitoare la capacitatea dvs. de a lucra cu ceilalți, disciplina și ambiția, potențialul de conducere, etc., ar trebui abordate. Scrisorile dvs. de referință trebuie să acopere aptitudinile necesare pentru succesul dvs. în programul pentru care aplicați.
 7. Creați o declarație de scop (nu trebuie să depășiți o pagină): Declarația dvs. de intenție ar trebui să fie un eseu scurt pe o pagină, care descrie interesul dvs. pentru program, de ce doriți să continuați programul la WVU, cum vă va ajuta programul atingeți obiectivele de carieră și orice informații suplimentare care ar putea fi necesare pentru a vă înțelege candidatura.
 8. Plătiți taxa de cerere.
 9. Depune cererea.
 10. Apoi, solicitanții vor trebui să trimită transcrierile la biroul de admitere al WVU. În cazul în care școala de licență a solicitantului oferă "e-script" (o copie oficială electronică a transcrierilor), trimiteți e-mailurile la GraduateAdmissions@mail.wvu.edu. Acest lucru va ajuta la accelerarea procesului de admitere. Dacă nu oferă acest serviciu, vă rugăm să trimiteți transcrierile dvs. oficiale către:
  West Virginia University Office of Graduate Admissions and Recruitment
  Cutie poștală 6510
  Morgantown, WV 26506-6510
 11. Pentru candidații care prezintă scoruri GMAT / GRE, codul GMAT al programului este C2S-6D-61 sau 5904 pentru GRE.
 12. Studenții internaționali trebuie să depună la scorurile TOEFL sau IELTS. Obligatoriu pentru studenții internaționali. Colegiul de Afaceri

Aplicațiile vor fi revizuite în mod continuu odată ce vor fi primite toate părțile din cerere, inclusiv transcrieri, scoruri de test și scrisori de recomandare. Cererile primite după 1 martie vor fi examinate pe baza spațiului disponibil în clasă.

Programul nostru MBA este de forjare noi căi pentru studenți prin învățare experiențială și outreach.

Dual Degrees

Câștigați-vă MBA în timp ce urmăriți simultan un MS în Finanțe, Relații Industriale, sau de Management Sport; un Maestru de Sănătate Publică, DDS sau MD.

AACSB Acreditat

Colegiul de Afaceri și Economie al WVU este acreditat de AACSB International, principala organizație de acreditare pentru școlile de afaceri. Doar 5% din școli de afaceri din întreaga lume ating această distincție.

O valoare bună

O educație excelentă la un cost accesibil - oferim scutiri și burse de studii competitive, împreună cu subvenționarea costului călătoriei internaționale necesare.

O perspectivă globală

44% din cursul nostru actual de MBA este format din studenți internaționali de pe trei continente. În plus, toți studenții interni de MBA participă la o excursie internațională de zece zile în Europa sau Asia, ca parte a cursului.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare October 8, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Aug 2019
Duration
12 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019