Keystone logo
Mexic

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Mexic 2023

Numărul de instituții: 258
  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este pentru studenții care abordează învățarea ca un mod de viață. Oferim o comunitate de sprijin în care studenții și profesorii interacționează împreună în procesul de învățare. IE University are o comunitate personalizată, centrată pe studenți, cu o diversitate bogată de indivizi, idei și abordări. În fiecare an, peste 130 de naționalități sunt reprezentate în campusul său, peste 75% dintre studenții săi provin din afara Spaniei. Universitatea IE este recunoscută în întreaga lume și de către cele mai prestigioase asociații pentru predarea sa de înaltă calitate. Cu o viziune inovatoare, spirit antreprenorial și un accent pe științe umaniste și rigoare academică, IE University se angajează să formeze profesioniști care vor face diferența în societate. Abordarea noastră bazată pe practică a învățării începe în sala de clasă și continuă în întreaga lume, pregătindu-ne studenții să devină profesioniști internaționali. Dacă doriți o educație inspiratoare și provocatoare, care să vă modeleze cine sunteți și cine veți deveni, IE University vă va lărgi orizonturile, vă va conecta cu lumea și vă va ghida pe calea unică necesară pentru a vă atinge obiectivele.

  • Monterrey, Mexic

  Tecnológico de Monterrey este cea mai importantă universitate privată, non-profit, din Mexic. Fondată în 1943, Universitatea a crescut de atunci pentru a include 26 de campusuri în Mexic, cu un campus emblematic la Monterrey. Prin experiențele educaționale, formăm oameni care devin agenți ai schimbării, dornici să fie și mai competitivi pentru a aduce beneficii tuturor, cu un accent clar pe a fi în loc de a avea, pe a-i servi pe ceilalți în loc să posede lucruri; oameni care sunt responsabili pentru propria lor viață, conștienți de faptul că acțiunile lor pot promova transformarea altora.

  • Monterrey, Mexic
  • Guadalajara, Mexic
  • + 2 Mai mult

  Tecnológico de Monterrey a fost fondat în 1943 datorită viziunii lui Don Eugenio Garza Sada și a unui grup de antreprenori care au format o asociație non-profit numită Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă, cu fără afilieri politice și religioase.

  • Campeche, Mexic

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) este concepută ca o instituție de învățământ superior pentru diplome de licență și postuniversitare ale cărei obiective și principii directoare garantează oportunități egale de studiu pentru toți oamenii.

  • Jumeirah, Emiratele Arabe Unite
  • Guadalajara, Mexic
  • + 1 Mai mult

  O școală de film profesionistă, acreditată, cu un spirit independent, Raindance predă deopotrivă cineaști începători și experimentați din 1992. Etosul nostru este axat pe independență, iar cursurile noastre sunt concepute pentru ca tu să-ți dezvolți abilitățile în felul tău, în stilul tău.

  • Tlaquepaque, Mexic

  ITESO este Universitatea iezuită din Guadalajara. Fondată în 1957, aparține unei rețele de peste 228 de universități iezuite din întreaga lume. Toți împărtășesc o tradiție veche de 450 de ani de educație iezuită, o tradiție care a fost istoric în centrul gândirii lumii, cunoscută pentru educarea liderilor în toate domeniile științei și artei.

  • Mexico City, Mexic

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City, Mexic
  • Monterrey, Mexic
  • + 2 Mai mult

  EGADE Business School de la Tecnológico de Monterrey și-a construit o reputație recunoscută la nivel global ca fiind cea mai importantă instituție de educație în afaceri din America Latină, angajată să împuternicească liderii omniprenoriali care creează valoare comună și transformă societatea.

  • Mexico City, Mexic

  Școala internațională de management hotelier și turism Vatel este o instituție recunoscută din întreaga lume, care pregătește studenții să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a ocupa funcții de conducere în mod responsabil în unități de ospitalitate, cum ar fi hoteluri, restaurante, agenții. turism, agenții de servicii, spitale, centre de recreere etc. Planul academic Vatel oferă o diplomă oficială dublă (Mexic-Franța) care deschide posibilitatea de a se alătura direct lumii profesionale.

  • Naucalpan de Juárez, Mexic

  Conștienți de nevoia de a pregăti oameni și profesioniști mai buni pentru a face față cu succes provocărilor unui „nou normal”, la UVM am decis să lansăm noul nostru model educațional Certeza.

  • México, Mexic

  Suntem o universitate angajată să transmită abordări care vizează domeniile de afaceri și de dezvoltare umană care oferă strategii de mare succes. Avem convingerea fermă că funcția de pregătire este de a face individul o persoană cu cunoștințe și valori care colaborează cu societatea noastră la un nivel pozitiv de experiență. Propunem învățarea ca un instrument care necesită angajament care rezultă în realizări și satisfacții mari, subliniem selecția profesioniștilor noștri care, la intrare, au deja un profil îmbogățitor în zonă, care le permite să contribuie cu experiență colegilor lor de clasă și profesorilor din clasă. , deoarece cunoștințele sunt aplicate cu entuziasm, veridicitate, onestitate și actualizare. Universitatea noastră permite dezvoltarea și creșterea absolvenților noștri și a personalului nostru didactic, precum și facilități confortabile în care utilizarea este o prioritate.

  • Puebla City, Mexic

  Universitatea Politehnica din Puebla se angajează să îndeplinească și să îmbunătățească continuu eficacitatea sistemului său de management al calității, prin stabilirea, revizuirea și evaluarea periodică a obiectivelor de calitate, care vizează întărirea serviciului educațional oferit de universitate, pentru a pregăti pe deplin profesioniști competenți care îndeplinesc nevoile sectoarelor productive și sociale.

  • Mexico City, Mexic

  La Universitatea Tehnologică din Mexic suntem convinși că toată lumea are dreptul să primească o educație de calitate. Prin urmare, pentru ca dvs. să studiați liceul, licența sau absolventul, vă oferim școlarizare accesibilă, burse academice și o bancă de locuri de muncă. Scopul nostru este ca tu să devii un profesionist pregătit, astfel încât să îți poți îmbunătăți calitatea vieții.

  • Cortazar, Mexic

  Suntem o universitate de talie mondială care operează printr-un sistem cuprinzător de management al calității care: instruiește în mod integral oamenii, prin diferite programe educaționale recunoscute pentru calitatea și relevanța lor, pe baza modelului universităților politehnice. Are personal înalt calificat. Promovează cultura cercetării, dezvoltării tehnologice și inovării, cu o abordare durabilă și cu proiecție internațională.

  • México, Mexic

  Universitatea Michoacana de San Nicolás de Hidalgo este o instituție publică și laică de învățământ superior și superior, moștenitor al umanismului Vasco de Quiroga, idealurile lui Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; la inițiativa lui Pascual Ortiz Rubio, Prima Universitate Autonomă a Americii, a cărei misiune este: Contribuie la dezvoltarea socială, economică, politică, științifică, tehnologică, artistică și culturală din Michoacán, Mexic și a lumii, formându-se drept, competent, și conducând ființe umane care generează schimbări în mediul lor, ghidate de valorile etice ale universității noastre, prin programe educaționale relevante și de calitate; efectuarea de cercetări legate de nevoile sociale, care promovează progresul științific și tehnologic și creația artistică; stabilirea activităților care salvează, păstrează, sporesc și diseminează valorile universale, practicile democratice și dezvoltarea durabilă prin diseminare și extindere universitară.