Keystone logo
Coreea de Sud

Studiu MBA în Coreea de Sud 2024

Studiază în Coreea de Sud

Ce tip de Studii de afaceri programe sunt disponibile în Coreea de Sud? Elevii, inclusiv studenții internaționali, se pot înscrie într-o varietate de programe în Coreea de Sud. Țara are o varietate de școli de nivel universitar care studenții internaționali pot aplica la. T Există o serie de programe disponibile pentru elevii din aceste domenii. Aceasta include ambele programe de MBA tradiționale și programe de Executive MBA. Unii elevi înscrie în învățământul pre-universitar, precum și, pentru a câștiga o diplomă de licență 's. Programele Cele mai licență 's grad dura trei la cinci ani pentru a finaliza în timp ce programe de MBA sunt respectate în unul sau doi ani. Aceasta diferă în funcție de cursul studenților și a tipurilor de clase elevi iau. Programe în Afaceri Internaționale, finanțe, management, și administrație sunt populare în rândul studenților internaționali. Cât costă să se înscrie în studii de afaceri Programe din Coreea de Sud?Școlile din Coreea de Sud sunt disponibile pentru studenții internaționali, dar la un preț mult mai mare decât școli pentru studenții interne. Costurile tind să fie mult mai accesibile decât cele mai Europene, SUA, și alte țări occidentale. Elevii vor învăța mai multe despre costurile pe aplicarea, deoarece acesta diferă de la o școală la alta, și între programe. Cel mai adesea, elevii vor trebui să se aplice și admis în școală înainte de a face aranjamentele de călătorie. Universitățile de lucru prin intermediul serviciilor de imigrare pentru a facilita acest proces. Care sunt optiunile de după absolvirea Studii de afaceri programe din Coreea de Sud? Studenții care castiga cu succes MBA lor sunt de multe ori valoroase în multe țării întreprinderilor 's. Deși mai mulți studenți interne sunt înscriși în învățământul superior astăzi decât în ​​ultimii ani, există încă un decalaj de profesioniști bine calificați.Există de multe ori oportunități pentru absolvenții de studii în multe dintre companiile mari care domină economia Seul 's și sectorul de afaceri, inclusiv în tehnologie, finanțe, precum și pozițiile de afaceri la nivel mondial, care tind să fie cea mai mare cerere.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  476
 • Ponderea utilităților

  52
 • Abonament la internet

  20
 • Transport local

  42

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  6
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  3

Despre Coreea de Sud

Coreea de Sud oferă multe beneficii pentru studenți internaționali. Țara, situat in Asia de Est în Peninsula Coreeană, este acasa, la aproximativ 50 de milioane de oameni. Aproximativ jumatate din cei locuiesc în zona de metrou din jurul Seul, devenind al doilea cel mai mare regiune de metrou din lume. Țara are o istorie lungă, care datează din perioada paleoliticului. Cu toate acestea, țara a devenit destul de modern, în ultimele decenii, conduse de o varietate de companii de tehnologie. Pentru cei care studiază afaceri, Coreea de Sud poate fi locul ideal pentru a face acest lucru pe plan internațional pentru toate aceste motive.

Cerințe pentru Viză

 1. D-2: Viză pentru Programul Educațional Regular. Această viză este pentru orice student care se înscrie la un program de licență, master sau doctorat la un colegiu, universitate sau școală absolventă.
 2. D-4: Viză pentru instruire generală. Această viză este pentru orice persoană care frecventează o școală de limbi străine condusă de o universitate, un institut de învățământ calificat sau orice alt institut decât un institut de cercetare academică.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

D-2; D-4

Preț și valută

EUR 50

Ambele cereri de viză percep o taxă de aproximativ 30-50 EUR. O viză cu intrări multiple este mai scumpă decât o viză cu intrări multiple. Taxele de viză variază în funcție de țara de reședință și pot fi modificate. Este posibil ca cetățenii unor țări (de exemplu, Germania) să nu fie nevoiți să plătească taxa de solicitare a vizei.

Cine poate solicita viza?

Toți studenții internaționali vor trebui să solicite o viză de student pentru a studia în Coreea de Sud.

Unde puteți face cererea?

ambasada sau consulatul Republicii Coreea

Toți studenții internaționali care locuiesc în afara Coreei vor trebui să solicite o viză de student la ambasada sau consulatul Republicii Coreea. Trebuie să solicitați viza în persoană la ambasada coreeană a țării dumneavoastră de origine.

website:

Cum se face cererea?

Pentru a studia în străinătate în Coreea, va trebui să obțineți o viză înainte de a intra în țară. Procesul nu este dificil, dar este important să aveți toată documentația necesară. Universitatea dumneavoastră vă poate ajuta în procesul de obținere a vizei, așa că întrebați biroul dumneavoastră internațional care sunt următorii pași în obținerea unei vize după ce ați fost admis. De obicei, va trebui să furnizați următoarele:

 • Un formular de înscriere
 • Pașaport
 • Fotocopie a pașaportului
 • O fotografie color (3,5 x 4,5 cm)
 • O copie a certificatului de înregistrare a afacerii al universității coreene
 • Scrisoare de acceptare de la universitatea coreeană
 • Dovada finanțelor care acoperă costurile de trai pentru semestrul tău în Coreea
 • O scrisoare de recomandare din partea universității de origine
 • Un document care dovedește că ați absolvit unul sau mai multe semestre la universitatea de origine (adică transcrierea înregistrărilor)
 • Este posibil ca studenții chinezi să fie nevoiți să ofere o privire de ansamblu asupra istoriei lor familiale

De asemenea, veți solicita un card de rezidență pentru străini o dată în Coreea. Cardul vă va permite să efectuați călătorii în străinătate în timpul semestrului în Coreea. Universitatea gazdă vă va ajuta să obțineți Cardul după ce ați ajuns.

Vă rugăm să rețineți că, în conformitate cu îndrumările oficiale ale Universității de Studii Străine Hankuk, trebuie să părăsiți Coreea în termen de 1 săptămână de la data de încheiere a semestrului, altfel veți fi amendat puternic de către imigrația coreeană.

Când trebuie să aplicați?

Solicitați viza de student imediat după ce ați primit scrisoarea de acceptare oficială din Coreea.

Viza de student în Coreea poate fi valabilă până la doi ani.

Timp de procesare

Oportunități de lucru

Studenții deținători de vize D-2 și D-4 se pot angaja într-un loc de muncă cu fracțiune de normă, atâta timp cât acest lucru este permis de instituția de învățământ. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, trebuie să stați timp de 6 luni în Coreea înainte de a vi se permite să lucrați. După 6 luni, trebuie să ceri universității tale o scrisoare prin care îți dau permisiunea de a lucra cu jumătate de normă. În scopuri legale, studentul trebuie să obțină o licență de la un birou de imigrare pentru a fi considerat legal ca un cu normă parțială.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.