Keystone logo
Brazilia

Studiu MBA în Brazilia 2024

Studiază în Brazilia

Astăzi, mulți studenți de afaceri sunt de cotitură pentru Brazilia ca ei caută un grad de afaceri de la o economie emergentă. Cu toate acestea, obtinerea unui grad de afaceri în Brazilia aduce unele provocări semnificative. Cei vedere un maestru 's de activitate din Brazilia trebuie să înțeleagă aceste provocări. Cele mai multe universități oferă programe de MBA pe o bază part-time, nu o bază de full-time. Rate ridicate ale dobânzilor la creditele pentru studenți face dificil pentru elevii naționale să urmărească un grad cu normă întreagă în acest domeniu, astfel încât majoritatea studenților sunt studenti de lucru. Acest lucru înseamnă că 's greu de spus cât de mult, în special, programul va lua. Cele mai multe programe sunt oferite în portugheză, așa o cunoaștere a limbii materne a Braziliei este necesar pentru succesul în acest domeniu. Brazilia are multe universități, ci doar o mână sunt deschise pentru studenții internaționali și doar o mână avea programe de MBA. Găsirea o universitate care nu atât este provocarea pentru cei care doresc să studieze de afaceri în Brazilia.Legea Directivelor și Bazele brazilian Educației cere tuturor ani universitari, inclusiv universități, pentru a avea 200 de zile. Cele mai multe universități începe anul școlar lor în prima săptămână a lunii februarie, atunci se încheie prima săptămână din decembrie, cu o pauză de două săptămâni în luna iulie pentru iarna. Cu toate acestea, în zonele de nord ale Braziliei, anul școlar ar putea urma cea a țărilor nordice, începând din septembrie și se încheie în luna iunie. Termeni academice sunt numite fie perioade sau semestre în Brazilia. Costul de un MBA în Brazilia va varia în funcție de universitate ales. Bursele sunt disponibile. La absolvire cu o diplomă de MBA în Brazilia, vă puteți aștepta să găsească oportunități mai bune de angajare în întreprinderile din America de Sud.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  185
 • Ponderea utilităților

  23
 • Abonament la internet

  19
 • Transport local

  41

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  7
 • Pint de bere locală

  2

Despre Brazilia

Cunoscut sub numele de casa de Amazon, Brazilia este cea mai mare țară din America Latină. De asemenea, este cel mai mare vorbitoare de limbă portugheză țară din lume, oferindu-i o distincție între oameni vorbitoare de limbă portugheză. Brazilia detine, de asemenea, distincția de limitrofe toate țările din America de Sud, cu excepția Ecuador și Chili. Deoarece Brazilia conține mondial "economie a șaptea cea mai mare e atât PIB-ului și puterea de cumpărare, și este unul din lume 's cel mai rapid economiile în creștere, de afaceri în Brazilia este un domeniu promitator. Se consideră o putere mondială emergentă și este gata să aibă o poziție puternică în economia mondială în viitorul apropiat.

Cerințe pentru Viză

Toate vizele de studenți din Brazilia se numesc Viză temporară IV sau VITEM-IV.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student (VITEM-IV)

Preț și valută

Prețurile pentru vizele pentru studenți în Brazilia variază în funcție de naționalitatea solicitantului. Următoarele costuri pot fi modificate:

 • Pentru cetățenii Emiratelor Arabe Unite: 95 USD
 • Pentru cetățenii Franței: 140 USD
 • Pentru cetățenii Regatului Unit a căror viză este valabilă până la 180 de zile: 40 USD
 • Pentru cetățenii Regatului Unit a căror viză depășește 180 de zile: 195 USD
 • Pentru cetățenii Statelor Unite: 160 USD
 • Pentru cetățenii din orice altă țară: 40 USD

Cine poate solicita viza?

Toți străinii care doresc să studieze în Brazilia - fără niciun obiectiv de imigrare sau intenția de a efectua activități plătite care nu sunt stagii - trebuie să solicite o viză de student. Principala cerință pentru a obține o viză de student este să fiți înscris la o universitate braziliană care este înregistrată la Ministerul Educației din Brazilia.

Unde puteți face cererea?

La cel mai apropiat Consulat General sau Ambasada Braziliei

Puteți solicita o viză de student în Brazilia la cel mai apropiat Consulat General sau Ambasada Braziliei.

website:

Cum se face cererea?

Ar trebui să consultați site-ul web al Consulatului General pentru a obține o cerere de viză de student, o listă de cerințe și pentru a verifica procesul de aplicare și orarul. Fă-ți cu siguranță programarea la consulatul sau ambasada ta cât mai curând posibil.

Pentru a aplica pentru VITEM-IV, este necesar să pregătiți următoarea documentație:

 • Pașaportul solicitanților care nu poate expira în 6 luni și trebuie să aibă cel puțin două pagini albe
 • Un formular de cerere de viză pentru fiecare solicitant, generat online
 • Două fotografii de 3 cm x 4 cm
 • Dovada rezidenței în jurisdicția Secției Consulare a Ambasadei pentru ultimele 12 luni
 • Certificat de non-cazier judiciar eliberat de Departamentul de Poliție local al solicitantului pentru solicitanții cu vârsta peste 18 ani, eliberat cu mai puțin de 90 de zile înainte de depunere a cererii
 • Dovada bursei, dacă nu, dovada capacității financiare de a plăti pentru întreaga durată a cursului
 • Dovada înscrierii în instituție care să ateste că solicitantul va urma un curs de studii, precizând în mod clar numărul de ore de curs pe săptămână
 • Certificat de naștere sau declarație legalizată
 • Adeverință eliberată de instituția de învățământ anterioară din care să rezulte nivelul de școlarizare al solicitantului
 • În cazul în care solicitantul are sub 18 ani și nu călătorește cu părinții sau tutorii lor, o copie legalizată a certificatului de naștere tradus în portugheză sau engleză și o autorizație de eliberare a vizei braziliane pentru minori semnată de ambii părinți sau tutori legali la un notar public
 • Asigurare de sănătate valabilă în Brazilia care oferă acoperire pentru tratament și spitalizare, sau PB4 în cazul studenților din Portugalia

Când trebuie să aplicați?

Timpul de procesare poate fi rapid și poate dura doar câteva zile, dar depinde de țară.

VITEM-IV sunt valabile până la un an la un moment dat, în funcție de cursul la care este înscris studentul, și pot fi reînnoite de câte ori este necesar pentru ca studentul să termine cursul. Solicitarea de prelungire a vizei trebuie făcută la un Departament de Poliție Federală sau la Ministerul Justiției cu 30 de zile înainte de expirarea actualei vize. Pentru a reînnoi viza după un an, va trebui să prezentați documentație de la universitate care dovedește că aveți prezență și performanțe rezonabile pentru a continua cursul.

Pentru stagiari, viza de student este valabilă un an și nu poate fi reînnoită.

După ce solicitantul i se acordă viza de student, studentul are la dispoziție trei luni pentru a intra în Brazilia. După intrarea în Brazilia, studentul are la dispoziție până la 30 de zile să se înregistreze la Departamentul Federal de Poliție al orașului în care va locui.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Cei care vin în Brazilia cu un VITEM-IV nu au voie să se angajeze în activități plătite care nu sunt stagii. Cu toate acestea, studenților străini care doresc să fie stagiari în Brazilia li se permite să desfășoare activități plătite. Pentru stagii de până la patru luni, nu este nevoie de o legătură oficială cu o instituție de învățământ braziliană. Pentru stagiile care durează mai mult de patru luni, este obligatorie o legătură oficială cu o instituție de învățământ braziliană.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?