Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Aruba 2023

Numărul de instituții: 3
  • Oranjestad

  Școala de Medicină a Universității Aureus se angajează să ofere studenților o educație medicală de primă clasă, la prețuri accesibile. Situat în inima orașului Oranjestad, capitala Aruba, Aureus se străduiește să producă absolvenți cu o educație largă, care recunosc, de asemenea, responsabilitățile sociale care revin practicanților profesiei lor nobile. Universitatea Aureus caută studenți care demonstrează o dorință puternică de a reuși, împreună cu o înțelegere a aspectelor pline de compasiune și umanitare ale practicii medicinei.

  • Oranjestad

  University of Aruba (UA) este o universitate modern? care ofer? studii superioare, cercetare ?i servicii sociale pentru Aruba ?i regiunile înconjur?toare. Încorporat? în societatea Aruban, UA este un model în diversitatea cultural? care reprezint? machiajul culturii Aruban în sine, cu studen?i din mediul familiei din Caraibe, Europa, Latin?, Asia ?i America.

  • Oranjestad

  An excellent school, a gorgeous environment, and the tools you need to succeed. Founded in 2004, chartered by the government of Aruba, and authorized by the Ministry of Education of Aruba, Xavier University School of Medicine (XUSOM) offers everything you’re looking for — and more.