Keystone logo
Mexic

Studiu MBA în Mexic 2024

Studiază în Mexic

În ceea ce Mexic continuă să crească ca o putere economică, tragerea la sorti de multe universități sale vor crește, de asemenea,. Unul dintre avantajele de a studia afaceri în Mexic este de școlarizare scăzut și calitatea înaltă a educației. Un alt avantaj de a lua un MBA în Mexic este sansa de a studia în limba spaniolă. Spaniolă este în creștere ca una dintre cele mai importante limbi din lume, și mai ales în emisfera vestică. Studenții care vorbesc fluent limba spaniolă va fi foarte căutat ca această tendință continuă. Programe de MBA din Mexic avea loc în una din universitățile, care sunt situate în Mexic 's principalele orașe. Opțiuni de studiu full-time și part sunt disponibile, astfel încât studenții care sunt deja într-un domeniu profesional pot continua să lucreze acest domeniu în timp ce studia. O serie de program de afaceri se concentrează, inclusiv de marketing, afaceri internaționale, finanțe și management de proiect, sunt de asemenea disponibile pentru cei care urmăresc nivel de absolvent de formare afaceri în Mexic.Universități mexican împart ani școlari lor în semestre sau trimestre. Școala începe la sfârșitul lunii iulie, și aproape fiecare universitate sa primeasca trei săptămâni de pe la Crăciun. Datele reale ale semestre sau trimestre vor varia în funcție de universitate ales. La absolvire cu un MBA la o universitate de prestigiu mexican, elevii vor fi gata să ia poziții de nivel superior în afaceri. Acestea sunt managerii și supraveghetorii t el Next Generation, iar unele se pot afla chiar în poziții de luptă pentru proprietar sau CEO al unei companii. Pentru cei care sunt fluent în limba spaniolă, oportunitățile pentru studierea afaceri în Mexic sunt destul de excelente.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  316
 • Ponderea utilităților

  19
 • Abonament la internet

  27
 • Transport local

  19

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Mexic

Se invecineaza cu Statele Unite la sud la Texas, Mexicul este a doua țară cea mai populată din America Latină și cea mai populată țară care vorbește spaniolă. Ea are una dintre cea mai mare economie din lume 's și este un producător puternic de argint și ulei. Considerat de mulți ca o țară recent industrializate și în curs de dezvoltare putere, Mexic are multe de oferit lumii moderne. În plus față de puterea sa economică, Mexic este cunoscut pentru istoria sa bogată. Ea dispune de 32 UNESCO World Heritage și este a zecea cea mai vizitata tara din lume. Astăzi, oamenii se înghesuie în Mexic pentru a explora ruine antice și petreacă timpul pe frumoasa coasta a acestei țări din America Latină. Picant, produse alimentare aromate din țară este o altă remiză pentru vizitatori internaționale.

Cerințe pentru Viză

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viză de student rezident temporar (Resident Temporal Estudiante)

Preț și valută

USD 30

Costul eliberării vizei de student variază în funcție de naționalitate. Poate fi oriunde între 17 și 30 USD.

Cine poate solicita viza?

Dacă sunteți cetățean sau rezident permanent al spațiului Schengen, Regatul Unit, SUA, Canada sau Japonia, sau dacă aveți o viză valabilă pentru oricare dintre aceste țări, nu aveți nevoie de viză pentru Mexic dacă scopul vizitei dvs. este studiază și dacă durata șederii dumneavoastră nu depășește 180 de zile.

Studenții care provin din alte țări sau care vor vizita pentru o perioadă mai mare de 180 de zile trebuie să solicite o viză de student în Mexic.

Unde puteți face cererea?

Biroul Consular

Trebuie să solicitați personal pentru o viză de rezident temporar pentru studenți la biroul consular cel mai apropiat de locul de reședință.

website:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Cum se face cererea?

Solicitanților li se cere să solicite o viză în persoană printr-o programare pre-aranjată la interviu.

 1. Pașaport valabil cu minim 6 luni de la întoarcere.
 2. Scrisoarea originală de acceptare de la școala/instituția din Mexic.
 3. Scrisoarea sau certificatul original care indică acoperirea cheltuielilor studentului, inclusiv bursa integrală și în cazul în care acesta va rămâne la o familie gazdă nu uitați să atașați actul de identitate al membrului conducător al familiei. În cazul în care nu sunt incluse bursa sau cheltuielile, este obligatorie prezentarea extraselor de cont pentru ultimele 3 luni.
 4. În cazul minorilor - Certificatul de naștere al elevului Apostilat corespunzător.
 5. Studenții internaționali trebuie să prezinte dovada asigurării medicale/accidentale cu acoperire internațională.
 6. De asemenea, este necesară declarația medicală care să ateste starea de sănătate și care să indice că candidatul nu suferă de vreuna dintre boli.
 7. Taxa de procesare a vizei.
 8. Formular de cerere completat.
 9. O fotografie color, dimensiunea pașaportului, cu fața descoperită.

Odată ce solicitanții au intrat pe teritoriul mexican, aceștia trebuie, în primele 30 de zile calendaristice, să solicite la Institutul Național de Migrație cardul de ședere care le acreditează șederea legală în țară și le permite să rămână în Mexic.

Când trebuie să aplicați?

O viză de student mexican poate fi eliberată în medie în 2 zile și poate dura până la 3 săptămâni, în funcție de naționalitatea solicitantului. Ar trebui să aplicați cu mult timp înainte.

Valabilitatea vizei de student este de un an.

Timp de procesare

2 Days

Oportunități de lucru

Studenții nu pot lucra sau se angaja în nicio activitate remunerativă în timp ce au o viză de student în Mexic.

Când studentul a fost invitat de o companie/instituție mexicană să desfășoare activități lucrative, compania/instituția mexicană trebuie să solicite un permis de muncă la Institutul Național de Migrație din Mexic (www.inm.gob.mx).

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Autoritățile de imigrare pot decide să refuze cererea de intrare în țară dacă solicitantul este supus unui proces penal sau a fost condamnat pentru o infracțiune gravă.