Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Insula Man 2024

Numărul de instituții: 3
  • Douglas, Insula Man
  • Douglas, Regatul Unit

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Insula Man

  UCM are o reputație de lungă durată pentru excelență în instruire și educație pe insulă. Suntem mândri că am inspirat, provocat și împuternicit studenții noștri de-a lungul anilor să aibă un impact pozitiv asupra lumii din jurul lor. Oferim o gamă largă de cursuri, care includ opțiuni academice, profesionale și profesionale, precum și timp liber și recreere. EDUCAȚIE SUPLIMENTARĂ Cursurile noastre de perfecționare acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv: construcții, afaceri, administrație și IT; artă, design și media; inginerie și fabricație de autovehicule; coafură și terapie de înfrumusețare; sănătate; îngrijirea copiilor; ospitalitate și catering; informatică și IT; studii generale și sport. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina noastră de educație suplimentară și pagina de educație suplimentară.

  • Douglas, Insula Man

  Institute Of Directors (IoD) a fost fondat în 1903 și, în termen de trei ani, ni s-a acordat o Cartă regală pentru a sprijini, reprezenta și stabili standarde pentru liderii de afaceri la nivel național. Rămânem profund mândri de Carta noastră regală și rămâne în fruntea a tot ceea ce facem ca organizație.