Keystone logo
Argentina

Studiu MBA în Argentina 2024

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  154
 • Ponderea utilităților

  13
 • Abonament la internet

  17
 • Transport local

  14

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Cerințe pentru Viză

Pentru studenții care stau mai mult de 90 de zile.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

USD 150

Prețurile unei vize de student argentinian depind de naționalitatea dumneavoastră și pot fi în jur de 150 USD. Există, de asemenea, o taxă de reciprocitate în jur de 100-160 USD. Studenții trebuie să plătească taxa de reciprocitate online înainte de a pleca în Argentina.

Cine poate solicita viza?

Majoritatea naționalităților pot intra în Argentina până la 90 de zile fără viză. Pentru a afla dacă aveți nevoie de viză pentru a intra în Argentina, accesați pagina de imigrare a guvernului: http://www.migraciones.gov.ar/accesible/?visas.

Toți studenții internaționali care studiază programe postuniversitare în Argentina care durează mai mult de 90 de zile trebuie să obțină o viză de student. Toți studenții trebuie să intre în țară cu un pașaport care este valabil pentru cel puțin 6 luni după ultima dată de studii.

Unde puteți face cererea?

Argentina / consulatul argentinian

Studenții vor intra de obicei în Argentina ca turiști și apoi vor trece la viza de student după sosirea în Argentina. Cererile și documentele vor trebui depuse personal la data interviului pentru viză.

De asemenea, este posibil să aplicați în țara dvs. de origine printr-un consulat argentinian.

website:

Cum se face cererea?

La sosirea în Argentina, va trebui să solicitați un dosar de poliție locală în Argentina, să faceți o programare pentru a merge la Imigrație și să solicitați o viză de student în primele 30 de zile. Coordonatorul dvs. gazdă poate aranja întâlnirea pentru dvs. din timp. Este extrem de important să păstrați programarea și să ajungeți la timp. Este posibil să trebuiască, de asemenea, să traduceți unele documente în spaniolă.

Pentru a obține viza de student în Argentina, veți avea nevoie de următoarele:

 • Un pașaport valabil cu ștampila de viză turistică argentiniană.
 • O scrisoare de dovadă a înscrierii de la universitate. Universitatea vă va oferi acest lucru odată ce ați ajuns.
 • Un certificat de poliție care arată că nu aveți cazier judiciar în Argentina. Veți obține acest lucru o dată în țară cu ajutorul personalului ISA (costul aproximativ este de 60 AR, plătibil în moneda locală).
 • Plata pentru taxa de procesare a vizei de student AR 900, plătibilă numai în numerar.

Studenții care urmează să studieze în Argentina pentru o perioadă mai mare de șase luni trebuie să obțină un raport de poliție/certificat de bună conduită înainte de a pleca în Argentina. Va trebui să obțineți documentul tradus de un traducător autorizat după ce ajungeți în Argentina.

În funcție de naționalitatea, locul de studiu și durata estimată a șederii, vi se poate solicita, de asemenea, să prezentați alte documente, cum ar fi:

 • Copii certificate ale certificatului dumneavoastră de naștere
 • Dovada fondurilor suficiente pentru a vă acoperi cheltuielile în Argentina
 • Dovada cunoasterii suficiente a limbii spaniole

Când trebuie să aplicați?

Solicitanții care solicită o viză de student argentinian în țara lor de origine sunt încurajați să solicite cu cel puțin 30 de zile înainte de călătorie.

O viză standard de student va dura șase luni, dar dacă cursul dvs. este mai lung, puteți obține o viză valabilă până la un an dacă vă supuneți unui control al cazierului judiciar în țara dvs. de origine. Cerințele exacte variază în funcție de naționalitatea cuiva și este important să consultați ambasada țării dumneavoastră pentru mai multe informații.

Timp de procesare

30 Days

Oportunități de lucru

Puteți lucra legal cu o viză de student în Argentina.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.