Keystone logo

Cele mai bune universități pentru MBA Programe în Mexic 2023

Numărul de instituții: 259
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 Mai mult

  Tecnológico de Monterrey a fost fondat în 1943 datorită viziunii lui Don Eugenio Garza Sada și a unui grup de antreprenori care au format o asociație non-profit numită Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey este o instituție privată, non-profit, independentă, fără apartenențe politice și religioase.

  • Campeche

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) este concepută ca o instituție de învățământ superior pentru diplome de licență și postuniversitare ale cărei obiective și principii directoare garantează oportunități egale de studiu pentru toți oamenii.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  O școală de film profesionistă, acreditată, cu un spirit independent, Raindance predă deopotrivă cineaști începători și experimentați din 1992. Etosul nostru este axat pe independență, iar cursurile noastre sunt concepute pentru ca tu să-ți dezvolți abilitățile în felul tău, în stilul tău.

  • Mexico City

  La Universidad Ítaca suntem pionieri în oferirea de educație la distanță în Mexic. Universitatea noastră vă oferă să finalizați diploma de licență online sau personal, precum și masteratul, pentru a vă exploata abilitățile profesionale și a vă dezvolta rapid la locul de muncă.

  • Tlaquepaque

  ITESO este Universitatea iezuită din Guadalajara. Fondată în 1957, aparține unei rețele de peste 228 de universități iezuite din întreaga lume. Toți împărtășesc o tradiție veche de 450 de ani de educație iezuită, o tradiție care a fost istoric în centrul gândirii lumii, cunoscută pentru educarea liderilor în toate domeniile științei și artei.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 Mai mult

  EGADE Business School la Tecnológico de Monterrey și-a construit o reputație recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai importantă instituție de învățământ de afaceri din America Latină, angajată să împuternicească lideri omniprenieri care creează valoare comună și transformă societatea.

  • Mexico City

  Școala internațională de management hotelier și turism Vatel este o instituție recunoscută din întreaga lume, care pregătește studenții să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a ocupa funcții de conducere în mod responsabil în unități de ospitalitate, cum ar fi hoteluri, restaurante, agenții. turism, agenții de servicii, spitale, centre de recreere etc. Planul academic Vatel oferă o diplomă oficială dublă (Mexic-Franța) care deschide posibilitatea de a se alătura direct lumii profesionale.

  • Naucalpan de Juárez

  Conștienți de nevoia de a pregăti oameni și profesioniști mai buni pentru a face față cu succes provocărilor unui „nou normal”, la UVM am decis să lansăm noul nostru model educațional Certeza.

  • México

  Suntem o universitate angajată să transmită abordări care vizează domeniile de afaceri și de dezvoltare umană care oferă strategii de mare succes. Avem convingerea fermă că funcția de pregătire este de a face individul o persoană cu cunoștințe și valori care colaborează cu societatea noastră la un nivel pozitiv de experiență. Propunem învățarea ca un instrument care necesită angajament care rezultă în realizări și satisfacții mari, subliniem selecția profesioniștilor noștri care, la intrare, au deja un profil îmbogățitor în zonă, care le permite să contribuie cu experiență colegilor lor de clasă și profesorilor din clasă. , deoarece cunoștințele sunt aplicate cu entuziasm, veridicitate, onestitate și actualizare. Universitatea noastră permite dezvoltarea și creșterea absolvenților noștri și a personalului nostru didactic, precum și facilități confortabile în care utilizarea este o prioritate.

  • Puebla City

  Universitatea Politehnica din Puebla se angajează să îndeplinească și să îmbunătățească continuu eficacitatea sistemului său de management al calității, prin stabilirea, revizuirea și evaluarea periodică a obiectivelor de calitate, care vizează întărirea serviciului educațional oferit de universitate, pentru a pregăti pe deplin profesioniști competenți care îndeplinesc nevoile sectoarelor productive și sociale.

  • Mexico City

  La Universitatea Tehnologică din Mexic suntem convinși că toată lumea are dreptul să primească o educație de calitate. Prin urmare, pentru ca dvs. să studiați liceul, licența sau absolventul, vă oferim școlarizare accesibilă, burse academice și o bancă de locuri de muncă. Scopul nostru este ca tu să devii un profesionist pregătit, astfel încât să îți poți îmbunătăți calitatea vieții.

  • Cortazar

  Suntem o universitate de talie mondială care operează printr-un sistem cuprinzător de management al calității care: instruiește în mod integral oamenii, prin diferite programe educaționale recunoscute pentru calitatea și relevanța lor, pe baza modelului universităților politehnice. Are personal înalt calificat. Promovează cultura cercetării, dezvoltării tehnologice și inovării, cu o abordare durabilă și cu proiecție internațională.

  • México

  Universitatea Michoacana de San Nicolás de Hidalgo este o instituție publică și laică de învățământ superior și superior, moștenitor al umanismului Vasco de Quiroga, idealurile lui Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; la inițiativa lui Pascual Ortiz Rubio, Prima Universitate Autonomă a Americii, a cărei misiune este: Contribuie la dezvoltarea socială, economică, politică, științifică, tehnologică, artistică și culturală din Michoacán, Mexic și a lumii, formându-se drept, competent, și conducând ființe umane care generează schimbări în mediul lor, ghidate de valorile etice ale universității noastre, prin programe educaționale relevante și de calitate; efectuarea de cercetări legate de nevoile sociale, care promovează progresul științific și tehnologic și creația artistică; stabilirea activităților care salvează, păstrează, sporesc și diseminează valorile universale, practicile democratice și dezvoltarea durabilă prin diseminare și extindere universitară.

  • Acapulco

  Universitatea Loyola del Pacífico este o instituție de învățământ de nivel superior care s-a născut în Acapulco în 1992. În 2008, nivelul secundar superior a început odată cu deschiderea Bacalaureatului Universității Loyola del Pacífico: Prepa Loyola. Zece ani mai târziu, în 2018, a început nivelul de bază cu Loyola High School. Astăzi, oferta sa de studii de nivel superior este de 9 semestre și 3 semestre de grade. Acesta este modul în care, odată cu extinderea ofertelor sale academice, este constituit ca sistemul educațional Loyola del Pacífico.