Zi mba

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Lumea afacerilor sa schimbat dramatic. Ce companii doresc în absolvenții de MBA și ceea ce MBA-urile trebuie să reușească s-au schimbat odată cu aceasta.


Abordarea University of Michigan Business School este concepută în mod unic pentru a promova excelența în studenții care doresc să se scufunde în experiența MBA. Ca instituție de conducere generală, Michigan oferă cadre universitare superbe, bazându-se pe o lungă tradiție de a construi excelența facultăților în fiecare funcție de afaceri, nu doar într-o zonă sau două. Abordarea personalizată a Școlii de Business combină furnizarea de cunoștințe de vârf, bazate pe o moștenire de cercetare apreciată, cu o dezvoltare profesională progresivă. Acest curriculum riguros urmează o progresie dovedită a cursurilor în cerințele esențiale de bază, o ofertă largă de studii elective și o selecție îmbogățită de misiuni concentrate în și în afara campusului. Programul oferă o combinație de teorii inovatoare și aplicații relevante din lumea reală pentru a vă îndeplini așteptările și a răspunde cerințelor în schimbare ale comunității de afaceri globale. Este o dimensiune puternică a MBA Michigan, una care oferă absolvenților un avantaj distinct.


Clasele se întâlnesc în campusul principal al școlii din Ann Arbor, din septembrie până în aprilie, timp de doi ani. În timp ce vă veți bucura de o comunitate colaborativă, diversă și de acces la resurse universitare de nivel mondial. Veți experimenta avantajul de a participa la un program de MBA favorit printre recrutorii corporatiști, rezultând o gamă largă de opțiuni de carieră. Și, în cele din urmă, veți avea ceea ce este nevoie pentru a merge oriunde - și încrederea și direcția interioară pentru a vă defini succesul atunci când ajungeți acolo.


Ancorată în principiile de afaceri fundamentale, programa universității din Michigan Business School a evoluat pentru a îndeplini obiective specifice, individuale, precum și nevoile dinamice ale comunității de afaceri globale.


Primul an începe cu un curriculum intensiv, care acoperă 10 funcții elementare de afaceri și se încheie cu un proiect multidisciplinar de acțiune de șapte săptămâni - sau MAP - care vă permite să aplicați ceea ce tocmai ați învățat într-o situație de afaceri reală. Oferit în mediul intern, internațional sau în cadrul antreprenorial, programul MAP trimite studenților din primul an de MBA angajamente de consultanță în Statele Unite și în întreaga lume pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a câștiga expunerea la potențialele oportunități de carieră.


Cu nicio obligație de a se specializa sau majore într-o anumită zonă, Michigan oferă libertatea de a vă individualiza programul în al doilea an pentru a vă îndeplini obiectivele profesionale. Alegeți din peste 100 de electives în 12 departamente pentru a vă adapta cursul de studiu. Sau, să urmeze unul din mai mult de 20 de programe de diplomă dublă, oferite în colaborare cu mai multe dintre școlile și departamentele de conducere ale Universității. Institutele de cercetare recunoscute în cadrul Școlii de Business vă ajută să vă perfecționați abilitățile în toate aspectele, de la managementul mediului la antreprenoriat.


Co-creând experiența dvs. educațională, sunteți provocați să vă asumați riscuri și să urmăriți o aventură intelectuală de-a lungul vieții. La Universitatea din Michigan Business School, nu sunteți beneficiarul unui MBA omogenizat; sunteți un participant activ într-un proces educațional personalizat.

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra est ... Citeste mai mult

Stephen M. Ross School of Business de la Universitatea din Michigan este o instituţie de învăţământ premier într-una din cele mai bune universităţi de cercetare din întreaga lume. Misiunea noastra este de a dezvolta lideri în gândire şi acţiune, care sunt gata să abordeze, multidisciplinare problemele dificile cu care se confruntă societatea. Liderii care pot furniza şi civice lider moral, şi care de pârghie influenţa lor pentru beneficiul societăţii. La Michigan, puterea noastră de ansamblu care este capacitatea noastră unică de a pod teorie ştiinţifică cu practica de afaceri. Noi credem ca un adevarat conducator începe cu o înţelegere globală de afaceri. La miezul noastre este urmărirea Acestea sunt ideile facultatea noastra aduce la clasă şi instrumentele absolvenţii noştri folosi pentru a modela lumea "capitalul intelectual cu impact.". Suntem interesati de studenţii care doresc să partener cu facultatea de a co-crea o foarte personalizate, robust experienţă educaţională. Strategia noastra de a dezvolta capacitatea elevilor de conducere - în afară de impactul cunoştinţe de afaceri şi calificările necesare - este de a oferi oportunităţi de acţiune de învăţare bazat pe pornească de la problemele din lumea reală. Cu un MBA de la Michigan Ross School of Business, veţi introduce pe piaţă ca un lider cu încredere şi înţelepciunea de a defini şi realiza viziunea ta de succes. Citește mai puţin
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Mai mult Mai Puțin