Keystone logo

Studiu MBA în Mexic 2023

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  265
 • Ponderea utilităților

  17
 • Abonament la internet

  26
 • Transport local

  17

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  6
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  2

Despre Mexic

Se invecineaza cu Statele Unite la sud la Texas, Mexicul este a doua țară cea mai populată din America Latină și cea mai populată țară care vorbește spaniolă. Ea are una dintre cea mai mare economie din lume 's și este un producător puternic de argint și ulei. Considerat de mulți ca o țară recent industrializate și în curs de dezvoltare putere, Mexic are multe de oferit lumii moderne. În plus față de puterea sa economică, Mexic este cunoscut pentru istoria sa bogată. Ea dispune de 32 UNESCO World Heritage și este a zecea cea mai vizitata tara din lume. Astăzi, oamenii se înghesuie în Mexic pentru a explora ruine antice și petreacă timpul pe frumoasa coasta a acestei țări din America Latină. Picant, produse alimentare aromate din țară este o altă remiză pentru vizitatori internaționale.

Studiază în Mexic

În ceea ce Mexic continuă să crească ca o putere economică, tragerea la sorti de multe universități sale vor crește, de asemenea,. Unul dintre avantajele de a studia afaceri în Mexic este de școlarizare scăzut și calitatea înaltă a educației. Un alt avantaj de a lua un MBA în Mexic este sansa de a studia în limba spaniolă. Spaniolă este în creștere ca una dintre cele mai importante limbi din lume, și mai ales în emisfera vestică. Studenții care vorbesc fluent limba spaniolă va fi foarte căutat ca această tendință continuă. Programe de MBA din Mexic avea loc în una din universitățile, care sunt situate în Mexic 's principalele orașe. Opțiuni de studiu full-time și part sunt disponibile, astfel încât studenții care sunt deja într-un domeniu profesional pot continua să lucreze acest domeniu în timp ce studia. O serie de program de afaceri se concentrează, inclusiv de marketing, afaceri internaționale, finanțe și management de proiect, sunt de asemenea disponibile pentru cei care urmăresc nivel de absolvent de formare afaceri în Mexic.Universități mexican împart ani școlari lor în semestre sau trimestre. Școala începe la sfârșitul lunii iulie, și aproape fiecare universitate sa primeasca trei săptămâni de pe la Crăciun. Datele reale ale semestre sau trimestre vor varia în funcție de universitate ales. La absolvire cu un MBA la o universitate de prestigiu mexican, elevii vor fi gata să ia poziții de nivel superior în afaceri. Acestea sunt managerii și supraveghetorii t el Next Generation, iar unele se pot afla chiar în poziții de luptă pentru proprietar sau CEO al unei companii. Pentru cei care sunt fluent în limba spaniolă, oportunitățile pentru studierea afaceri în Mexic sunt destul de excelente.

Visa Requirements

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Temporary Resident Student Visa (Residente Temporal Estudiante)

Preț și valută

USD 30

The cost of issuing a student visa varies depending on the nationality. It can be anywhere between US$17 and $30.

Cine poate solicita viza?

If you are a citizen or a permanent resident of the Schengen Area, UK, USA, Canada or Japan, or if you have a valid visa for any of those countries, you do not require a visa to Mexico if the purpose of your visit is studying, and if the duration of your stay does not exceed 180 days.

Students who are from other countries, or who will be visiting for a period longer than 180 days must apply for a student visa to Mexico.

Unde puteți face cererea?

Consular Office

You must apply in person for a Student Temporary Resident Visa at the Consular Office closest to your place of residence.

website:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Cum se face cererea?

Applicants are required to apply for a visa in person through a pre-arranged interview appointment.

 1. Valid passport with at least 6 months after the return.
 2. Original Letter of acceptance from the school/institution in Mexico.
 3. Original Letter or Certificate indicating the covering expenses of the student, including the full scholarship and in case they will stay with a host family do not forget to attach the ID of the leading member of the family. In case the scholarship or expenses are not included, it's mandatory to present the account statements for the last 3 months.
 4. In case of minors - Student’s birth certificate duly Apostilled.
 5. International students are required to show proof of medical/accidental insurance with international coverage.
 6. Medical statement showing good health and indicating that the candidate is free from any of the illnesses is also required.
 7. Visa processing fee.
 8. Completed application form.
 9. One Photograph in color, passport size with the face uncovered.

Once applicants have entered Mexican territory, they must, within the first 30 calendar days, apply to the National Migration Institute for the residence card that accredits their legal stay in the country and allows them to remain in Mexico.

Când trebuie să aplicați?

A Mexican student visa can be issued in an average of 2 days and can take up to 3 weeks, depending on the nationality of the applicant. You should apply well in advance.

The validity of student visa is of one year.

Timp de procesare

2 Days

Oportunități de lucru

Students cannot work or engage in any remunerative activity while on a student visa in Mexico.

When the student has been invited by a Mexican company/Institution to perform lucrative activities, the Mexican company/institution must request a work permit at the National Migration Institute in Mexico (www.inm.gob.mx).

Ore pe săptămână

0

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Immigration authorities may decide to refuse the request to enter the country if the applicant is subject to criminal process or has been convicted of a serious crime.