Keystone logo
Polonia

Studiu MBA în Polonia 2024

Studiază în Polonia

Ce tip de Studii de afaceri sunt disponibile în Polonia? Polonia oferă o varietate de cursuri de studii de afaceri, inclusiv cele de la programele de licență sau de nivel de licență și masterat. Programele de masterat cele mai frecvente sunt cele de MBA si Executive MBA cursuri de studiu. Sistemul educațional de aici este considerat de înaltă calitate și este adesea recunoscut în întreaga Europă și în culturile occidentale. Unele dintre aceste programe sunt predate în întregime în limba engleză, nu numai poloneză. Aceasta conduce studenții internaționali posibilitatea de a se înscrie la una dintre universitățile fără a trebui să cunoască limba. Care sunt optiunile de grade MBA în Polonia pentru studenții internaționali? Există mai multe motive pentru a se înscrie în școlile de afaceri polonezi. În primul rând, există multe școli de înaltă calitate pentru a alege de la. Cele mai multe programe sunt aici de doi ani la nivel de studii de masterat. Unele programe sunt mai lungi, iar ritm rapid, un an de programe sunt de asemenea disponibile.Studenții străini pot alege dintr-o gamă largă de specializări de studiu de afaceri. Aceasta include programe cum ar fi cele care se concentrează pe tehnologia de afaceri, publicitate și marketing, afaceri / Global International, și de resurse umane. Cât costă să se înscrie în Studii de Afaceri in Polonia? Ca un student international, va plăti mai mult pentru a obține dvs. educație în Polonia decât dacă ai fi un cetățean, inclusiv la școlile publice și private acolo. Cu toate acestea, educația în Polonia tinde să fie mai accesibile decât în ​​alte țări europene, SUA, Canada și. Școala și durata impactului studiu acestor costuri mai frecvent. Care sunt optiunile după absolvire? Dupa ce a absolvit un program de diplomă de masterat, indivizii sunt apoi capabili să-și asume poziții în oricare dintre afacerile din țară. Acest lucru poate ajuta persoanele să obțină poziții la nivel de management.Există oportunități în întreaga țară ca economia sa continuă să se îmbunătățească. Studenți bine studiate sunt întotdeauna necesare în domenii de negociere strategică și economie la nivel mondial.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  363
 • Ponderea utilităților

  79
 • Abonament la internet

  13
 • Transport local

  27

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  7
 • Bilet de cinema

  6
 • Pint de bere locală

  3

Despre Polonia

Republica Polonă este o țară situată în Europa Centrală în apropiere de Republica Cehă și Germania. Țara este acasa, la 38.5 milioane de oameni si este membru al Uniunii Europene. Odată ce o țară comunistă, zona are o istorie lungă și cultură unică. Din patrimoniul său bazat pe creștinism pentru economia îmbunătățirea și stil de viață modern, Polonia are o mare de a oferi orice student, inclusiv studii internaționale. Pentru cei care doresc să urmeze un grad de studii de afaceri aici, este adesea posibil să facă acest lucru cu câteva sfaturi.

Cerințe pentru Viză

 • Viză de tip C – o viză Schengen pe termen scurt.
 • Viză de tip D – o viză națională pe termen lung eliberată pentru până la un an.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

viza de tip C; viza de tip D

Preț și valută

USD 160

Taxa de aplicare pentru o viză de student în Polonia este de aproximativ 160 USD. Taxele pot fi modificate.

Cine poate solicita viza?

Studenții din țările Uniunii Europene nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Cu toate acestea, când ați ajuns în Polonia, trebuie să solicitați o viză temporară de studiu la biroul local al Voievodului.

Studenții din afara Uniunii Europene trebuie de obicei să solicite o viză de student înainte de a intra în Polonia. Există, totuși, o serie de țări care nu respectă această cerință. Puteți verifica dacă țara dvs. este pe listă aici: http://www.msz.gov.pl

Unde puteți face cererea?

Ambasada sau consulatul Poloniei

Ar trebui să solicitați o viză de student la ambasada sau consulatul polonez din țara dvs. actuală de reședință.

website:

Cum se face cererea?

Odată ce obțineți admiterea la universitatea selectată, vă vor trimite documentele adecvate pe care le veți folosi pentru a obține viza de student. Ar trebui să solicitați o viză de student la cea mai apropiată ambasadă sau consulat polonez. Acestea sunt documentele pe care vi se poate cere de obicei să le furnizați:

 • O cerere de viză a Poloniei, semnată și completată, pentru studenți.
 • Pașaport care trebuie să fie valabil cel puțin trei luni după ce intenționați să părăsiți Polonia.
 • Fotocopie după cartea națională de identitate.
 • Scrisoare oficială de la universitatea sau colegiul din Polonia unde intenționați să studiați.
 • Un scurt CV sau CV.
 • Toate certificatele și diplomele tale anterioare.
 • Dovada că cunoașteți limba în care doriți să studiați.
 • Dovada că ești suficient de puternic financiar pentru a-ți suporta cheltuielile de educație și de trai în Polonia.
 • Certificat de asigurare de sănătate care este acceptat în Europa.
 • Două fotografii mărimea pașaportului.
 • Plătiți taxa de solicitare a vizei
 • Dovada de cazare în Polonia.

Toți studenții trebuie să își legalizeze șederea în Polonia prin aplicarea unui permis de ședere temporară. Acest lucru trebuie făcut la scurt timp după sosirea în Polonia. Universitățile vă vor ajuta cu procedurile de aplicare. Un permis de ședere temporară vă dă dreptul de a rămâne și de a lucra în Polonia.

Când trebuie să aplicați?

Procesarea cererii pentru viză de student poate dura, de obicei, aproximativ 15 zile. Cu toate acestea, timpii de procesare variază în funcție de țară și de tipul de viză pentru care solicitați. Asigurați-vă că aplicați cât mai curând posibil.

Durata vizei de student depinde de durata cursului dumneavoastră.

Timp de procesare

15 Days

Oportunități de lucru

Studenții internaționali au dreptul de a lucra în timp ce studiază în Polonia, atâta timp cât sunt înscriși într-o instituție de învățământ. Sunt permise 20 de ore de muncă în timpul studiilor, precum și 3 luni de muncă cu normă întreagă în timpul vacanțelor. Munca cu normă întreagă este permisă deținătorilor de card de rezidență.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Cererea dvs. de viză poate fi respinsă dacă nu puteți prezenta dovada fondurilor solicitate sau dacă furnizați documente incorecte sau incomplete.