Keystone logo
Cipru

Studiu MBA în Cipru 2024

Studiază în Cipru

Câștigul salarial un grad de afaceri în Cipru Potrivit Cipru "site-ul de învățământ superior, din țară " sistem de învățământ terțiar s este puternic influențată de Spațiul European al Învățământului Superior cum sunt definite de Procesul de la Bologna. Compus din universitățile publice și private, Cipru "programelor de învățământ superior sunt reglementate de către Departamentul de superior și terțiar, care stabilește, de asemenea, specificul de învățământ și costurile de școlarizare pentru instituțiile publice. Elevii pot câștiga de licență grade de afaceri 's, Maestrul ' s și de doctorat specializate în diverse aspecte ale industriei financiare de afaceri și. Exemple de grade oferite includ populara master 's of Business Administration, Managementul Resurselor Umane, Managementul Turismului, management financiar / Investiții și Strategia de marketing. Taxe de școlarizare costurile de școlarizare anuale de la universitățile publice pot varia de la o școală la alta.Burse de studiu sunt disponibile la majoritatea instituțiilor publice, precum și subvenții de studii postuniversitare pentru studenți alegând să lucreze ca asistenți de instructor, autoritățile de supraveghere de laborator și tutori. Taxele de universitate privată poate fi semnificativ mai mare decât de școlarizare de învățământ de stat astfel încât studenții considerând-o școală privată ar trebui să verificați cu școala special în care sunt interesați de cheltuieli de program anual de studii. De ce Câștigați un grad de afaceri în Cipru? Studenții grad de afaceri sunt garantate o educație de calitate în Cipru, în plus față de prestigiul de a câștiga un grad de afaceri recunoscute pe plan internațional. Cipru oferă, de asemenea, cheltuielile de trai accesibile și costurile de școlarizare minimizate prin disponibilitatea de burse de studiu, precum și asigurarea medicală gratuită pentru oricine studiază sau lucrează în Cipru.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  567
 • Ponderea utilităților

  60
 • Abonament la internet

  34
 • Transport local

  40

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  3

Despre Cipru

Cipru este o țară insulă înconjurată de Marea Mediterană de Est și situate la nord de Egipt, la sud de Turcia, la est de Grecia și la vest de Turcia. Elevii de afaceri care studiază în Cipru va descoperi că partea de nord a Ciprului este numit oficial Republica Turcă a Ciprului de Nord. Din cauza acestei diviziuni, Cipru a stabilit turcă și greacă ca limbi oficiale, cu cipriotă maronit arabă și Armenia ca limbi minoritare. Susținută de o industrie înfloritoare turism, Cipru are o, venit ridicat pe cap de locuitor și o economie din ce în ce dezvoltate, care se numara printre primele 20 pe Indicelui Dezvoltării Umane. Cipru a aderat la UE în 2004 și zona euro în 2008. Prin urmare, euro este moneda în Republica Cipru, dar nu în nordul Ciprului, în cazul în care lira turcească este încă folosit.Datorită creșterii masive pe piața Cipru "imobiliar in ultimii zece ani, elevii câștigul salarial grade de afaceri de specialitate orientate în jurul valorii de a investi, în curs de dezvoltare, de vânzare și cumpărare de proprietate în Cipru, în general, se va găsi pe piața muncii receptiv și flexibil în Cipru.

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

EUR 40

Taxele pentru viza de student variază și pot fi în jur de 40 EUR. Taxele pot fi modificate.

Cine poate solicita viza?

Candidații care sunt cetățeni ai UE pot intra în Cipru ca vizitatori. La sosirea la instituția de învățământ, aceștia trebuie să depună o serie de documente la biroul de admitere al instituției de învățământ - vezi la „Cum se depun cererea?”.

Studenții internaționali din țări non-UE au nevoie de o viză de student înainte de a intra în Cipru. Vizele pentru studenți sunt eliberate numai studenților internaționali cu normă întreagă. Un student cu normă întreagă este cel care ia minimum 12 credite într-un semestru.

Unde puteți face cererea?

Ambasada/Înaltul Comisie/Consulatul Republicii Cipru

Ar trebui să aplicați personal la Ambasada / Înalta Comisie / Consulatul Republicii Cipru din țara dvs. de reședință.

website:

Cum se face cererea?

Studenți din afara UE:

Va trebui să furnizați următoarele documente atunci când solicitați viza de student:

 • Un formular de cerere completat în întregime.
 • O taxă de aplicare de 15-30 de lire cipriote (nerambursabilă).
 • Patru (4) fotografii dimensiune pașaport.
 • Copii certificate (certificate) ale calificărilor academice ale studentului.
 • Dovezi de competență în limba engleză (dacă este posibil)
 • O fotocopie a pașaportului lor. Pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin un (1) an de la data sosirii studentului.

Biroul de Admitere va comunica candidaților detalii despre datele interviului și documentele necesare la timp pentru interviu.

În timpul interviului pentru viză la Ambasada/Înalta Comisie/Consulatul Republicii Cipru, candidatul trebuie să prezinte:

 • Calificări academice originale și copiile lor certificate în engleză sau în traducere în engleză. \
 • Pașaportul lor, valabil cel puțin un (1) an de la data sosirii lor în Cipru
 • Un certificat recent de bună conduită eliberat de poliția din țara de origine sau de reședință.
 • O garanție financiară recentă emisă de sponsorul studentului

Studenții trebuie să se prezinte la instituția de învățământ în prima zi lucrătoare de la sosire pentru a se înscrie și a efectua formalitățile rămase necesare pentru eliberarea unui permis de ședere temporară.
Studenții internaționali ar trebui să se înregistreze la Filiala de străini ai poliției districtuale în termen de șapte zile de la data sosirii în Cipru.

Studenții UE: La sosirea la instituția de învățământ, aceștia trebuie să prezinte la biroul de admitere al instituției de învățământ următoarele:

 • Un formular de cerere completat în întregime.
 • O taxă de aplicare de 15-30 de lire cipriote (nerambursabilă).
 • Patru (4) fotografii dimensiune pașaport.
 • Copii certificate (certificate) ale calificărilor academice ale studentului.
 • Dovezi de competență în limba engleză (dacă este posibil)
 • O fotocopie a pașaportului lor. Pașaportul trebuie să fie valabil cel puțin un (1) an de la data sosirii studentului.
 • Un certificat recent de bună conduită eliberat de poliția din țara de origine sau de reședință.

În plus față de cele de mai sus, candidații trebuie să plătească taxa de înregistrare, taxele de școlarizare semestriale și să se înregistreze pentru materii. În continuare, trebuie să solicite la Departamentul de migrație un permis de ședere temporară.

Când trebuie să aplicați?

Ar trebui să solicitați viza de student cu cel puțin 2-3 luni înainte de sosirea planificată în Cipru.

Durata vizei de student depinde de durata programului dumneavoastră de studii.

Timp de procesare

3 Months

Oportunități de lucru

În mod normal, studenții străini din țări din afara UE nu au voie să lucreze pe tot parcursul studiului în Cipru. Guvernul Republicii Cipru poate crea excepții pentru cursuri, unde pot fi eliberate permise de muncă pentru a permite pregătirea practică pe tot parcursul vacanțelor de vară.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.

Vă rugăm să rețineți: viza de student este eliberată pentru o anumită instituție de învățământ. În cazul în care studentul străin decide să schimbe o instituție de învățământ, atunci trebuie să obțină un nou permis de ședere.

Programe