Keystone logo
Germania

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Germania 2023

Numărul de instituții: 239
  • Ulm, Germania

  Universitatea din Ulm a fost fondată în 1967 și a continuat să evolueze dinamic de atunci. Un catalog de cursuri atractiv și orientat spre viitor, educație academică de înaltă calitate, diversitatea internațională, interdisciplinaritatea și cercetarea inovatoare de ultimă oră au devenit mărcile înregistrate.

  • Berlin, Germania

  FUBiS este un program intensiv, academic al Freie Universität Berlin, prin care studenții pot câștiga credite care pot fi luate în considerare pentru diplomele lor la instituțiile de origine. Sesiunile FUBiS durează între 3 și 6 săptămâni și au loc atât vara, cât și iarna.

  • Heide, Germania

  Universitatea de Științe Aplicate de pe Coasta de Vest este una dintre cele mai tinere universități publice din Schleswig-Holstein și, pe lângă echipamentele moderne, se concentrează în primul rând pe predarea orientată spre practică și pe o bună supraveghere. Un total de aproximativ 1.900 de studenți sunt înscriși și se acordă valoare unui mediu individual de învățare și lucru în grupuri mici în cadrul cursurilor individuale. Locația din Heide/Holstein este ideală pentru studiile dvs. de turism, deoarece orașul este aproape de puncte turistice fierbinți precum Büsum, St. Peter-Ording, Sylt și Hamburg. Pe scurt: studiezi unde are loc turismul și beneficiezi de rețeaua puternică cu numeroșii parteneri practici (regionali) din industria turismului. În plus, Institutul German de Cercetare în Turism are sediul la universitatea noastră. Întrucât institutul efectuează cercetări orientate către aplicații, are o rețea la nivel național și se bucură de o reputație excelentă în practică, ți-ar putea fi mai ușor să-ți începi cariera. Printr-un transfer continuu de cunoștințe de la rezultatele actuale ale cercetării la predare, vă oferim o diplomă orientată spre viitor.

  • Hamburg, Germania

  Universitatea de Logistică Kühne – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – este o universitate privată situată în HafenCity din Hamburg. KLU este una dintre puținele universități private din Germania care au dreptul să-și dea propriile doctorate. Principalele domenii de cercetare ale universității independente, certificate de stat, sunt durabilitatea, transformarea digitală și crearea de valoare în domeniile transportului, logisticii globale și managementului lanțului de aprovizionare. 2020 KLU sărbătorește a 10-a aniversare sub motto-ul „10 ani de predare și cercetare premiate”.

  • Eltville, Germania

  Ca institut afiliat Universității din Regensburg, Academia Imobiliară IRE|BS se angajează să obțină cea mai înaltă calitate și este un lider internațional în educația universitară și cu fracțiune de normă pentru profesioniștii imobiliari. Timp de peste trei decenii, am rămas constant cu un pas înaintea cerințelor pentru calificările imobiliare.

  • Fulda, Germania

  Universitatea oferă o gamă largă de educație academică și profesională, cu un accent deosebit pe „sănătate, nutriție și alimentație”. Numeroase proiecte de cercetare și dezvoltare sunt întreprinse cu întreprinderi și industrii private. Universitatea Fulda cooperează cu ca. 100 de universități din întreaga lume. Numărul de programe internaționale este în continuă creștere: licență, cum ar fi „Afaceri și management internațional”, „Știință și inginerie” sau „Științe internaționale ale sănătății”, precum și programe de master precum „Management internațional”, „Comunicare interculturală și studii europene” , „International Food Business and Consumer Studies” sau „Global Software Development” sunt predate parțial sau integral în limba engleză.

  • Potsdam, Germania

  Universitatea de Științe Aplicate pentru Sport și Management din Potsdam - ca instituție non-profit a Asociației Sportive de Stat din Brandenburg (LSB) - a dezvoltat accentul pe sport și sănătate ca profil specific independent. În timpul implementării, granițele sunt depășite în predare și cercetare, relațiile cu alte subiecte sunt cultivate și rețelele sunt construite cu practica. Pe parcursul creșterii importanței sportului pentru societate în ansamblu, a apărut o înțelegere extinsă a sportului, care de ex. B. cuprinde miscarea sportiva in contexte preventive si terapeutice precum si managementul pentru organizarea firmelor din industria sportului si exercitiului fizic. Ca urmare a acestor evoluții, știința sportului se află și ea într-o fază de răsturnare.

  • Munich, Germania

  Bine ați venit la Universitatea de Științe Aplicate HM Hochschule München! În fiecare an, peste 2.500 de studenți și cercetători internaționali se alătură comunității noastre academice talentate într-unul dintre cele mai frumoase, istorice și de înaltă tehnologie orașe din Germania. Oferim cel mai bun suport posibil pentru a vă ajuta să vă simțiți ca acasă în Germania, în Munchen și la universitatea noastră.

  • Dortmund, Germania
  • Frankfurt, Germania
  • + 5 Mai mult

  Școala Internațională de Management (ISM) se numără printre cele mai importante școli private de afaceri din Germania. Fondată în 1990, ISM are șapte campusuri în Dortmund, Frankfurt pe Main, München, Hamburg, Köln, Stuttgart și Berlin și găzduiește peste 3850 de studenți. Internaționalitatea, orientarea practică puternică și o atmosferă personală de învățare sunt la fel de parte din povestea de succes a ISM ca și predarea competențelor profesionale și formarea intensivă a abilităților soft. Aceasta include nu numai proiecte practice interesante, studii de caz și stagii, ci și interacțiunea strânsă cu lectori din lumea afacerilor. Acești factori de succes se reflectă în toate programele de licență, master și MBA ale ISM.

  • Munich, Germania

  Școala de Cercetare Medicală din München (MMRS) este o instituție centrală a Facultății de Medicină a LMU. Este conceput ca o structură umbrelă care acoperă toate studiile de doctorat (teze de doctorat obișnuite și programe structurate de doctorat) în domeniile medicinei umane, medicinei dentare, biologiei umane și științele vieții.

  • Berlin, Germania

  CODE este un mediu de învățare internațional și incluziv, care atrage pionierii digitali din întreaga lume și le dă puterea să-și ridice întregul potențial. Ca comunitate, stimulăm inovația transformatoare prin încurajarea creativității, gândirii critice, colaborării și învățării bazate pe curiozitate.

  • Berlin, Germania

  Universitatea Privată Sigmund Freud (SFU) este o universitate privată acreditată conform legislației austriece din 2005, cu filiale în Viena, Linz, Paris, Berlin, Milano și Ljubljana.

  • Berlin, Germania

  Catalyst este un institut de învățare a artelor creative și tehnologiei cu sediul la extraordinarul Funkhaus din Berlin. Cursurile noastre acoperă producția și performanța muzicii electronice, producția audio și muzicală, ingineria sunetului, producția de filme, realizarea de filme, efecte vizuale și actorie. Acestea variază de la cursuri de vară de 4 săptămâni pentru începători până la cursuri la nivel de licență și master validate de partenerul nostru universitar din Marea Britanie.

  • London, Regatul Unit
  • Berlin, Germania
  • + 1 Mai mult

  MetFilm School este o școală de film, televiziune și media online de top, care oferă cursuri de licență, postuniversitare și scurte în diferite domenii de artizanat. Școala are campusuri în Londra, Leeds și Berlin.

  • Vallendar, Germania
  • Düsseldorf, Germania

  WHU – Otto Beisheim School of Management este școala de afaceri numărul 1 din Germania pentru programe de studii. Acreditat de EQUIS, AACSB și FIBAA, WHU oferă programe academice, precum și educație pentru directori, urmând patru valori de bază cu curaj și angajament: comunitate, cosmopolite, antreprenoriat și excelență. În ciuda COVID-19, WHU este gata să crească și să planifice în viitor.