Keystone logo
Africa de Sud

Studiu MBA în Africa de Sud 2024

Studiază în Africa de Sud

Studenții străini care doresc să se înscrie în universități din Africa de Sud sunt de multe ori binevenite. Țară 's cel mai înalt de clasificare a universităților, Universitatea din Cape Town, este pe locul 145 în lume. Universitatea din Witwatersrand și Stellenbosch sunt două opțiuni suplimentare pentru elevi să se gândească. Aceste școli oferă toate studii de afaceri, precum și alte domenii de interes. Care sunt opțiunile de Studii de afaceri din România? Studenții care doresc să studieze de afaceri pot face acest lucru prin concentrându-se pe finalizarea gradul lor de licență la universități sau prin continuarea studiilor în maestru 's programe. Master in Business Administration (MBA) este una dintre cele mai comune opțiuni pentru studenți care studiază în România în calitate de studenți internaționali. Acest tip de program se concentrează pe tehnici de management, marketing, resurse umane, și de afaceri de pornire proces, precum dreptul de afaceri bine și finanțe. Elevii se pot aștepta să-și petreacă doi-trei ani completarea MBA lor în Africa de Sud.Part time și opțiuni de normă întreagă sunt adesea disponibile, deși majoritatea studenților internaționali înscrie cu normă întreagă aici. Cum o Student Înscrieți-vă în Studii de Afaceri din România? Elevii vor trebui să obțină cotele guvernamentale necesare pentru înscrierea ca un student international. Acest lucru se face prin intermediul Departamentului pentru afaceri interne. Studentul trebuie să se aplice pentru ședere temporară. În general, câștigând admitere în programul de activitate prin școala dorită este primul pas. cei mai mulți studenți vor ajuta, de asemenea, studentul prin acest proces. Acest proces poate dura aproximativ 30 de zile, sau, uneori, mai mult, să apară. Odata ce elevul se aplică și obține lui sau viză de student ei, atunci este posibil să călătorească în țară. Care sunt optiunile pentru studenții internaționali după absolvire Africa de Sud? Este o țară diversă și în creștere. Este o forță economică puternică în zona.Cu toate acestea, nu este o țară bogată și șomajul este ridicat în multe domenii. Deși există oportunități pentru cei care au absolvit cu onoruri, nu există nici o garanție de locuri de muncă în Africa de Sud, după absolvire. Cu toate acestea, aceste școli sunt recunoscute în majoritatea celorlalte țări ca acreditate.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  229
 • Ponderea utilităților

  30
 • Abonament la internet

  39
 • Transport local

  36

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  5
 • Pint de bere locală

  2

Despre Africa de Sud

Africa de Sud este o țară diversă. Ea stă de-a lungul coastei de sud a mai continentului african lângă Namibia, Botswana, Zimbabwe și. Este o țară multi-etnic, cu un fond incredibil de divers și cultură. Există 11 de limbi oficiale aici, inclusiv engleza, care este frecvent utilizat pentru necesitățile publice și comerciale. Ea are aproape 53 de milioane de oameni de asteptare el acasă, iar a devenit a doua mare economie din Africa. Există multe motive pentru a studia în țară, chiar ca un student international.

Cerințe pentru Viză

 1. Viză de student din Africa de Sud (denumită anterior permis de studiu din Africa de Sud)
 2. Viză de schimb pentru Africa de Sud - Dacă aveți peste 25 de ani și doriți să veniți în Africa de Sud într-un program de schimb cultural, economic sau social, organizat între o instituție de învățământ sau un organism guvernamental din Africa de Sud și unul dintr-o țară străină.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

viză de student din Africa de Sud; Viză de schimb pentru Africa de Sud

Preț și valută

USD 47

Taxele de solicitare a vizei de student din Africa de Sud depind de țara dvs. de origine, dar sunt în jur de 47 USD.

Cine poate solicita viza?

Un student internațional care dorește să rămână și să studieze în Africa de Sud pentru un curs cu o durată de 3 luni (90 de zile) va trebui să solicite o viză de student. Această viză este acordată acelor studenți care au fost deja acceptați pentru admitere de către un institut de învățământ recunoscut din Africa de Sud.

Pentru a se califica pentru o viză de studiu pentru Africa de Sud, școala sau colegiul trebuie mai întâi să se califice ca „instituție de învățare”. Aceasta înseamnă că trebuie să fie înregistrată fie la Departamentul de Învățământ de bază, fie la Departamentul de Învățământ Superior. Deci, dacă doriți să urmați o școală privată de limbi străine sau o școală care oferă doar cursuri tehnice pe termen scurt, este posibil să nu vă calificați pentru o viză de studiu din Africa de Sud.

Vă rugăm să rețineți: nu puteți veni în Africa de Sud cu o viză de vizitator și apoi continuați să solicitați o viză de student din Africa de Sud. Nu puteți veni în Africa de Sud cu o viză de vizitator și apoi continuați să solicitați o viză de student din Africa de Sud.

Unde puteți face cererea?

Înaltul Comisie, Consulat sau Ambasada Africii de Sud

Pentru a obține o viză pentru Africa de Sud, studenții trebuie să contacteze Înalta Comisie, Consulatul sau Ambasada Africii de Sud din țara lor de reședință.

website:

Cum se face cererea?

În primul rând, trebuie să fiți acceptat ca student de către o școală, colegiu sau universitate înregistrată din Africa de Sud și să primiți o scrisoare de acceptare pe antetul instituției și semnată de sau în numele directorului sau registratorului.

Apoi, trebuie să completați formularul de cerere de permis de ședere temporară B1-1738 și să îl duceți personal la ambasada, consulatul sau înaltul comision din Africa de Sud din țara dvs. de origine.

Următoarele documente trebuie depuse împreună cu formularul de cerere BI-1738:

 • Un pașaport valabil nu mai puțin de 30 de zile de la expirarea vizitei prevăzute
 • Plata taxei prescrise
 • Un certificat de vaccinare, dacă este cerut de lege
 • Dovada mijloacelor financiare pentru acoperirea cheltuielilor de trai preconizate în timpul șederii în Republică și pentru plata taxelor de școlarizare. Acest lucru ar trebui să fie sub formă de extrase de cont bancar/ numerar disponibil/ cecuri de călătorie
 • Dovada acoperirii medicale
 • Un depozit în numerar echivalent cu valoarea unui bilet dus-întors.
 • În cazul studenților africani, un angajament din partea guvernului relevant de a-și asuma întreaga responsabilitate a studentului și de a plăti toate costurile, în cazul în care va fi necesară deportarea studentului
 • Rapoarte medicale si radiologice
 • Un certificat de naștere integral în cazul minorilor.
 • În cazul unui minor, detaliile persoanei din Republica Africa de Sud care va acționa ca tutore al cursantului și o scrisoare din partea acestei persoane care confirmă tutela
 • Consimțământul ambilor părinți pentru șederea dumneavoastră în Africa de Sud sau al părintelui care are custodia exclusivă, împreună cu dovada custodiei exclusive
 • O scrisoare oficială de la instituția de învățământ, unde intenționați să studiați, care confirmă acceptarea provizorie și durata cursului.
 • Dovada acoperirii medicale reînnoită anual pentru perioada de studii cu o schemă medicală înregistrată în condițiile Legii schemelor medicale.
 • Dacă aveți 18 ani și mai mult, este necesar un certificat de poliție din fiecare țară în care ați locuit timp de 12 luni sau mai mult de la vârsta de 18 ani.

Aplicați pentru un permis de schimb (viză de schimb pentru Africa de Sud) folosind același formular de cerere B1-1738.

Când trebuie să aplicați?

Durata procesului de aplicare variază de la o țară la alta, dar este de aproximativ șase săptămâni.

Viza de student este valabilă pe toată durata cursului studentului, alternativ 36 de luni pentru școli și 24 de luni pentru alte instituții.

Viză de schimb pentru Africa de Sud - această viză este acordată pe durata schimbului, de obicei nu mai mult de 12 luni. Viza de schimb pentru Africa de Sud nu poate fi reînnoită sau prelungită. Odată ce ați avut acest tip de permis, puteți solicita un permis de ședere temporară sau permanentă numai după ce ați locuit cel puțin un an în afara Africii de Sud.

Timp de procesare

6 Weeks

Oportunități de lucru

Dacă dețineți o viză de student din Africa de Sud și studiați la nivel terțiar, aveți voie să lucrați cu normă parțială pentru cel mult 20 de ore pe săptămână în timpul programului și cu normă întreagă în vacanțe.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Există numeroase motive pentru care cererea dvs. de viză de student în Africa de Sud poate fi refuzată, cum ar fi:

 • Lăsând spații libere pe formularele dvs
 • Mințiți despre orice în cererea dvs
 • A avea un pașaport învechit, fără pagini goale
 • Scrierea greșită a numelui dvs. pe documente
 • Nu oferă dovezi de fonduri suficiente