Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Letonia 2023

Numărul de instituții: 9
  • Liepāja

  Alegeți să studiați la Liepaja University - este cheia dezvoltării dvs.!

  • Riga

  The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest comprehensive and leading research universities in the Baltics. The University offers more than 130 state-accredited academic and professional study programs.

  • Riga

  EKA este situat în Riga, Str. Lomonosova. 1, clădirea 5 - strada poartă numele marelui om de știință a cărui activitate combina tradiții creative, academice și profesionale. Clădirea în care se află astăzi EKA a fost construită în 1909. Acum clădirea este complet renovată, iar echipamentele sale tehnice sunt pe deplin conforme cu standardele instituțiilor de învățământ superior din Europa.

  • Riga

  Turiba University este cea mai mare universitate privată din Țările Baltice, specializată în educație pentru afaceri și turism. Universitatea oferă educație în domeniile Afaceri, Turism, Comunicare, Logistică și IT. Turiba a primit recunoașterea angajatorilor și s-a clasat în poziția de top a celor mai recunoscute universități. 99,61% dintre absolvenți sunt angajați - este cea mai mare rată de ocupare a forței de muncă din universitățile letone, în plus, peste 80% studenți lucrează în timpul studiilor.

  • Ventspils

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) a fost înființată în 1997 ca universitate de stat și instituție științifică autonomă. Activitatea sa de bază este de a desfășura cercetări științifice și de a implementa programe de studii academice și profesionale.

  • Riga

  Institutul de Stat de Cultură Fizică din Letonia (LVFKI) și-a început activitatea la 1 ianuarie 1946 prin decizia Consiliului Comisarilor Poporului LSSR.

  • Jelgava

  Suntem unul dintre cele mai mari instituții de învățământ superior din Letonia, care își propune să promoveze potențialul intelectual, să încurajeze tinerii să dobândească studii superioare academice și profesionale, să dezvolte cercetarea și să contribuie la dezvoltarea culturală. LBTU are mai multe profiluri și oferă studii și cercetări în științe biologice, științe inginerie și științe sociale.

  • Riga

  TSI este o universitate tehnică modernă și dinamică de științe aplicate, situată în Riga, Letonia, care oferă educație de înaltă calitate în letonă și engleză, cu accent pe cercetarea aplicată. Letonia este situată în nord-estul Europei, cu o coastă de-a lungul Mării Baltice, cu capitala Riga, una dintre metropolele europene cu viață socială activă, arhitectură uluitoare, parcuri verzi și oameni prietenoși. TSI creează un mediu educațional vibrant cu lectori foarte apreciați din întreaga lume. TSI este o comunitate de oameni pasionați, implicați și dedicați, care oferă o abordare individuală studenților cu scopul de a crea relații de lungă durată. TSI creează un mediu educațional vibrant cu prelegeri foarte apreciate din întreaga lume.

  • Rēzekne

  Rezekne University of Applied Sciences (R?zeknes Tehnolo?iju Akad?mija)</strong> is a one of most fast growing universities in Latvia. Higher education in Rezekne, one of regional cities in Latvia, rooted since 1925. For almost 100 years, Rezekne University of Applied Sciences was Alma mater for many successful leaders. Each student at Rezekne University of Applied Sciences are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year around 400 students enroll and in total more than 2000 students study in on our campus. The size of the university gives opportunity for close interaction between students and personnel on all stages of studies. Numerous international partners and the exchange program students make a multicultural environment in university. More than 200 Erasmus students and academics participated in exchange every year. At Rezekne University of Applied Sciences you build networks that last a life time.