Keystone logo
Croaţia

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Croaţia 2023

Numărul de instituții: 24
  • Miskolc, Ungaria
  • Zagreb, Croaţia
  • + 2 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - TIMREX oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Rotterdam, Ţările de Jos
  • Bilbao, Spania
  • + 5 Mai mult

  Universitatea Europeană a Orașelor Post-Industriale (UNIC) a fost înființată în 2020 cu scopul de a oferi o educație incluzivă pentru o nouă generație de studenți. O alianță de 10 universități europene cu sediul în orașe post-industriale și finanțată de Comisia Europeană, lucrează mână în mână cu instituțiile orașului pentru a se asigura că problemele urbane se alimentează în predare și cercetare într-o manieră accesibilă și incluzivă pentru toți cursanții. Alianța lansează primul master în comun în 2023 și caută studenți care vor avansa în transformările post-industriale ale orașelor lor și vor deveni absolvenți cu înaltă calificare în noi discipline științifice care să răspundă nevoilor economiei în schimbare din Europa și din jur. lumea.

  • Split, Croaţia

  Programul de studii de licență Psihologie este coordonat cu Diploma Europeană în Psihologie (EuroPsy) și este stabilit pe o abordare bazată pe competențe a învățământului superior. Studiul durează șase semestre (180 ECTS), iar la finalizarea acestuia absolvenții obțin titlul de Bacalaureu Universitar de Psihologie (univ. bacc. psihic.). Cursurile se țin la Facultatea de Științe Umaniste și Sociale și în alte părți ale Universității din Split. Studiul este realizat în întregime în limba engleză și pregătește studenții pentru comunicarea științifică și profesională internațională încă de la început. La programul de studiu participă oameni de știință și profesori de la universități croate și instituții internaționale precum Universitatea Yale, Institutul Santa Fe, Universitatea Northeastern, Universitatea Huddersfield, University West și Université de Poitiers. În timpul studiilor, studenții vor învăța despre diferitele discipline psihologice și orientări teoretice, vor dobândi abilități de metodologie de cercetare și vor obține cunoștințe de bază ale disciplinelor științifice care se intersectează cu psihologia (de exemplu, filozofia, antropologia, sociologia). La finalizarea studiilor, studenții pot fi angajați în planificarea și efectuarea cercetării, colectarea și prelucrarea datelor (cercetare de piață, telecomunicații, mass-media, organizații non-guvernamentale etc.) sau își pot continua studiile la nivel de absolvent în Republica Croația și Țările UE.

  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • Zagreb, Croaţia
  • Zadar, Croaţia

  Colegiul Universitar Algebra a fost înființat în 2008 ca instituție privată de învățământ superior, pe locul 1 în Republica Croația în ceea ce privește calitatea generală a programelor și Sistemul de Asigurare a Calității, conform Agenției Naționale pentru Știință și Învățământ Superior. Oferim programe moderne de studii de licență și master în Informatică: Știința datelor, Dezvoltarea jocurilor, Inginerie software și Inginerie de sistem; în Economie: Marketing digital și MBA e-Leadership și Arte: Design, Design 3D și Managementul comunicațiilor, toate predate în limba engleză.

  • Osijek, Croaţia

  University of Osijek este o instituție de învățământ care conectează cercetarea științifică, creația artistică, predarea și studiul, dezvoltând astfel știința, profesia și arta, pregătind studenții pentru activități profesionale bazate pe cunoștințe și metode științifice, precum și pe valoarea artistică, educând tinerii cercetători. , participă la realizarea intereselor sociale ale studenților și promovează cooperarea internațională, în special europeană, în învățământul superior, în activități științifice și artistice. ========

  • Koper, Slovenia
  • Salzburg, Austria
  • + 4 Mai mult

  Alma Mater Europaea este o instituție de învățământ superior independentă care este specializată în furnizarea de educație orientată spre carieră în domenii de studiu cu deficit de carieră. Programele noastre de studiu sunt relevante, actualizate, interdisciplinare și interactive.

  • Zagreb, Croaţia

  Facultatea de Inginerie Electrică și Calcul a Universității din Zagreb (acronim croat: FER) este o instituție de învățământ superior și de cercetare de top din Republica Croația în domeniul ingineriei electrice, calculului și tehnologiei informației și comunicațiilor.

  • Geneva, Elveţia
  • Zagreb, Croaţia
  • + 1 Mai mult

  SSBM este o școală globală, inovatoare și unică, cu studenți din întreaga lume. Programele noastre au fost concepute cu peste 30 de parteneri din industrie. Garantăm educație elvețiană de calitate și excelență. SSBM Geneva este acreditat ACBSP și certificat EduQua. VIZIUNEA noastră este să fim o școală de afaceri și management unică, inovatoare și internațională, care oferă cercetare, practică și educație premium. Ne angajăm să oferim în permanență excelență educațională și expertiza noastră în educația în afaceri prin tehnologia noastră inovatoare de ultimă oră și experiența noastră de învățare de înaltă calitate. Încurajăm diversitatea și conectivitatea globală între studenții noștri, profesorii și partenerii de afaceri.

  • Zagreb, Croaţia
  • Split, Croaţia

  Facultatea de Inginerie Chimic? ?i Tehnologie este un component al Universit??ii din Zagreb. Este organizat în mai multe departamente ?i catedre care desf??oar? activit??i didactice, ?tiin?ifice, profesionale ?i de consultan?? în inginerie chimic?, chimie ?i alte domenii.

  • Zagreb, Croaţia

  Universitatea din Zagreb (1669) este cea mai veche și cea mai mare universitate din Europa de Sud-Est. Ca o universitate universitară centrală universitară, Universitatea din Zagreb oferă educație și cercetare și în toate domeniile științifice (arte, biomedicină, biotehnologie, inginerie, științe umane, științe naturale și științe sociale) și un spectru larg de cursuri la toate nivelurile de studii, la postuniversitare. Cu 29 de facultăți, 3 academii de artă și Centrul Universitar pentru Studii Croate este instituția educațională emblematică din țară, un loc în care mai mult de 7900 de cadre didactice și 72480 de studenți dezvoltă cunoștințe și dobândesc abilități.

  • Split, Croaţia
  • Zagreb, Croaţia

  Alegerea unei universități la care să mergem este una dintre cele mai importante decizii pe care le luăm și, prin urmare, școala este responsabilă să se asigure că toți studenții ei obțin cunoștințele necesare, își dezvoltă abilitățile și se pregătesc în cel mai bun mod pentru piața de afaceri din 21 secol. Misiunea University College Aspira este de a crea o experiență educațională transformatoare prin aplicarea celor mai bune practici globale și colaborarea cu liderii din industrie.

  • Rijeka, Croaţia

  Facultatea de Economie și Afaceri din Rijeka a fost fondată la mijlocul anului 1961. Odată cu primele prelegeri începând cu 1 noiembrie 1961, Facultatea a educat experți economici în special pentru îmbunătățirea dezvoltării economice a litoralului croat și a regiunii Istria. În 2001, Facultatea s-a mutat la noua adresă a I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Croaţia

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić va continua să se dezvolte într-o instituție de învățământ superior de înaltă calitate, cu un profil clar determinat de educație și cercetare în afaceri și management în condiții de dezvoltare durabilă. Programele sale se bazează pe rezultate clare ale învățării și educație pe tot parcursul vieții și sunt atractive pentru studenți.

  • Zadar, Croaţia

  Zadar are o tradiție universitară veche de secole, cea mai lungă din Croația: urmând tradiția educației ecleziastice, menționată pentru prima dată în secolul al X-lea, o instituție de învățământ superior dominican Studium generale, cunoscută mai târziu sub numele de Universitas Iadertina, a fost fondată încă din 14 iunie 1396.