Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Lituania 2023

Numărul de instituții: 20
  • Kaunas

  Descoperiți un loc de experiențe de modelare a vieții într-o atmosferă liberală unică, un mediu de lucru creativ vibrant și o comunitate diversă de studenți și savanți inspiratori

  • Klaipėda County

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) este o instituție de învățământ superior modernă, deschisă societății și independentă, fondată în 1994, care pregătește profesioniști în științe sociale și fizice care se concentrează pe piața forței de muncă lituaniană și europeană. LTVK implică oportunități de carieră promițătoare, schimburi internaționale și timp liber tipic pentru studenți. Misiune. Universitatea de Afaceri din Lituania este hotărâtă să pregătească profesioniști creativi, calificați, să stabilească condiții pentru învățarea pe tot parcursul vieții prin acordarea unei diplome profesionale de licență și să desfășoare cercetarea aplicată necesară dezvoltării regionale. Viziune. Lituania Business University este o instituție de învățământ superior inovatoare, transparentă, activă social și responsabilă, recunoscută la nivel internațional, versatilă pentru evoluțiile de pe piața muncii și pregătită să răspundă nevoilor societății.

  • Kaunas

  Universitatea de Științe Aplicate Kaunas (în lituaniană - Kauno Kolegija ) este o instituție publică de învățământ superior multidisciplinară situată în Lituania (una dintre cele trei țări baltice) care oferă educație în domeniile ingineriei, tehnologiei, științelor sociale, umaniste, artelor, medicinei și sănătății științe. Oferă un spectru larg de programe de studii de licență cu prejudecăți practice pentru aproximativ 5500 de studenți care studiază la 4 facultăți.

  • Kaunas

  Universitatea este cea mai mare instituție de învățământ superior pentru științe biomedicale din Lituania, integrând cu succes studii, cercetări și practici clinice. LSMU este format din două academii principale: Academia Medicală și Academia Veterinară.

  • Vilnius
  • Kaunas
  • Šiauliai

  Bine ați venit la Vilnius University - cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior lituaniană. De la înființarea sa în secolul al XVI-lea, Vilnius University , ca parte integrantă a științei și culturii europene, a întruchipat conceptul de universitate clasică și unitatea de studii și cercetare.

  • Kaunas

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences este o instituție independentă de învățământ superior catolică care își propune să desfășoare programe de studii integrate de știință și afaceri gestionate pe baza paradigmei pedagogice ignațiene.

  • Kaunas

  Kaunas University of Technology , KTU este una dintre cele mai mari universități tehnologice din Marea Baltică. Cunoscut pentru legăturile sale cu afacerile, leadershipul în cercetarea științifică, programele de studiu interdisciplinare flexibile și experiența de studiu de neuitat, KTU avansează rapid pentru a deveni cea mai bună alegere de studiu din regiune.

  • Vilnius County

  În structura sa actuală, Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) a fost înființat în 2008 prin integrarea Colegiului Tehnic Vilnius în Colegiul Vilnius de Construcții și Proiectare. Originea Facultății Tehnice datează din anii 1930 (Școala Tehnică).

  • Šlienava

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) este înființată aproape de orașul Kaunas (Lituania centrală) și oferă studii superioare - acordă diplomă de licență profesională.

  • Kaunas

  Lithuanian Sports University ( LSU ) se mândrește că este singura universitate specializată din Lituania, care unește Mișcarea și Știința Sportului de peste opt decenii.

  • Vilnius

  Vilniaus kolegija /University of Applied Sciences is open to novelties. It is a flexible and continually changing higher educational institution that is harmoniously combining labor market needs with the development of promising areas of science and art. The educational institution has been encouraging the teachers and students’ creativity and responsibility likewise the requirements for a high-quality performance.

  • Kaunas

  Clasat în clasamentul QS World University ca lider în țară prin internaționalitatea sa, VMU este singura instituție publică de învățământ superior din Lituania și una dintre puținele din regiunea în care este oferită o largă educație pentru arte liberale. Acest lucru înseamnă că studenții își pot schimba și organiza programul în mod liber, minor într-un domeniu și major în altul, călătorii în străinătate la schimb internațional și pregătiți-vă pentru aceste călătorii, urmând unele dintre cele 30 de cursuri de limbi străine disponibile. Ca o reflectare a tendințelor academice globale, tot mai multe prelegeri (cursuri separate și chiar programe de studiu întregi) sunt predate în engleză, multe dintre ele de profesori din străinătate. VMU oferă programe de licență și masterat, care sunt predate în întregime în engleză. Fiecare universitate semestrială adună comunitatea internațională colorată, care unește reprezentanți din aproape 60 de țări din întreaga lume.

  • Vilnius County

  De la începerea activităților sale în 1999, Universitatea de Management și Economie ISM a avut un scop de la bun început - să ofere studii inovatoare, calitative și instruire în management și economie pentru tineri creativi, ambițioși și manageri de afaceri deja experimentați. Recunoașterea clienților (studenți, companii și absolvenți), Recunoaștere internațională și durabilitate. Calitatea și internaționalitatea au devenit cele mai importante priorități ale activităților universității. Acest obiectiv a fost evaluat de acreditarea internațională a calității (IQA) acordată ISM în 2006 de către Asociația de dezvoltare a managementului central și est european (CEEMAN), certificând astfel că ISM aparține universităților care oferă cele mai avansate studii de afaceri din regiune.

  • Milan
  • Leeds
  • Vilnius
  • + 1 Mai mult

  The Istituto Universitario di Lingue Moderne (I.U.L.M.) was founded in 1968 by the Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, under the inspiration of Senator Carlo Bo and Professor Silvio Baridon. From the very beginning the idea behind the project was to satisfy the demands of the labour markets based on analyses of current trends.

  • Vilnius

  ISLB offers contemporary undergraduate degree programmes which allow students to develop knowledge, abilities and attitudes required in the global labour market and essential to cope in the wider world in the future. The educational process is tailored towards practice-oriented studies and professional training which comprise collaborative and experiential teaching and learning methods as a reflection of the student-centred approach.