Keystone logo
Polonia

Studiu MBA în Polonia 2023

Studiază în Polonia

Ce tip de Studii de afaceri sunt disponibile în Polonia? Polonia oferă o varietate de cursuri de studii de afaceri, inclusiv cele de la programele de licență sau de nivel de licență și masterat. Programele de masterat cele mai frecvente sunt cele de MBA si Executive MBA cursuri de studiu. Sistemul educațional de aici este considerat de înaltă calitate și este adesea recunoscut în întreaga Europă și în culturile occidentale. Unele dintre aceste programe sunt predate în întregime în limba engleză, nu numai poloneză. Aceasta conduce studenții internaționali posibilitatea de a se înscrie la una dintre universitățile fără a trebui să cunoască limba. Care sunt optiunile de grade MBA în Polonia pentru studenții internaționali? Există mai multe motive pentru a se înscrie în școlile de afaceri polonezi. În primul rând, există multe școli de înaltă calitate pentru a alege de la. Cele mai multe programe sunt aici de doi ani la nivel de studii de masterat. Unele programe sunt mai lungi, iar ritm rapid, un an de programe sunt de asemenea disponibile.Studenții străini pot alege dintr-o gamă largă de specializări de studiu de afaceri. Aceasta include programe cum ar fi cele care se concentrează pe tehnologia de afaceri, publicitate și marketing, afaceri / Global International, și de resurse umane. Cât costă să se înscrie în Studii de Afaceri in Polonia? Ca un student international, va plăti mai mult pentru a obține dvs. educație în Polonia decât dacă ai fi un cetățean, inclusiv la școlile publice și private acolo. Cu toate acestea, educația în Polonia tinde să fie mai accesibile decât în ​​alte țări europene, SUA, Canada și. Școala și durata impactului studiu acestor costuri mai frecvent. Care sunt optiunile după absolvire? Dupa ce a absolvit un program de diplomă de masterat, indivizii sunt apoi capabili să-și asume poziții în oricare dintre afacerile din țară. Acest lucru poate ajuta persoanele să obțină poziții la nivel de management.Există oportunități în întreaga țară ca economia sa continuă să se îmbunătățească. Studenți bine studiate sunt întotdeauna necesare în domenii de negociere strategică și economie la nivel mondial.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  292
 • Ponderea utilităților

  63
 • Abonament la internet

  12
 • Transport local

  21

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  5
 • Bilet de cinema

  5
 • Pint de bere locală

  3

Despre Polonia

Republica Polonă este o țară situată în Europa Centrală în apropiere de Republica Cehă și Germania. Țara este acasa, la 38.5 milioane de oameni si este membru al Uniunii Europene. Odată ce o țară comunistă, zona are o istorie lungă și cultură unică. Din patrimoniul său bazat pe creștinism pentru economia îmbunătățirea și stil de viață modern, Polonia are o mare de a oferi orice student, inclusiv studii internaționale. Pentru cei care doresc să urmeze un grad de studii de afaceri aici, este adesea posibil să facă acest lucru cu câteva sfaturi.

Visa Requirements

 • C type visa – a short-term Schengen visa.
 • D type visa – a long-term national visa issued for up to one year.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

C type visa; D type visa

Preț și valută

USD 160

The application fee for a student visa to Poland is around $160. The fees are subject to change.

Cine poate solicita viza?

Students from European Union countries do not need a visa to study in Poland. However, when you have arrived in Poland, you do need to apply for a temporary study visa at the local Voivod’s office.

Students from outside the European Union typically need to apply for a student visa before entering Poland. There are, however, a number of countries that are free of this requirement. You can check if your country is on the list here: http://www.msz.gov.pl

Unde puteți face cererea?

Polish embassy or consulate

You should apply for a student visa at the Polish embassy or consulate in your current country of residence.

website:

Cum se face cererea?

Once you get admission to your selected university they will send you proper documents that you will use to get your student visa. You should apply for a student visa at your nearest Polish embassy or consulate. These are the documents you may typically be asked to provide:

 • A signed and complete filled Visa Application of Poland for students.
 • Passport that must be valid for at least three months after you plan to leave Poland.
 • Photocopy of National ID card.
 • Official letter from the university or college in Poland where you plan to study.
 • A brief CV or resume.
 • All your previous certificates and diplomas.
 • Proof that you have proficiency in the language in which you wish to study.
 • Proof that you are financially strong enough to bear your educational and living expenses in Poland.
 • Health insurance certificate that is accepted in Europe.
 • Two passport-sized photos.
 • Pay the Visa Application Fee
 • Proof of Accommodation in Poland.

All students have to legalize their stay in Poland by applying for a temporary residence permit. This has to be done a short time after arrival in Poland. Universities will help you with the application procedures. A temporary residence permit entitles you to stay and work in Poland.

Când trebuie să aplicați?

It can typically take around 15 days to process your student visa application. However, the processing times vary depending on the country and the type of visa you are applying for. Make sure to apply as soon as possible.

The length of the student visa depends on the length of your course.

Timp de procesare

15 Days

Oportunități de lucru

International students have the right to work while studying in Poland as long as they are enrolled in an educational Institution. 20 hours of work are permitted during studies, as well as 3 months of full-time work during holidays. Full time work is permitted for Residence Card holders.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.