Keystone logo
Maroc

Studiu MBA în Maroc 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  165
 • Ponderea utilităților

  13
 • Abonament la internet

  32
 • Transport local

  14

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  6
 • Pint de bere locală

  2

Despre Maroc

Marocul este o țară arabă situată în regiunea Maghreb de Africa de Nord. Bucurându-se de libertate care nu este comun printre vecinii săi, a fost mult timp un actor major în istoria regiunii. Astăzi, monarhia constituțională este de a deveni o destinație turistică populară, atracție peste 10 milioane de turisti pe an. Orașele sale antice și frumos teren montan atrage oameni la Maroc pentru a experimenta țară cultura și frumusețea 's pentru ei înșiși. Casablanca, cel mai mare oras sa, este unul dintre cele mai mari atrage de turisti, făcut celebru în filme clasice de la Hollywood. În ceea ce Maroc continuă să crească ca o putere economică și politică, mulți oameni își îndreaptă atenția către sistemul său de învățământ ca o oportunitate pentru studiu internațional.

Studiază în Maroc

Maroc are paisprezece universități majore publice, precum și școlile de specialitate și universități internaționale. Grade de afaceri sunt de obicei luate la o universitate de stat sau o universitate internațională. Instituțiile private sunt, de asemenea, în Maroc. Unul dintre motivele pentru elevii aleg Marocul este din cauza creșterii imens de sectorul educației de management al afacerilor. Suportabilitate a programului și posibilitatea de a studia intr-o zona cu istorie bogată și moștenirea culturală sunt toate contribuie la această creștere. Un grad de afaceri de licență nevoie de patru ani de studiu full-time și un maestru 's grad nevoie de doi ani de studiu full-time. Anul universitar din Maroc are două semestre. Semestrul de toamna se desfasoara in perioada august-decembrie, iar semestrul de primavara trece din ianuarie-mai. Multe școli oferă, de asemenea un termen mai scurt de vară.Studiu în Maroc ofera avantajul de a studia într-o țară arabă care are un palmares de a produce profesionisti de afaceri excelente. Elevii care au absolvit cu un grad de afaceri din Maroc va fi gata pentru a deveni lideri de afaceri din lumea arabă. O înțelegere mai profundă a culturii arabe și oamenii din această regiune va ajuta cu activități de afaceri în viitor. Cei care urmăresc un masterat de Afaceri în Maroc va fi într-o poziție mai bună pentru roluri de conducere și promoțiile din cauza educației lor extinse. Costul de a studia în Maroc este una dintre beneficiile acestui domeniu. Cei mai mulți studenți vor găsi de școlarizare a fi destul de accesibile. Costul de școlarizare în universitățile particulare vor varia în funcție de universitate și programul ales.

Visa Requirements

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Student Visa

Preț și valută

The student visa fees for Morocco vary based on the nationality of the applicant.

For US citizens, the fees are the following:

 • 3 to 90 days stay period (one entry): $23.85
 • 3 to 90 days stay period (two entries): $35.80

Cine poate solicita viza?

Many nationalities can enter Morocco for up to 90 days without a visa.

If your study course is longer than 90 days, you will need to get a student visa.

Unde puteți face cererea?

Moroccan embassy / Online

Apply for your student visa at the nearest Moroccan embassy in your resident country. You may also be able to send in the application online.

website:

Cum se face cererea?

Apply for the visa after you have received a letter of admission to a recognized institution in Morocco.

You will typically need to submit the following documentation:

 • A visa application form duly filled out and signed
 • Original passport (valid for over 6 months at the entry date)
 • Copy of the original passport (Pages 1-3)
 • Two passport size color photos with white background
 • Copy of the admission letter or class registration issued by the school in Morocco
 • Copy of the plane tickets or of the confirmed reservation
 • Certification that you have the required amount of money for maintenance based on the length of your course.

Când trebuie să aplicați?

The application processing times are between 2 and 15 working days.

The student visa to Morocco is typically valid for a period of 3 years.

Timp de procesare

15 Days

Oportunități de lucru

Foreign residents cannot work in jobs that could be filled by a Moroccan citizen. Student visa holders are usually not allowed to work while they study in Morocco. Check with your embassy.

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.

Please note that before a visa can be issued, all student visa applicants must demonstrate strong social and economic ties to their country of residence such that compel their return after a temporary study stay in Morocco.