Keystone logo
Maroc

Studiu MBA în Maroc 2024

Studiază în Maroc

Maroc are paisprezece universități majore publice, precum și școlile de specialitate și universități internaționale. Grade de afaceri sunt de obicei luate la o universitate de stat sau o universitate internațională. Instituțiile private sunt, de asemenea, în Maroc. Unul dintre motivele pentru elevii aleg Marocul este din cauza creșterii imens de sectorul educației de management al afacerilor. Suportabilitate a programului și posibilitatea de a studia intr-o zona cu istorie bogată și moștenirea culturală sunt toate contribuie la această creștere. Un grad de afaceri de licență nevoie de patru ani de studiu full-time și un maestru 's grad nevoie de doi ani de studiu full-time. Anul universitar din Maroc are două semestre. Semestrul de toamna se desfasoara in perioada august-decembrie, iar semestrul de primavara trece din ianuarie-mai. Multe școli oferă, de asemenea un termen mai scurt de vară.Studiu în Maroc ofera avantajul de a studia într-o țară arabă care are un palmares de a produce profesionisti de afaceri excelente. Elevii care au absolvit cu un grad de afaceri din Maroc va fi gata pentru a deveni lideri de afaceri din lumea arabă. O înțelegere mai profundă a culturii arabe și oamenii din această regiune va ajuta cu activități de afaceri în viitor. Cei care urmăresc un masterat de Afaceri în Maroc va fi într-o poziție mai bună pentru roluri de conducere și promoțiile din cauza educației lor extinse. Costul de a studia în Maroc este una dintre beneficiile acestui domeniu. Cei mai mulți studenți vor găsi de școlarizare a fi destul de accesibile. Costul de școlarizare în universitățile particulare vor varia în funcție de universitate și programul ales.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  171
 • Ponderea utilităților

  12
 • Abonament la internet

  31
 • Transport local

  14

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  5
 • Pint de bere locală

  2

Despre Maroc

Marocul este o țară arabă situată în regiunea Maghreb de Africa de Nord. Bucurându-se de libertate care nu este comun printre vecinii săi, a fost mult timp un actor major în istoria regiunii. Astăzi, monarhia constituțională este de a deveni o destinație turistică populară, atracție peste 10 milioane de turisti pe an. Orașele sale antice și frumos teren montan atrage oameni la Maroc pentru a experimenta țară cultura și frumusețea 's pentru ei înșiși. Casablanca, cel mai mare oras sa, este unul dintre cele mai mari atrage de turisti, făcut celebru în filme clasice de la Hollywood. În ceea ce Maroc continuă să crească ca o putere economică și politică, mulți oameni își îndreaptă atenția către sistemul său de învățământ ca o oportunitate pentru studiu internațional.

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student

Preț și valută

Taxele pentru viza de student pentru Maroc variază în funcție de naționalitatea solicitantului.

Pentru cetățenii SUA, taxele sunt următoarele:

 • Perioada de ședere de la 3 la 90 de zile (o singură intrare): 23,85 USD
 • Perioada de ședere de la 3 la 90 de zile (două intrări): 35,80 USD

Cine poate solicita viza?

Multe naționalități pot intra în Maroc până la 90 de zile fără viză.

Dacă cursul tău de studiu durează mai mult de 90 de zile, va trebui să obții o viză de student.

Unde puteți face cererea?

Ambasada Marocului / Online

Solicitați viza de student la cea mai apropiată ambasadă a Marocului din țara dvs. de rezidență. De asemenea, puteți trimite cererea online.

website:

Cum se face cererea?

Aplicați pentru viza după ce ați primit o scrisoare de admitere la o instituție recunoscută din Maroc.

De obicei, va trebui să trimiteți următoarea documentație:

 • Un formular de cerere de viză completat și semnat corespunzător
 • Pașaport original (valabil peste 6 luni la data intrării)
 • Copie a pașaportului original (paginile 1-3)
 • Două fotografii color dimensiune pașaport cu fundal alb
 • Copie a scrisorii de admitere sau a înscrierii la clasă eliberată de școala din Maroc
 • Copie după biletele de avion sau după rezervarea confirmată
 • Certificare că aveți suma necesară pentru întreținere în funcție de durata cursului dvs.

Când trebuie să aplicați?

Timpul de procesare a cererii este cuprins între 2 și 15 zile lucrătoare.

Viza de student în Maroc este valabilă de obicei pentru o perioadă de 3 ani.

Timp de procesare

15 Days

Oportunități de lucru

Rezidenții străini nu pot lucra în locuri de muncă care ar putea fi ocupate de un cetățean marocan. Deținătorilor de vize pentru studenți, de obicei, nu li se permite să lucreze în timp ce studiază în Maroc. Verificați la ambasada dvs.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.

Vă rugăm să rețineți că, înainte de a putea fi eliberată o viză, toți solicitanții de viză de student trebuie să demonstreze legături sociale și economice puternice cu țara lor de reședință, astfel încât să le oblige să se întoarcă după o ședere temporară de studii în Maroc.