Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Cipru 2023

Numărul de instituții: 31
  • Nicosia

  Universitatea Philips este o instituție dinamică, care oferă programe de studiu universitare și postuniversitare stimulatoare și provocatoare din punct de vedere intelectual. Programele Universității Philips sunt bine echilibrate, semnificative și utile pentru studenți. Facultatea universitară, cu dovezi ale excelenței în predare și cercetare și angajament față de învățarea studenților, oferă programele.

  • Nicosia

  University of Cyprus își propune să se impună ca o instituție de cercetare pionieră care realizează recunoașterea științifică internațională în învățământul superior european, oferind programe competitive și să devină un centru de excelență în regiunea euro-mediteraneană mai largă.

  • Egkomi

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), care face parte din rețeaua educațională a Universității din Nicosia - cea mai mare universitate din Cipru - este prima academie maritimă din Cipru care oferă trei certificate de competență. CyMA oferă certificatele de competență ale unui ofițer responsabil cu supravegherea navigației (știința nautică), ofițer responsabil cu supravegherea ingineriei (inginerie marină) și ofițer electrotehnic (electrotehnică marină), toate aprobate de Departamentul de transport maritim al Ministerului Transporturilor, Comunicațiilor și Lucrărilor.

  • Nicosia

  Intercollege este o instituție independentă, coeducativă, cu șanse egale de învățământ superior, care combină cele mai bune elemente din învățământul occidental, standarde de calitate și o filozofie internațională, cu o îngrijire autentică pentru studenții săi. Situat în Nicosia, Intercollege a devenit un centru global de educație care oferă o gamă largă de programe de studiu academice, profesionale și profesionale.

  • Paphos

  Unitatea de învățare la distanță (DLU) de la Universitatea Neapolis folosește cea mai modernă tehnologie electronică pentru o platformă care oferă studenților programe de studii postuniversitare în specializări contemporane. Scopul DLU este de a sprijini studenții și academicienii universității atât în învățământul la distanță pe termen lung, cât și pe cel scurt. Filozofia de bază a DLU este de a asigura egalitatea în accesul la informații și respectul față de nevoile fiecărui student al universității noastre. Viziunea noastră este de a crea o unitate care să fie un prototip în învățământul la distanță pentru toate universitățile care oferă programe de studiu similare.

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Final International University (FIU) a fost fondată în 2015 în districtul Kyrenia din nordul Ciprului ca parteneriat între instituțiile de educație finală, un brand educațional de prim rang în Turcia și grupul DMG-Akgünler, un operator de frunte în sectorul turismului din nordul Ciprului.

  • Ozanköy

  Cyprus Science University crește foarte mult la nivel internațional, găzduind în prezent studenți internaționali în nordul Ciprului din 23 de țări din Asia, Europa și Africa. Întrucât instituția noastră este dotată cu laboratoare moderne de tehnologie de ultimă generație și facilități de predare, oportunitățile educaționale sunt inegalabile. Aici, la Cyprus Science University , oferim studenților noștri oportunități de a-și extinde nu numai cunoștințele teoretice, ci și experiențele practice. Toți studenții internaționali au dreptul la o bursă de 50% atunci când studiază cursuri postuniversitare la Cyprus Science University .

  • Aglantzia
  • Limassol

  CIIM - Cyprus International Institute of Management este o școală internațională de afaceri înființată în 1990 de un grup de lideri de afaceri și o echipă de academicieni proeminenți care reprezintă unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Scopul nostru a fost să ne bazăm pe cei mai buni profesori din învățământul managerial absolvent, indiferent de locație și să le punem la dispoziție talentul și experiența în Cipru.

  • Larnaca

  Unicaf este principala platformă online care oferă educație superioară accesibilă și de calitate piețelor defavorizate, colaborând cu universități de renume din Marea Britanie, SUA, Europa și Africa.

  • Famagusta

  Cyprus West University fost înființată în 2015 și situată în Ciprul de Nord. Ca instituție de învățământ superior, ea simbolizează aspectul contemporan al Ciprului, care este un centru istoric și cultural al Mediteranei.

  • Nicosia

  The Cyprus Institute este o organizație internațională de cercetare situată în Nicosia, capitala Ciprului. Acesta funcționează sub umbrela Fundației de cercetare și educație din Cipru, guvernată de un consiliu de administrație de renume internațional. Misiunea sa este de a servi ca un centru de știință, tehnologie și inovație pentru regiunea Mediteranei de Est și Orientul Mijlociu, care abordează probleme de relevanță regională și importanță globală.

  • Paphos

  Universitatea Neapolis din Cipru este o universitate tânără, dar dinamică, cu creștere rapidă, care funcționează din 2010 în inima fermecătorului oraș Pafos, pe coasta de vest a insulei Cipru, oferind programe de licență, absolvire și doctorat atât în greacă, cât și în engleză. . Înscrierea la Universitatea Neapolis din Cipru introduce studenții într-un mediu înalt, stimulant și plăcut. Cel mai mare avantaj al Neapolis este calitatea și dedicarea facultății sale, dintre care majoritatea au o experiență considerabilă în predarea și cercetarea în universitățile europene și americane. Bazat pe o astfel de facultate și pe o strategie ambițioasă, devine rapid una dintre cele mai bune universități private din Cipru.

  • Amsterdam
  • Famagusta

  O universitate pentru visători și realizatori. O universitate pentru talente tehnologice de ultimă generație. O universitate care să îți înceapă viitorul.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Mai mult

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Strovolos

  Provocările din economia globală actuală sunt enorme și evoluează mereu. Prin urmare, studenții care urmează o diplomă / certificat de studii superioare în afaceri au mai mult sens ca niciodată. CBS oferă, prin programele sale, o serie de experiențe academice și non-academice pentru a-i înzestra pe studenții noștri cu calitățile unui lider modern.