Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Hong Kong 2023

Numărul de instituții: 54
  • Hung Hom

  Pentru a face față dezvoltării rapide a logisticii în Hong Kong și China continentală, cu cererea crescândă de talente, Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU) a înființat oficial Departamentul de Logistică la 1 septembrie 2003, după o reorganizare care a încorporat fostul Departament de Transport și Transport. Logistica Transporturilor și parte a fostului Departament de Management.

  • Causeway Bay
  • Seoul
  • Taipei
  • + 1 Mai mult

  Cu accent deosebit pe Asia, Universitatea din Manchester și-a deschis primul centru internațional în Hong Kong în 1992 și a oferit educație de management de clasă către directorii globali din Asia de Est, inclusiv Hong Kong, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, China de Sud și Macau de aproape 30 de ani.

  • London
  • Birmingham
  • Bristol
  • + 13 Mai mult

  Din septembrie 2021, examenul de calificare a solicitanților (SQE) va fi introdus treptat pentru a deveni noul mod centralizat de calificare ca avocat în Anglia și Țara Galilor. În cele din urmă va înlocui calea actuală spre practică - cursul de practică juridică (LPC). Cu o gamă largă de cursuri SQE, locații și opțiuni de studiu flexibile, vă vom pregăti pentru cariera dvs. de avocat, precum și pentru succesul examenului SQE. Pe lângă asistența pentru carieră, veți lucra în firma noastră de avocatură virtuală, împreună cu profesorii noștri experți, și veți dezvolta cunoștințe și abilități dincolo de SQE.

  • Hong Kong

  Universitatea orașului din Hong Kong (CityU) este o universitate mondială excelentă în domeniul cercetării și educației profesionale. Înființarea noului Colegiu de Inginerie nu ar fi putut veni într-un moment mai bun. În cinci ani, lumea va fi diferită. Tehnologia avansează într-un ritm fără precedent. Ca atare, este responsabilitatea noastră ca universitate să dăm studenților noștri o mentalitate care să îi inspire să continue învățarea. Noul colegiu are opt departamente academice concentrate. Împreună, acestea acoperă un spectru vibrant de domenii inginerești și promovează sinergia și comunicarea academică în cadrul colegiului.

  • Ma Liu Shui

  Fondată în 1991 de fostul nostru vice-cancelar prof. Charles Kao, cunoscut și ca „Părintele fibrelor optice” și laureat Nobel în fizică, Facultatea de Inginerie cuprinde experți de vârf din lume care sunt în fruntea disciplinelor lor și se angajează să excelență în predare și cercetare.

  • Hong Kong

  Facultatea de Arte este o parte esențială a Universității Baptiste Hong Kong, o instituție care este ferm angajată să fie „o universitate de artă liberală de frunte în Asia pentru lumea care oferă excelență academică într-o cultură grijulie, creativă și globală”.

  • Telegraph Bay

  Urmărindu-și rădăcinile de peste un secol, Universitatea din Hong Kong (HKU) se află astăzi cu mândrie ca una dintre instituțiile de conducere ale învățământului superior din Asia. Și odată cu aceasta, HKU Business School a devenit o școală de afaceri recunoscută și respectată pe scară largă în regiune.

  • Hong Kong

  Recunoscând poziția Hong Kong-ului ca centru juridic internațional, suntem încântați să oferim oportunități de educație postuniversitară de calitate aspiranților profesioniști din domeniul juridic ai orașului, cu un portofoliu larg de diplome în drept profesional, pregătire juridică de specialitate și cursuri de dezvoltare profesională continuă pentru avocați și avocați. Unul dintre cei mai longevivi furnizori specializați în educație juridică din Marea Britanie, din 1867 - am instruit mai mulți avocați practicanți în Marea Britanie decât oricine altcineva.

  • Hong Kong

  The Education University of Hong Kong este o instituție terțiară finanțată din fonduri publice, dedicată dezvoltării predării și învățării, printr-o ofertă diversificată de programe academice și de cercetare în domeniul educației cadrelor didactice și al științelor complementare în domeniul științelor sociale și umaniste.

  • Hong Kong

  Institutul International Culinary Institute (ICI), una dintre inițiativele strategice ale Grupului VTC, își propune să antreneze și să dezvolte talentul în domeniul artelor culinare, a vinului și a managementului evenimentelor pentru a susține statutul Hong Kong-ului ca destinație din Asia. Oferă programe de calitate și profesionale cu facilități de ultimă oră pentru a cultiva aspiranții culinari care să fie bine pregătiți în bucătăria internațională, susținând dezvoltarea carierelor de succes a studenților în industrie. ICI oferă o gamă largă de programe culinare profesioniste de calitate care acoperă zona europeană, mediteraneană, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu și bucătăriile americanilor, precum și brutărie și cofetărie.

  • Hong Kong

  Misiunea principală a Departamentului nostru este de a oferi studii aplicate în limba engleză pentru profesii și ne propunem să fim recunoscuți la nivel internațional ca un furnizor de top de studii universitare și postuniversitare axate pe comunicarea profesională.

  • Fayette
  • Hong Kong

  Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study.

  • Kowloon Tong

  Pentru mai mult de o jumătate de secol, Universitatea Baptistă din Hong Kong (HKBU) a fost la avangarda educației pentru afaceri din Asia, formând generații de lideri de afaceri. Sustinut intr-o traditie de excelenta academica, dar mereu asteptand cu nerăbdare noi orizonturi intelectuale, HKBU se mândrește să se străduiască să rămână mereu un adevărat pionier în educația afacerilor. Situată la intersecția dintre țările emergente din Asia și Occident, HKBU este situată în mod ideal pentru a face față schimbărilor care influențează lumea noastră, fie că este vorba de renașterea economică a Chinei, de impactul adâncirii globalizării sau de nevoia de noi standarde etice în epoca durabilitate.

  • Hong Kong

  Împărțind aceeași viziune de a oferi o educație de calitate și de a se strădui pentru excelență, WMG de la Universitatea din Warwick și Consiliul de Formare Profesională (VTC) s-au aliniat pentru a oferi o alegere valoroasă celor care doresc să dobândească valori, cunoștințe și abilități pentru a- angajare.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Mai mult

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.