Keystone logo
Regatul Unit

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Regatul Unit 2023

Numărul de instituții: 777
  • Shadwell, Regatul Unit

  LIS este o nouă instituție din Londra. Programele lor sunt profund interdisciplinare și structurate în jurul unor probleme complexe, din lumea reală. De ce? Pentru că lumea este saturată de probleme complexe care necesită o abordare interdisciplinară; soluțiile lor nu vor veni dintr-un singur subiect sau specialitate. De la schimbările climatice la cultura organizațională, problemele complexe de astăzi trebuie abordate din mai multe perspective. Aceasta este ceea ce face LIS. Își învață studenții să devină experți în rezolvarea problemelor.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este pentru studenții care abordează învățarea ca un mod de viață. Oferim o comunitate de sprijin în care studenții și profesorii interacționează împreună în procesul de învățare. IE University are o comunitate personalizată, centrată pe studenți, cu o diversitate bogată de indivizi, idei și abordări. În fiecare an, peste 130 de naționalități sunt reprezentate în campusul său, peste 75% dintre studenții săi provin din afara Spaniei. Universitatea IE este recunoscută în întreaga lume și de către cele mai prestigioase asociații pentru predarea sa de înaltă calitate. Cu o viziune inovatoare, spirit antreprenorial și un accent pe științe umaniste și rigoare academică, IE University se angajează să formeze profesioniști care vor face diferența în societate. Abordarea noastră bazată pe practică a învățării începe în sala de clasă și continuă în întreaga lume, pregătindu-ne studenții să devină profesioniști internaționali. Dacă doriți o educație inspiratoare și provocatoare, care să vă modeleze cine sunteți și cine veți deveni, IE University vă va lărgi orizonturile, vă va conecta cu lumea și vă va ghida pe calea unică necesară pentru a vă atinge obiectivele.

  • Kingston upon Thames, Regatul Unit
  • London, Regatul Unit

  La Universitatea Kingston, suntem pasionați de creșterea șanselor de viață ale studenților noștri, ajutându-i să profite la maximum de oportunitățile de învățare și dotându-i cu abilitățile și cunoștințele viitoare necesare în locul de muncă solicitant al secolului 21.

  • Oxford, Regatul Unit

  Lady Margaret Hall („LMH”) este un colegiu din Universitatea din Oxford. Fondatorii au numit Colegiul în onoarea doamnei Margaret Beaufort, mama regelui Henric al VII-lea și un patron renumit al erudiției și învățării. Primii nouă studenți au fost admiși în 1879. Colegiul a crescut, și-a deschis porțile bărbaților și este acum o comunitate de peste 600 de studenți și 45 de bursieri. LMH este unul dintre cele 39 de colegii constitutive ale Universității din Oxford, una dintre cele mai bine clasate universități din lume și cea mai veche universitate din lumea vorbitoare de limbă engleză.

  • Leeds, Regatul Unit

  Adunăm experți în informatică, chimie, inginerie, matematică, fizică și astronomie pentru a oferi educație și cercetare remarcabilă a studenților în următoarele școli.

  • South Kensington, Regatul Unit

  Ca parte a Imperial College London, un lider global în știință și tehnologie, conducem afacerile globale și transformarea socială prin fuziunea dintre afaceri, tehnologie și mentalitate antreprenorială. Combinăm gândirea și perspectiva inovatoare cu noile tehnologii pentru a dezvolta soluții la problemele din lumea reală, în beneficiul afacerilor și îmbunătățirea societății.

  • London, Regatul Unit

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) este un nume respectat în educația britanică de peste 140 de ani. Oferim cursuri universitare și postuniversitare pentru studenții din Marea Britanie și internaționali, cu normă parțială și cu normă întreagă. În calitate de colegiu universitar mai mic, specializat, cu o facultate expertă, suntem în poziție perfectă pentru a vă ajuta în călătoria dvs. în carieră - am ajutat mii de studenți din întreaga lume să facă exact asta. Cursurile noastre oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră în afaceri, management, știința datelor și finanțe, cu un accent puternic pe abilitățile practice luate din situații reale.

  • London, Regatul Unit

  King's College London este o universitate de renume internațional, care oferă educație excepțională și cercetare de vârf la nivel mondial. Suntem dedicați să promovăm schimbări pozitive și durabile în societate și să realizăm viziunea noastră de a face lumea un loc mai bun.

  • London, Regatul Unit

  Cu sediul într-una dintre cele mai interesante capitale ale lumii, London Met găzduiește o comunitate primitoare de studenți, profesori și gânditori inovatori inspirați și hotărâți. Oferim o gamă largă de cursuri, de la diplome de licență și postuniversitare până la cursuri scurte și calificări profesionale, dintre care multe sunt disponibile pentru a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă, pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor și stilului dumneavoastră de viață.

  • Madison, Statele Unite ale Americii
  • Teaneck, Statele Unite ale Americii
  • + 3 Mai mult

  Cea mai mare universitate privată din New Jersey, FDU este o instituție non-profit, non-sectară, multicampus. Fondată în 1942, FDU a obținut statutul de patru ani în 1948 și aprobarea ca universitate în 1956. Universitatea oferă peste 100 de programe de licență și studii superioare, inclusiv programe de doctorat în farmacie, practică de asistență medicală, psihologie clinică și psihologie școlară; și o școală de afaceri acreditată de AACSB. Programele de studii sunt oferite în două campusuri din New Jersey și în două locații FDU din afara SUA: Wroxton College, în Oxfordshire, în Anglia, și Vancouver Campus, în British Columbia, Canada.

  • Bradford, Regatul Unit

  La Universitatea din Bradford, ne concentrăm pe crearea condițiilor pentru impactul social, cultural și economic. Ne angajăm în incluziunea socială, iar munca noastră de a extinde oportunitățile și de a le permite studenților să-și atingă potențialul ne-a determinat să depășim în ultimii doi ani indicele de mobilitate socială al universităților engleze.

  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • San Francisco, Statele Unite ale Americii
  • + 4 Mai mult

  Mai mult decât o școală de afaceri non-profit, Hult este o comunitate multiculturală dinamică care educă, inspiră și conectează unele dintre cele mai avansate talente de afaceri din lume. Schimbăm abordarea tradițională a educației, folosind experiențe de învățare prin practică pentru a transforma setul de abilități ale studenților din momentul în care ni se alătură, în cel al unui om de afaceri excepțional, din momentul în care absolvă.

  • Belfast, Regatul Unit

  Bine ați venit la Facultatea de Arte, Științe Umaniste și Științe Sociale de la Queen's University Belfast. Suntem o comunitate dinamică de cercetători, savanți și studenți recunoscuți la nivel internațional, care se angajează să creeze și să susțină un loc modern și semnificativ de învățare conectată. Suntem deschiși tuturor talentelor, primim provocările și schimbările și suntem dedicați să folosim expertiza noastră în domeniu pentru a face diferența în vieți la nivel local, național și internațional.

  • Wallisdown, Regatul Unit

  Alăturați-vă comunității noastre online și cufundați-vă în creativitate. Faceți cunoștință cu colegii de creație pe măsură ce vă modelați profesia prin învățarea online. Cursurile noastre sunt concepute pentru oameni pasionați de ceea ce fac și motivați să facă următorii pași în carieră în propriul ritm, în propriul spațiu. Dacă ați căutat un semn pentru a ni se alătura, acesta este.

  • Neuchâtel, Elveţia
  • Leicester, Regatul Unit
  • + 1 Mai mult

  CIES - Centrul Internațional de Studii Sportive, este un centru de studii independent situat în Neuchâtel, Elveția. A fost creat în 1995 ca o fundație între Federația Internațională de Fotbal (FIFA), Universitatea din Neuchâtel, orașul și statul Neuchâtel.