Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Kârgâzstan 2023

Numărul de instituții: 9
  • Bishkek

  UNIVERSITATEA INTERNAȚIONALĂ ALA-TOO este formată din cinci blocuri, cu săli de clasă și laboratoare dotate cu internet și tablouri interactive interactive. Există patru facultăți, trei institute și 16 departamente în AIU. Limba principală de predare este engleza. Rusa, kirgiză și turcă sunt limbi auxiliare.

  • Jalal-Abad

  Universitatea de Stat Jalal-Abad este o instituție publică concepută pentru a oferi învățământ superior în următoarele domenii: electronică, energie; constructie; educaţie; complex agroindustrial. Universitatea ține cu multă atenție promovarea idealurilor virtuoase și conceptul de educație pentru întreaga persoană.

  • Bishkek

  Kyrgyz National University numită după Jusup Balasagyn (KNU), este o instituție publică de învățământ superior din Kârgâzstan. Este cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior din Republica Kârgâzstan. Campusul principal al universității este situat în Bișkek - capitala Kârgâzstanului.

  • Bishkek

  Kyrgyz National Agrarian University , numită după KISkriabin, este o instituție publică de învățământ superior din Kârgâzstan. Campusul principal este situat în inima capitalei Kârgâzstanului - Bișkek. Kyrgyz National Agrarian University , numită după KISkriabin, ocupă cu încredere un loc printre primele 20 de universități din Kârgâzstan.

  • Bishkek

  De la înființare, Universitatea Manas din Kârgâzstan, Turcia, a luat în considerare efectuarea unor studii educaționale calificate în rândul republicilor turcești, printre atribuțiile sale principale. Universitatea noastră își propune să ajute tinerii turci, echipați cu un sistem de învățământ modern și contemporan, cu o înțelegere comună, să crească persoane conștiente, autosuficiente și responsabile.

  • Bishkek

  Kyrgyz State Technical University , numită după I. Razzakov ( KSTU ), este pilotul educației inginerești din Kârgâzstan. Universitatea pregătește specialiști cu înaltă calificare în diverse domenii pentru republica noastră, aproape și departe în străinătate.

  • Bishkek

  Kyrgyz Economic University , numită după M. Ryskulbekov, este singura instituție de învățământ din țara noastră care a evoluat de la FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) la Universitate. Universitatea noastră este unul dintre liderii sistemului de modernizare a învățământului superior al Republicii Kârgâzstan.

  • Bishkek

  University Of Central Asia ( UCA ) este o universitate privată, non-profit, laică. Misiunea University Of Central Asia este de a promova dezvoltarea socială și economică a Asiei Centrale.

  • Bishkek

  The OSCE Academy in Bishkek is a regional center for post-graduate education, capacity building, research, and dialogue. The OSCE Academy, created by the Memorandum of Understanding between the OSCE and the Government of Kyrgyzstan, is supported by Norway, Finland, Germany, the USA, Denmark, Canada and other OSCE participating States.