Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Emiratele Arabe Unite 2023

Numărul de instituții: 112
  • Paris
  • Singapore
  • Dubai
  • + 1 Mai mult

  Fondată în 1970, Université Paris Pantheon-Assas este moștenitorul „La Sorbonne”, fosta Faculté de Droit et de Sciences Economiques din Paris din secolul al XIII-lea. Universitatea este recunoscută la nivel național și internațional ca fiind cea mai importantă universitate franceză în drept, dedicată la asigurarea celui mai înalt nivel de excelență, cu respectarea tuturor domeniilor de drept.

  • Boston
  • San Francisco
  • London
  • + 3 Mai mult

  Mai mult decât o școală de afaceri non-profit, Hult este o comunitate multiculturală dinamică care educă, inspiră și conectează unele dintre cele mai avansate talente de afaceri din lume. Schimbăm abordarea tradițională a educației, folosind experiențe de învățare prin practică pentru a transforma setul de abilități ale studenților din momentul în care ni se alătură, în cel al unui om de afaceri excepțional, din momentul în care absolvă.

  • North Ras Al Khaimah

  Northwood University , Centrul Internațional de Program (IPC) - Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite este parte a grupului multinațional de instituții Knowledgucate, cu sediul în Emiratele Arabe Unite. Knowledgucate deține și operează un lanț de școli de joacă, școli K-12, colegii preuniversitare, colegii de licență și postuniversitare, precum și o universitate din India. De asemenea, deține și operează instituții de învățământ din Emiratele Arabe Unite și Regatul Unit, pe lângă faptul că oferă programe în spațiul Online.

  • Dubai

  Canadian University Dubai (CUD) oferă programe de licență și studii superioare bazate pe un curriculum internațional de vârf. Situat în cartierul de afaceri vibrant al orașului, CUD oferă studenților oportunitatea unică de a obține o educație canadiană de primă clasă, în timp ce experimentează stilul de viață dinamic din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  O școală de film profesionistă, acreditată, cu un spirit independent, Raindance predă deopotrivă cineaști începători și experimentați din 1992. Etosul nostru este axat pe independență, iar cursurile noastre sunt concepute pentru ca tu să-ți dezvolți abilitățile în felul tău, în stilul tău.

  • Sharjah

  Britts Imperial College, UAE este un centru academic și partener educațional al a patru universități britanice și europene de nivel mondial recunoscute la nivel mondial pentru a oferi programe de licență, postuniversitare și doctorat acordate de aceste universități studenților aspiranți din întreaga lume. Condus de o echipă de educatori experimentați în calitate de Consiliul guvernatorilor, cu zeci de ani de experiență, Britts Imperial College se mândrește cu o echipă de conducere vizionară de pe tot globul. Britts Imperial College este acreditat de diverse organisme de examen prestigioase din Marea Britanie și primește studenți din peste 31 de țări. Diplome universitare de top acreditate la nivel global, transfer de campus universitar părinte în Marea Britanie, Europa și SUA cu ședere după studii și oportunități de muncă, capacitatea de a lucra în timp ce studiezi în Emiratele Arabe Unite, metodologie hibridă de predare cuplată cu burse și structură flexibilă de plată , sunt factorii distinctivi la Britts Imperial College.

  • Al Jazirah Al Hamra
  • Dubai
  • Sharjah
  • + 7 Mai mult

  Ascencia Business School oferă studenților posibilitatea de a studia programe universitare internaționale în timp ce locuiesc în Emiratele Arabe Unite. Scopul nostru principal este de a oferi tuturor studenților noștri o educație de calitate, rentabilă și ne mândrim cu menținerea celor mai înalte standarde academice. Ascencia Business School are o bună înțelegere a pieței locale și o cantitate imensă de experiență în gestionarea educației din 2006. Am explorat piața din Orientul Mijlociu și am găsit modalități de a comercializa cu succes programul complet acreditat, aprobat și recunoscut. Cursurile noastre sunt oferite de lectori calificați occidentali care își desfășoară doctoratul și provin de la cadre universitare și care au experiență industrială relevantă.

  • Lusaka
  • Sharjah
  • Georgetown
  • + 2 Mai mult

  Texila American University dezvoltă minți minunate în domeniul medicinei de mai bine de un deceniu. Reprezentați printr-o tradiție de inovație și cercetare, depărtăm noi baze, împingem granițele cunoașterii și facem un impact asupra vieții studenților noștri. Dorim să continuăm această tradiție pentru un viitor care să ne definească munca și recunoașterea pe scena internațională.

  • Abu Dhabi

  Khalifa University rang internațional este singura universitate din Emiratele Arabe Unite cu programe de cercetare și academice care abordează întreaga gamă de provocări strategice, științifice și industriale cu care se confruntă transformarea economiei de cunoștințe a UAE și lumea noastră în evoluție rapidă. Facultatea sa de clasă mondială și facilitățile de cercetare de ultimă generație oferă o experiență de învățare inegalabilă studenților din Emiratele Arabe Unite și din străinătate. Universitatea reunește cei mai buni în știință, inginerie și medicină din Emiratele Arabe Unite, pentru a oferi diplome specializate care pot lua absolvenți promițători de liceu până la titularii de doctorat.

  • Dubai

  MDX Dubai este primul campus de peste mări al renumitei universități Middlesex cu sediul în Londra (Marea Britanie). Campusul a fost deschis în 2005 și are peste 3.800 de studenți care studiază din peste 118 naționalități. O universitate britanică de talie mondială cu un rating de 5 stele de la Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai este una dintre instituțiile de top care oferă o educație de calitate în Marea Britanie în Emiratele Arabe Unite.

  • Ras Al-Khaimah

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah fost înființată pentru prima dată în 2008 și este autorizată de Guvernul Ras Al Khaimah. Oferim programe de licență și postuniversitare în mai multe discipline.

  • Abu Dhabi

  Universitatea de Inteligență Artificială Mohamed bin Zayed (MBZUAI) din Abu Dhabi, este o instituție academică la nivel de absolvenți, bazată pe cercetare, care oferă programe de specialitate specializate pentru studenți locali și internaționali în domeniul Inteligenței artificiale. MBZUAI își propune să sprijine avansarea cercetării științifice, dezvoltării, transferului și utilizării inteligenței artificiale prin introducerea MSc și doctorat. programe care permit studenților să își îndeplinească potențialul intelectual într-un mediu de ultimă generație. Scopul MBZUAI este de a atinge excelența academică și de cercetare la nivel local, regional și internațional, ajutându-i pe studenții să reușească în cariera lor și să utilizeze cunoștințele dobândite pentru a face față uneia dintre cele mai mari provocări ale timpului nostru.

  • Academic City

  Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

  • Dubai

  Manipal Academy of Higher Education, Campusul Dubai este o filială a MAHE (se consideră a fi Universitatea), Manipal India, cu o vechime de peste 64 de ani; 400.000 + Alumni și cea mai mare persoană privată considerată a fi universitate din țară care înscrie peste 28.000+ studenți din 23 de discipline în fiecare an academic.

  • Sharjah
  • Oman Online
  • Saudi Arabia Online
  • + 16 Mai mult

  Exeed College , proiectat în 2016, este o întreprindere prestigioasă a Westford Education Group, care oferă programe academice online/part-time de top. Un furnizor de clasă mondială de management al educației cu sediul în Emiratele Arabe Unite, Exeed College facilitează programe de doctorat în administrarea afacerilor și educație, programe de MBA specializate, programe de master în educație și diverse programe de calificare a profesorilor prin prezența sa extinsă în GCC, Africa, Asia, Sud. Țările din est și din Europa.