Keystone logo
Arabia Saudită

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Arabia Saudită 2024

Numărul de instituții: 32
  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Arabia Saudită

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Arabia Saudită

  Printr-un program puternic de diplome și cursuri personalizate care amestecă teoria și practica, de la crearea sa, Josoor a oferit soluții de educație și instruire pentru peste 4000 de participanți, dându-le competențe și expertiză pentru a gestiona proiecte și organizații din industria sportului și pentru a oferi servicii de clasă mondială. , evenimente sportive și de agrement de profil.

  • Al Hofuf, Arabia Saudită

  Cât de mulțumiți suntem la King Faisal University , orașul cunoașterii din oaza Al-Ahsa; să vă urez bun venit prin portalul său electronic și ferestrele sale cu vedere la realizările acestei universități străvechi și realizările sale care se întind pe mai mult de patru decenii și jumătate din 1395 AH 1975 corespunzător 1975 CE, și continuând să mulțumească lui Dumnezeu Atotputernic, și apoi cu îngrijirea generoasă și sprijinul nelimitat pe care le primește de la conducerea noastră înțeleaptă Dumnezeu să o binecuvânteze, crezând în rolul de pionierat și de conducere încredințat instituțiilor educaționale și de cercetare ale națiunii Pentru a contribui la realizarea unei dezvoltări naționale cuprinzătoare.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Riyadh Elm University , Fost Riyadh Colleges of Dentistry and Pharmacy (RCsDP) este o instituție de învățământ post-secundar cu sprijin privat situată în Riyadh în Regatul Arabiei Saudite. Colegiul a primit oficial aprobarea în februarie 2004 de către Ministerul Învățământului Superior al Regatului Arabiei Saudite pentru a oferi programe profesionale de bacalaureat în stomatologie, igienă dentară, asistență dentară, farmacie și tehnologie de laborator medical.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Marți, 09/01/1419 AH (06/05/1998 d.Hr.) ASR Principele Moștenitor - fie Dumnezeu să-l protejeze - a ordonat fuziunea Imamului Mohammad Ibn Saud Universitatea Islamică și Universitatea King Saud din Regiunea Sud într-o singură entitate sub noua identitate de la „ King Khalid University ”. Mai târziu, în data de 03.11.1919 AH (07.06.1998 d.Hr.), a fost emis un Decret regal, Decretul 7/78 / M pentru a finaliza toate procedurile regulate necesare pentru realizarea fuziunii. Primul buget al Universității a fost emis la 14/09/1419 AH (02/01/1999 d.Hr.) în cadrul bugetului general de stat.

  • Dammam, Arabia Saudită

  Înainte ca numele „Colegiilor Al Asala” să iasă în evidență, a fost realizat un studiu detaliat pe discipline, numărul de studenți din fiecare disciplină la nivelul Regatului și la nivelul fiecărui oraș, ajungând la cele mai bune discipline în ceea ce privește participarea studenților la discipline pe de o parte , cerințele pieței forței de muncă saudite în general și, în special, în provincia de est, pe de altă parte.

  • Mecca, Arabia Saudită

  Regatul Arabiei Saudite se află în fruntea țărilor lumii islamice datorită statutului său religios, precum și importanței sale istorice și civilizaționale. Include Qiblah (Ka`bah) cu care se confruntă musulmanii în timpul Rugăciunilor lor zilnice. Mai mult, milioane de inimi ale oamenilor se îndreaptă spre Mecca, dorind să interpreteze Hajj și Umrah.

  • Industrial Area, Arabia Saudită

  Majmaah University este una dintre cele mai recente universități din patria dragă, care s-a alăturat unui sistem de numeroase și mari edificii științifice pentru a deveni un afluent al învățământului universitar și un permis pentru oamenii din guvernarea Al Majmaah și guvernările din sfera universității se așteaptă multe de oferit.

  • Tabuk, Arabia Saudită

  Pe baza principiului integrării dintre sectorul privat și cel public în KSA în oferirea de servicii de învățământ superior, Ministerul Învățământului Superior încurajează învățământul superior privat în toate specialitățile academice. Alteța sa regală, prințul Fahad Bin Sultan, prințul regiunii Tabuk, a încurajat investitorii să înceapă o universitate privată pentru a răspândi cultura și educația în orașul Tabuk, care are o locație geografică distinsă care deservește regiunea și împrejurimile sale.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Educația privată din Regat asistă la o renaștere și o mare atenție a guvernului Custodelui celor două sfinte moschei, regele Salman bin Abdulaziz, să-l păstreze Dumnezeu. Dar Al Uloom este una dintre cele mai distinse universități private din Regat, orientată spre promovarea învățământului superior și investiții în capital uman susținut.

  • Buraydah, Arabia Saudită

  Este una dintre regiunile administrative din Arabia Saudită, iar sediul său este orașul Buraidah. Qassim este cunoscut pentru abundența apelor subterane și oferă Regatului Arabiei Saudite cele mai bune tipuri de curmale și legume. Orașele cheie ale regiunii sunt: Buraidah, cel mai mare oraș, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa și altele.

  • Riyadh, Arabia Saudită

  Comunitatea PSU este condusă de un scop comun: de a crea o lume mai bună prin educație, cercetare și inovare. Suntem amuzanți și ciudați, inventivi și artistici, obsedați de cifre și primitori de oameni talentați.

  • Taif, Arabia Saudită

  Campusul principal al Taif University este situat în prezent în Al-Hawiyya, Guvernoratul Taif, Emiratul Makkah, regiunea de vest a Arabiei Saudite, pe versanții estici ai Munților Sarawat la o altitudine de 1700 m deasupra nivelului mării, în sud-vestul Arabiei Peninsulă. TU are, de asemenea, trei campusuri de sucursale în guvernarea Taif: sucursala Taraba (aproximativ 150 km de Taif), sucursala Khurma (aproximativ 200 km de Taif) și sucursala Ranya (350 km de Taif).

  • Jeddah, Arabia Saudită

  Căutăm să atingem excelența instituțională prin construirea de parteneriate strategice durabile pentru a avansa dezvoltarea procesului educațional și a practicilor aplicate specializate.