Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Islanda 2023

Numărul de instituții: 6
  • Reykjavík

  Colegiul Tehnic Reykjavik a fost fondat în 2008, dar istoria sa datează din secolul al XIX-lea. Colegiul Tehnic Reykjavík este format din 8 școli și Academia Tehnică, oferind în jur de 50 de programe de studiu și 800 de cursuri în fiecare semestru. Fiecare școală are propriul director, precum și independența educațională.

  • Hvanneyri

  Agricultural University of Iceland (AUI) a fost înființată la 1 ianuarie 2005. Este o instituție educațională și de cercetare în domeniul agriculturii și științelor mediului. Accentul principal se pune pe conservarea și utilizarea durabilă a resurselor funciare și animale, inclusiv agricultura tradițională, horticultura și silvicultura, planificarea mediului, științele restaurării, dezvoltarea rurală și dezvoltarea durabilă.

  • Brattleboro
  • Washington
  • Oaxaca
  • + 14 Mai mult

  SIT Graduate Institute oferă diplome de master, certificate și programe de dezvoltare profesională cu axare internațională în domeniile transformării conflictelor, educației internaționale, dezvoltării durabile și TESOL. Din 1964, SIT pregătește profesioniști pentru a avea succes în medii interculturale și internaționale.

  • Ísafjörður

  Centrul Universitar din Westfjords este o organizație non-profit înființată în martie 2005. Are 40 de membri fondatori, inclusiv toate instituțiile de învățământ superior ale țării. Centrul a început să funcționeze în Vestrahús din Ísafjörður în ianuarie 2006. Aceeași clădire găzduiește birouri ale Institutului de cercetare marină, laboratoarele islandeze de pescuit și Centrul de cercetare islandez Avalanșă de zăpadă, printre altele. Centrul de Dezvoltare Regională Westfjords este, de asemenea, situat aici, iar toate organizațiile reprezentate în clădire au facilități comune de recepție.

  • Borgarnes

  Bifröst University was founded in Reykjavík Iceland in 1918 on the model of Ruskin College, Oxford, under the name Samvinnuskólinn or the Cooperative College. From the start, its role was to educate leaders for business and society at large.

  • Reykjavík

  Our mission is to train experts in the field of clean energy to help build a sustainable world.