Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Croaţia 2023

Numărul de instituții: 21
  • Koper
  • Salzburg
  • Ljubljana
  • + 3 Mai mult

  Alma Mater Europaea este o instituție de învățământ superior independentă care este specializată în furnizarea de educație orientată spre carieră în domenii de studiu cu deficit de carieră. Programele noastre de studiu sunt relevante, actualizate, interdisciplinare și interactive.

  • Zagreb

  Facultatea de Inginerie Electrică și Calcul a Universității din Zagreb (acronim croat: FER) este o instituție de învățământ superior și de cercetare de top din Republica Croația în domeniul ingineriei electrice, calculului și tehnologiei informației și comunicațiilor.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM este o școală globală, inovatoare și unică, cu studenți din întreaga lume. Programele noastre au fost concepute cu peste 30 de parteneri din industrie. Garantăm educație de calitate și excelență elvețiană. SSBM Geneva este acreditat ACBSP și certificat EduQua. VIZIUNEA noastră este să fim o școală de afaceri și management unică, inovatoare și internațională, care oferă cercetare, practică și educație premium. Ne angajăm să oferim în permanență excelență educațională și expertiza noastră în educația de afaceri prin tehnologia noastră inovatoare de ultimă oră și experiența noastră de învățare de înaltă calitate. Încurajăm diversitatea și conectivitatea globală între studenții noștri, profesorii și partenerii de afaceri.

  • Zagreb
  • Split

  Facultatea de Inginerie Chimic? ?i Tehnologie este un component al Universit??ii din Zagreb. Este organizat în mai multe departamente ?i catedre care desf??oar? activit??i didactice, ?tiin?ifice, profesionale ?i de consultan?? în inginerie chimic?, chimie ?i alte domenii.

  • Zagreb

  Universitatea din Zagreb (1669) este cea mai veche și cea mai mare universitate din Europa de Sud-Est. Ca o universitate universitară centrală universitară, Universitatea din Zagreb oferă educație și cercetare și în toate domeniile științifice (arte, biomedicină, biotehnologie, inginerie, științe umane, științe naturale și științe sociale) și un spectru larg de cursuri la toate nivelurile de studii, la postuniversitare. Cu 29 de facultăți, 3 academii de artă și Centrul Universitar pentru Studii Croate este instituția educațională emblematică din țară, un loc în care mai mult de 7900 de cadre didactice și 72480 de studenți dezvoltă cunoștințe și dobândesc abilități.

  • Split
  • Zagreb

  Alegerea unei universități la care să mergem este una dintre cele mai importante decizii pe care le luăm și, prin urmare, școala este responsabilă să se asigure că toți studenții ei obțin cunoștințele necesare, își dezvoltă abilitățile și se pregătesc în cel mai bun mod pentru piața de afaceri din 21 secol. Misiunea University College Aspira este de a crea o experiență educațională transformatoare prin aplicarea celor mai bune practici globale și colaborarea cu liderii din industrie.

  • Osijek

  University of Osijek este o instituție de învățământ care conectează cercetarea științifică, creația artistică, predarea și studiul, dezvoltând astfel știința, profesia și arta, pregătind studenții pentru activități profesionale bazate pe cunoștințe și metode științifice, precum și pe valoarea artistică, educând tinerii cercetători. , participă la realizarea intereselor sociale ale studenților și promovează cooperarea internațională, în special europeană, în învățământul superior, în activități științifice și artistice. ========

  • Rijeka

  Facultatea de Economie și Afaceri din Rijeka a fost fondată la mijlocul anului 1961. Odată cu primele prelegeri începând cu 1 noiembrie 1961, Facultatea a educat experți economici în special pentru îmbunătățirea dezvoltării economice a litoralului croat și a regiunii Istria. În 2001, Facultatea s-a mutat la noua adresă a I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Osijek

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zaprešić

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić va continua să se dezvolte într-o instituție de învățământ superior de înaltă calitate, cu un profil clar determinat de educație și cercetare în afaceri și management în condiții de dezvoltare durabilă. Programele sale se bazează pe rezultate clare ale învățării și educație pe tot parcursul vieții și sunt atractive pentru studenți.

  • Zadar

  Zadar are o tradiție universitară veche de secole, cea mai lungă din Croația: urmând tradiția educației ecleziastice, menționată pentru prima dată în secolul al X-lea, o instituție de învățământ superior dominican Studium generale, cunoscută mai târziu sub numele de Universitas Iadertina, a fost fondată încă din 14 iunie 1396.

  • City of Zagreb

  RRiF College of Financial Management fost înființat în 2006 și a realizat un studiu profesional de trei ani de contabilitate și finanțe și un studiu profesional de doi ani de specialitate absolvent de finanțe corporative.

  • Kosovo

  UBT oferă un mediu academic din secolul 21 dinamic și inovator. UBT oferă o oportunitate de susținere și provocare pentru studenți, facultate și personal în cadrul participativ și de auto-guvernare.

  • City of Zagreb

  Antreprenoriatul și competențele antreprenoriale sunt imperative în zilele noastre, care reprezintă coloana vertebrală pentru dezvoltarea societății moderne. Prin abordarea modernă și inovatoare a educației, European business school Zagreb (EBUS) permite studenților utilizarea practică a cunoștințelor, abilităților și tehnicilor de afaceri ale experților.

  • Rijeka

  Facultatea de Medicină a Universității din Rijeka este o instituție publică de instruire și știință, a cărei misiune este educarea studenților la medicină, medicină dentară și inginerie sanitară, cu scopul de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru prevenirea bolilor, pentru întreținerea și îmbunătăți sănătatea, precum și asistența medicală și reabilitarea pacienților. Procesul educațional este strâns legat de cercetarea științifică în domeniul științific al biomedicinei și al asistenței medicale, dar și în domeniile științifice interdisciplinare, ale căror rezultate și descoperiri se integrează în mod necesar în procesul educațional, cu scopul unei dezvoltări durabile și durabile a societății noi traim in.